Advertorial

(P) Cote și ponturi pariuri pentru partidele tur din semifinalele Champions League

30.04.2024 | 20:49
P Cote si ponturi pariuri pentru partidele tur din semifinalele Champions League

Echipele prezente în semifinalele Champions League mai au de trecut doar un mic hop pentru a ajunge în marea finală de pe Wembley, programată pe 1 iunie. Marți și miercuri vom putea urmări prima manșă a semifinalelor, dintre Bayern München și Real Madrid, respectiv Borussia Dortmund – PSG.

Seara de marți este deschisă de duelul dintre Bayern München și Real Madrid, de la ora 22:00, în timp ce miercuri, de la aceeași oră, vom putea urmări confruntarea dintre Borussia Dortmund și PSG.

În acest moment, cele mai mari șanse să ajungă în finala Champions League le au Real Madrid și PSG, dar această competiție ne-a demonstrat de atâtea ori că este plină de surprize. Te invităm, așadar, să descoperi prezentarea celor două semifinale, alături de ponturi la pariuri alese din oferta Unibet.

Bayern – Real, a 8-lea duel în semifinalele UCL

Bayern – Real Madrid este deja un clasic al fotbalului continental. Suntem obișnuiți să vedem cele două echipe în fazele superioare ale Champions League. Până acum, Bayern și Real s-au întâlnit de șapte ori în semifinalele Champions League. Bayern s-a calificat de patru ori, iar Real a mers mai departe de trei ori. Realul se poate motiva însă suplimentar, din moment ce a eliminat-o pe Bayern la ultimele două întâlniri din semifinale.

În același timp, se întâlnesc și două dintre cele mai titrate echipe de pe continent. Real Madrid deține recordul de trofee Champions League câștigate (14), în timp ce Bayern stă și ea bine (6 trofee). Real se pregătește să câștige titlul în La Liga, în timp ce Bayern l-a pierdut deja în fața lui Leverkusen. Concentrarea va fi totală pe Champions League de acum încolo.

Cât privește situația la pariuri sportive, putem vedea că Unibet îi oferă șanse mai mari la calificare lui Real Madrid. Cota trupei lui Ancelotti este 1.50, iar Bayern are 2.50. Cât privește cotele 1X2, Bayern are 2.38 să câștige, Realul are 2.85, iar egalul are 3.70. Privind ultimele rezultate dintre aceste echipe, putem vedea că în ultimele cinci ambele au marcat și s-au înscris Peste 2.5 goluri.

Borussia Dortmund – PSG, semifinala surpriză

Dacă prezența lui PSG în semifinale nu este chiar atât de neașteptată, cea a lui Borussia Dortmund cu siguranță este, dacă ne uităm și la parcursul nemților în Bundesliga, unde au avut un sezon slab. Chiar și așa, nemții cred în calificare și vor da totul să ajungă în ultimul act.

Dortmund și PSG s-au întâlnit până acum de șase ori. Francezii au câștigat de două ori, Dortmund o dată, iar trei meciuri s-au încheiat la egalitate. Echipele au fost adversare și în faza grupelor din acest sezon. La Dortmund scorul a fost 1-1, iar la Paris gazdele s-au impus cu 2-0.

Dortmund se află la a patra apariție într-o semifinală de Champions League și prima după o pauză de 11 ani. Atunci, nemții au obținut calificarea în finală, unde au fost învinși de Bayern. Pentru PSG este a treia semifinală din ultimii cinci ani. Numai o dată a ajuns însă în finală.

PSG are o cotă infimă să obțină calificarea în finală. Unibet îi acordă 1.35, semn că o vede favorită clară, iar Dortmund are 3.00. Pentru victorie, Dortmund are 2.63 să se impună miercuri, PSG are 2.50, iar egalul are 3.75. Ambele echipe obișnuiesc să înscrie, dar în același timp ne putem aștepta la un meci fără prea multe goluri.

Cotele publicate în acest articol sunt preluate din oferta Unibet și pot suferi modificări în orice moment. La Unibet poți participa în continuare gratuit la Game of Champions, campanie în cadrul căreia poți câștiga 125.000 RON Cash dacă răspunzi corect la toate întrebările. În paralel, până pe 27 mai, fiecare 100 RON depuși îți aduc o șansă să câștigi câte 2 bilete la unul dintre meciurile României de la EURO 2024 + 5.000 RON pentru transport și cazare, alături de alte 199 de premii tari.

Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani...
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: E un exemplu
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Ștefan Bănică Jr., în culmea fericirii. Fiul cel mic a împlinit 5 ani
Ștefan Bănică Jr., în culmea fericirii. Fiul cel mic a împlinit 5 ani
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot...
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot felul de terapii interesante''
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților