About Fanatik.ro – Cine suntem

Societatea FANATIK ONLINE SRL este administratorul portalului FANATIK.RO, unul dintre cele mai vechi site-uri de sport si monden din Romania. FANATIK.RO a luat fiinta pe 22 septembrie 2004 si se regaseste in topul celor mai citite site-uri de stiri din online-ul romanesc, conform datelor oficiale BRAT, cu o medie anuala de aproape 300 000 000 de afisari de pagina si o cifra zilnica de peste 500 000 de cititori unici.

FANATIK.RO se impune pe piata media online din Romania ca o publicatie ce ofera de ani buni materiale originale, stiri in exclusivitate, opinii pertinente, content apreciat de cititori si preluat de colegii din piata media nationala, atat din sport, cat si din zona de lifestyle, a stirilor mondene, cu ajutorul jurnalistilor de top ce semneaza pe FANATIK.RO. De altfel, site-ul FANATIK.RO este intr-o continua cautare de ziaristi profesionisti, cu experienta, care sa se alature unui proiect jurnalistic bazat pe exclusivitati, materiale speciale si continut de calitate.

Site-ul FANATIK.RO este apreciat, respectat si recomandat de cititori, de asemenea, atat prin prisma Revistei Fanatik, cat si a emisiunii Fanatik Show, realizata de fondatorul site-ului, Horia Ivanovici, ani la rand la postul TV Digisport, OTV sau EtnoTV, precum si in zona de online.

Stirile si materialele exclusive ce se regasesc pe site-ul FANATIK.RO pot fi accesate si pe:

FANATIK.RO este un site de stiri total independent, apolitic, finantat de societatea FANATIK ONLINE SRL din surse proprii, realizate exclusiv din investitiile actionarilor si din publicitate.