Fotbal intern

Un fotbalist de legendă al Craiovei “Maxima” atacă: “Nu mă interesează CS U. Să mănînce bătaie cu 10-0!”

Unul dintre marii fotbalişti ai Craiovei "Maxima", Mircea Irimescu, a dezvăluit pentru FANATIK.RO că CS U Craiova nu are nici o legătură cu adevărata Universitatea Craiova....
24.01.2016 | 14:14
Un fotbalist de legenda al Craiovei Maxima ataca Nu ma intereseaza CS U Sa manince bataie cu 100

Unul dintre marii fotbalişti ai Craiovei “Maxima”, Mircea Irimescu, a dezvăluit pentru FANATIK.RO că CS U Craiova nu are nici o legătură cu adevărata Universitatea Craiova.

În ultimul timp am avut unele probleme cu sănătatea, dar acum sînt bine. Nu prea am mai avut legătură cu fotbalul, deoarece a trebuit să mă ocup mai mult de perioada de recuperare, dar într-o zi m-am dus şi eu la un meci al astora de la CS U Craiova.

 Sincer m-am dus la meciul respectiv, deoarece îmi era dor să mă întîlnesc cu Negrilă, Ungureanu, Tilihoi, foştii mei colegi.  M-am dus la aşa-zisul meci Universitatea Craiova-Steaua, dar cînd am ajuns la stadion m-am trezit că asist la jocul CS U-FCSB. Păi asta era un meci adevărat între Universitatea Craiova şi Steaua?

Echipa gazdă nu avea şi nu are nici o treabă cu adevărata Universitatea Craiova, i-am şi întrebat pe foştii mei colegi, că cine sînt aştia de pe teren? Hai domnule să fim serioşi, aştia nu au nici o treabă cu adevarata Universitatea Craiova la care am jucat eu. Nu mă interesează dacă se supără cineva, că nu imi dă mie nimeni de mîncare pe gratis. Eu spun doar ce simt. Uite, nici cu Sorin Cârţu nu prea am mai discutat în ultimul timp, aşa că nu m-a influenţat nimeni. Nu prea am mai avut cu el nici un fel de relaţie. CS U Craiova nu mă interesează deloc. Poate să mănînce bătaie şi cu 10-0. Nu e normal ca în conducerea clubului asta să nu fie nici un oltean. Păi aşa a fost la adevărata Universitatea Craiova? Nu era nici un oltean în conducere? Dar, cîţi jucători olteni sînt în actuala echipă?”, a încheiat Irimescu.