Pariuri sportive

13 cu… noroc! „Rețeta” perfectă pentru un câștig de 45.000 de euro la pariuri

13 meciuri „norocoase”, atent selectate pe un bilet de pariuri, i-au adus unui jucător extrem de inspirat un câștig de aproape 45.000 de euro.
04.05.2024 | 12:00
Câștig de aproape 45.000 de euro la pariuri, pe un bilet de 13 meciuri. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nu întodeauna 13 este un număr cu ghinion. Ba, din contră am putea spune, unora le poartă mare noroc. Este și cazul unui parior extrem de inspirat, care s-a ales cu un câștig de aproximativ 45.000 de euro de pe urma unui bilet care conținea 13 meciuri de fotbal.

Câștig de 45.000 de euro la pariuri cu un bilet de 13 meciuri

După ce zilele trecute v-am delectat cu un bilet fabulos la pariuri, „salvat” la 300.000 de lei de un cash-out dat la momentul potrivit, a venit momentul unei alte „nebunii”. O combinație de 13 meciuri norocoase, o cotă totală de 3.195, o miză de 25 de lei și un bonus de aproape 32.000 de lei oferit cu generozitate de Superbet i-au adus unui jucător extrem de inspirat un câștig de aproximativ 112.000 de lei…

ADVERTISEMENT

Mai precis, de 111.838 de lei! Iar ca tacâmul să fie complet, „nebunia” merge mai departe. Fiindcă pariorul în cauză a multiplicat de două ori biletul, deci câștigul a fost de 224.000 de lei, adică aproximativ 45.000 de euro.

Dar să vedem cum a reușit omul nostru să dea lovitura în Duminica Floriilor, pentru că atunci s-a înfăptuit „minunea”. A fost extrem de greu, deoarece și cele 13 cote alese erau destul de mari, de la 1,72 la 2,10, iar probabilitatea să fie „verzi” toate era destul de redusă. Dar uite că i-a ieșit până la urmă.

ADVERTISEMENT

Debutăm în forță pe biletul norocos cu două partide din etapa 35 a Premier League, unde nu a avut nicio emoție la Tottenham – Arsenal 2-3 (cotă 1,80 pentru pronosticul „2 solist”) și Nottingham Forest – Manchester City 0-2 (cotă 1,80 pentru pronosticul „interval goluri în fiecare repriză 1-3”). Spunem că nu a avut emoții nici la victoria lui Arsenal, pentru că pronosticul era deja bifat la scorul de 3-0 în favoarea „tunarilor” datorită Super Avantajului.

Urmează două meciuri din Serie A, la care cotele înverzite au fost de 2,10 la Bologna – Udinese 1-1 (pentru pronosticul „interval goluri în fiecare repriză 1-3”) și de 2,00 la Napoli – AS Roma 2-2 (pentru pronosticul „șansă dublă X2 și sub 4,5 goluri”).

ADVERTISEMENT

Inspirație, curaj și mult noroc, iată trei dintre ingredientele de care aveți nevoie pentru a da și voi lovitura la pariuri. Dar nu uitați și de bonusurile pe care Superbet vi le oferă cu mare generozitate, pentru că și cu ajutorul lor vă puteți crește substanțial profiturile de pe bilete.

Meciuri din Franța, Belgia sau Danemarca pe biletul cu un câștig de 45.000 de euro

Ne mutăm apoi polul de interes în Franța, pentru că din etapa 31 a Ligue 1 a ales pe bilet nu mai puțin de trei partide. Și pe care, cu puțin noroc, le-a nimerit la fix… Iar câștigul de aproape 45.000 de euro a fost posibil și datorită cotelor de 1,85 de la Strasbourg – Nice 1-3 (pronostic „X2 și peste 1,5 goluri”), de 1,85 de la Rennes – Brest 4-5 (pronostic „ambele marchează”) sau de 1,80 de la Lyon – AS Monaco 3-2 (pronostic „interval goluri în fiecare repriză 1-3”).

ADVERTISEMENT

Din prima divizie belgiană cotele „verzi” au fost de 1,75 la Cercle Brugge – Anderlecht 1-1 (pronostic „X2 și peste 1,5 goluri”) și de 1,85 la Royale Union SG – Antwerp 4-1 (pronostic „interval goluri în fiecare repriză 1-3”), în timp ce din La Liga spaniolă i-a ieșit o cotă de 2,00 de la Betis – Sevilla 1-1 pentru „ambele marchează”.

Ultimele meciuri norocoase de pe bilet au fost din primele ligi ale Cehiei (Jablonec – Mlada Boleslav 1-1, cotă 1,85 pentru „interval goluri în fiecare repriză 1-3”), Danemarcei (Nordsjaelland – Brondby 1-1, cotă 1,85 pentru „interval goluri în fiecare repriză 1-3”) și Greciei (PAOK Salonic – AEK Atena 3-2, cotă 1,72 pentru „oaspeții marchează în repriza secundă”), iar petrecerea putea să înceapă.

„Verde” de sus până jos și un câștig fabulos de aproape 45.000 de euro pe un bilet cu 13 meciuri și o miză de doar 25 lei, multiplicat de două ori. Și nu uitați! Dacă vreți și voi să dați asemenea lovituri la pariuri, profitați de bonusurile pe care Superbet vi le oferă cu mare generozitate, pentru că și cu ajutorul lor vă puteți crește substanțial câștigurile de pe bilete.

ADVERTISEMENT
Cum arată noua casă a lui Mihai Neșu » Construcția a durat 3...
Cum arată noua casă a lui Mihai Neșu » Construcția a durat 3 ani: „Eu mi-aș dori o mică pauză, să ne bucurăm de ce am muncit”
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Vremea 20 mai - 17 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină...
Vremea 20 mai - 17 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară. ANM anunţă temperaturi în creştere
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
SIMONA HALEP a RECUNOSCUT! ANUNȚUL ZILEI: Vă mulțumesc celor care mă susțineți
SIMONA HALEP a RECUNOSCUT! ANUNȚUL ZILEI: Vă mulțumesc celor care mă susțineți
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Rețetă de șnițel vienez. Secretul bucătarilor austrieci
Rețetă de șnițel vienez. Secretul bucătarilor austrieci
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori