News

Zodii care se potrivesc perfect! Vezi dacă formaţi cuplul ideal!

Zodii care se potrivesc perfect. Compatibilitatea dintre zodii este foarte importantă, pentru că există zodii care nu se înţeleg deloc şi altele care se potrivesc perfect....
30.05.2015 | 15:50
Zodii care se potrivesc perfect Vezi daca formati cuplul ideal

Zodii care se potrivesc perfect. Compatibilitatea dintre zodii este foarte importantă, pentru că există zodii care nu se înţeleg deloc şi altele care se potrivesc perfect.

Berbecul se înţelege bine cu Leul şi cu Săgetătorul

Partenerii cu care se înţeleg cel mai bine nativii din Berbec sunt din zodia Leului şi din cea a Săgetătorului, potrivit Astrology.com.au. Şanse de fericire în cuplu au şi cu Scorpionul, iar cu Fecioara se potrivesc cel mai puţin pentru o căsnicie frumoasă.

Taurul

Zodia care se potriveşte cel mai bine cu nativii din Taur este Capricornul, urmată îndeaproape de Fecioară. De partea cealaltă, Taurii sunt cel mai puţin compatibili cu Săgetătorii, pentru că ambele zodii sunt orgolioase şi dominatoare.

Gemenii

Pentru nativii din Gemeni, sufletul-pereche trebuie să fie din zodiile Balanţă şi Vărsător. Nerecomandată de astrologi este combinaţia cu Scorpion, relaţia dinttre cele două semne zodiacale fiind, de regulă, tensionată şi deloc împlinită.

Racul este perechea perfectă pentru Scorpion

Racii pot face o pereche foarte frumoasă cu nativii din zodia Scorpionului, dar şi cu cei din Peşti. Pe de altă parte, din punct de vedere astrologic, cea mai nereuşită asociere este cu Capricornul şi Săgetătorul.

Leul

Şansele de fericire în cuplu sunt aproape maxime între nativii din Leu şi cei din Săgetător. O căsnicie frumoasă pot avea şi cu partenerii născuţi în zodia Berbecului.

Fecioara

Capricornul este cea mai compatibilă zodie cu Fecioara, urmată îndeaproape de Taur. De partea cealaltă, Vărsătorul şi Berbecul nu fac casă bună cu Fecioara.

Mai multe pe adevarul.ro