News

Teo Trandafir s-a operat din nou: „Mi-a fost frică rău”

Îndrăgita prezentatoare a suferit o nouă intervenţie chirurgicală. De această dată, nu a mai fost vorba de tăieturi, ci de o operaţie laparoscopică, pentru a-i corecta o hernie. Doctorii...
19.08.2015 | 18:14

Îndrăgita prezentatoare a suferit o nouă intervenţie chirurgicală. De această dată, nu a mai fost vorba de tăieturi, ci de o operaţie laparoscopică, pentru a-i corecta o hernie. Doctorii i-au pus o plasă de susţinere a muşchilor abdominali.

Teo Trandafir (47 de ani) a fost operată din nou, la o clinică privată din Capitală. Vedeta a povestit totul pe blogul său, menţionând că: „N-am fost niciodată fanul dramelor exagerat răcnite prin ziare. Mai ales ale celor care mă privesc. Consider cu tărie că sănătatea mea, copilul şi viaţa mea intimă, în orice accepţiune am lua-o, sunt entităţi care mă privesc în exclusivitate. Când nu deranjez pe nimeni, nu înţeleg de ce-aş da explicaţii.”

„Mi-a fost greu să zâmbesc”

Teo s-a operat de pancreatită la Viena, în anul 2011. A fost nevoie de cinci intervenţii chirurgicale pentru această problemă, însă a rămas cu urme şi cu dureri groaznice: „Peretele abdominal era compromis, într-o masură care devenise supăratoare. Aveam impresia că o să mă împrăştii pe jos, într-o bună zi. Brrr….Mi-a fost greu să trăiesc aşa, într-o durere şi spaimă continuă. Mi-a fost greu să zâmbesc şi să suport ironii, pentru prestatţi generate mai degrabă de starea mea fizică decât de alegerile mele. Cum să explici că eşti atât de fragil? Pe cine interesează?”.

Prezentatoarei i-a fost destul de frică de această operaţia laparoscopică, însă în trei zile a fost externată din spital şi se simte excelent.

“Acum am pus plasa. Da mi-a fost frică rău. Nu, n-am avut motive, pentru că la câteve zile de spitalizare, cam trei, eram acasă, în mediu meu, pe picioarele mele. Atentă să nu ridic saci de cartofi şi să nu mut mobile prin casă, cum zice prietenul meu, Cătălin Copăescu, dar zâmbind şi simţind că planul nostrum complex a dat roade. Mănânc puţin şi des, mă bucur de soare şi de vremea bună. Mi-era dor să fiu sănătoasă. Sunt întreagă. Sunt fericită şi zâmbesc”, a povestit Teo.

Şi-a micşorat stomacul ca să slăbească

teo_inainte_si_dupa_0

Teo Trandafir a avut mare încredere în doctorul Cătălin Copăescu şi în echipa lui. El a conceput un plan complex pe care să îl urmeze vedeta: operaţie de micşorare a stomacului, dietă de slăbire, reconstruirea peretelui abdominal cu o plasă, proces care a durat doi ani. Vedeta a urmat sfatul medicului şi şi-a făcut o operaţie de micşorare a stomacului, la sfârşitul anului 2013. Rezultatele sunt spectaculoase, Teo a slăbit 40 de kilograme datorită acestei intervenţii.

Sursă: www.click.ro