Advertorial

(P) Cu Modul Bet Builder lupta pentru evitarea retrogradării în Liga 1 se trăiește la cote înalte, pe același bilet!

03.05.2024 | 20:29
P Cu Modul Bet Builder lupta pentru evitarea retrogradarii in Liga 1 se traieste la cote inalte pe acelasi bilet
Ovidiu Perianu si Mihai Cosmin Radut in meciul de fotbal dintre FC Voluntari si FC Botosani, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Stadionul Orasenesc din Mioveni, sambata 23 iulie 2022. Mioveni *** Ovidiu Perianu and Mihai Cosmin Radut in the football match between FC Voluntari and FC Botosani, counting for the Superbet Superliga, held at the Orasenesc Stadium in Mioveni, Saturday 23 July 2022 Mioveni Copyright: xRazvanxPasarica/SPORTxPICTURESx

Nu mai puțin de șase echipe din faza playout a Ligii 1 se regăsesc în zona nisipurilor mișcătoare, unde fiecare pas greșit poate fi sinonim cu apropierea de retrogradare, iar patru dintre aceste formații se vor duela în meciuri directe, sâmbătă, 4 mai. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, șase pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de sâmbătă, 4 mai, am ales cele două meciuri programate în playout-ul din Liga 1 și, cu Bet Builder activat din partea dreapta sus a ecranului la fiecare meci în parte, am mizat pe un total de șase piețe de pariere, pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt în același loc.

FC Botoșani – FC Voluntari (14:30)

Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.02)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.75)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 2.05)

Lanterna roșie a campionatului etape la rândul, FC Botoșani a ajuns înaintea ultimelor două meciuri din playout pentru prima dată deasupra locurilor de baraj. Cu alte cuvinte, moldovenii sunt de acum doar la mâna lor pentru a-și păstra locul în prima ligă. Meciul cu FC Voluntari este ca o adevărată finală pentru cele două echipe vecine de clasament, acestea fiind despărțite de un singur punct. Orice pas greșit de o parte și de alta echivalează cu dezastrul, iar din această perspectivă meciul de sâmbătă se anunță unul extrem de tensionat.

Forma celor de la FC Botoșani și avantajul terenului propriu fac din echipa lui Bogdan Andone favorită la un rezultat pozitiv. Moldovenii sunt neînvinși în ultimele patru etape, interval în care au adunat trei victorii și o remiză. De cealaltă parte, FC Voluntari n-a mai câștigat de cinci meciuri, interval în care ilfovenii au adunat trei remize și o înfrângere.

Ambele echipe au marcat în cele două meciuri directe din sezonul regular, FC Botoșani și FC Voluntari oferind meciuri de peste 2.5 goluri. O excepție dacă ne raportăm la precedentele cinci meciuri directe, toate de sub 2.5 goluri.

În ultimul meci direct, o remiză 3-3 la Botoșani, fiecare echipă a avut câte un jucător eliminat.

Universitatea Cluj – Dinamo (20:00)

Total goluri – Peste 1.5 (cota 1.55)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.15)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.50)

Cu două meciuri până la finalul campionatului Dinamo a ajuns din nou lanterna roșie în Liga 1 și situația ”câinilor” este una de totul sau nimic înaintea meciului de pe Cluj Arena. U Cluj se află la patru puncte de Oțelul și are nevoie de victorie pentru a rămâne în cursa pentru barajul de Conference League.

Un meci în care remiza și înfrângerea nu sunt de luat în calcul pentru niciuna dintre formațiile implicate.

În ultimele cinci meciuri de campionat U Cluj a obținut o singură victorie, la fel ca și Dinamo, formație care n-a câștigat în precedentele trei etape.

Patru din ultimele cinci meciuri disputate de Dinamo au fost de sub 2.5 goluri, un pariu care s-a dovedit câștigător și în cele două meciuri directe din sezonul regular.

Cotă de aproape 20

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile FC Botoșani – FC Voluntari și Universitatea Cluj – Dinamo poți ajunge la o cotă cumulată de 19.82, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 991,25 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor din Liga 1, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.