Advertorial

(P) Favbet te trimite la Euro! Câștigă bilete și cântă imnul României alături de tricolori în Germania!

02.05.2024 | 18:28
P Favbet te trimite la Euro Castiga bilete si canta imnul Romaniei alaturi de tricolori in Germania

Vrei să fii alături de tricolori în Germania și să cânți imnul României din tribune? Atunci participă la noua campanie Favbet, Hall of Fame. Euro 2024, și câștigă bilete la unul dintre meciurile României de la Campionatul European.

Câștigă bilete la Euro 2024

Favbet a dat startul campaniei Hall of Fame. Euro 2024, prin care poți câștiga două bilete la meciul Slovacia – România, de pe 26 iunie, dar și două nopți de cazare în Frankfurt și un voucher de 4000 Lei. Pentru a participa, ai nevoie de un cont de jucător pe platformă, iar dacă nu ai încă unul, te poți înregistra rapid, urmând pașii de pe site.

Apoi, între 1 și 28 mai, trebuie să pariezi minimum 50 Lei pe orice eveniment sportiv sau să te joci în Casino la sloturile preferate și să aduni cât mai multe puncte. Jucătorul care va strânge cele mai multe puncte pe toată durata campaniei va câștiga cele două bilete la meciul României cu Slovacia, două nopți de cazare în Frankfurt, orașul unde va avea loc partida, dar și un voucher de 4000 Lei.

La Favbet, ai 5000 Lei bonus la prima depunere

Dacă ești decis să intri în cursa pentru biletele la Euro 2024 și vrei să-ți deschizi un cont de jucător la Favbet, atunci trebuie să știi că poți primi un bonus de bun venit extrem de generos. La prima depunere, ai 100% bonus, în limita a 5000 Lei, până la 725 de rotiri gratuite, plus un pariu fără risc de 250 Lei. Oferta de bun venit de la Favbet este una dintre cele mai bune de pe piață, posibil chiar cea mai generoasă, așa că profită! Nu uita însă că jocurile de noroc pot crea dependență, așa că fii sigur că joci mereu în mod responsabil.