Fotbal international

Inter aruncă mănuşa lui Juventus la titlu. L-a luat pe Romelu Lukaku şi e aproape de Edin Dzeko!

08.08.2019 | 11:32
Romelo Lukaku va juca următorii cinci ani la Inter

Inter aruncă mănuşa lui Juventus la titlu. Cu un antrenor foarte puternic, Antonio Conte, cu un lot echilibrat şi care se pare că va arăta şi supervaloros până la finalul perioadei de mercato nerazzurri au destule argumente să creadă că se pot bate cu gigantul din Torino de la egal la egal în acest sezon. Şi ultima lovitură de mercato, reuşită miercuri, efectiv a creat o stare de istierie printre fanii Interului.

Romelu Lukaku a devenit jucătorul lui Inter! Cât plătesc milanezii lui Manchester United

Pentru că după multe săptămâni de tratative cu Manchester United şi cu agenţii jucătorului, Inter a reuşit transferul atacantului belgian Romelu Lukaku şi continuă pressingul inclusiv pentru vârful bosniac al Romei, Edin Dzeko. Este clar că Mauro Icardi va fi vândut şi în acest fel se va mai recupera ceva din investiţiile făcute în această vară.

Joi Romelu Lukaku era aşteptat pentru efectuarea vizitei medicale şi semnarea contractului. A sosit în timpul nopţii pe aeroportul Malpensa, unde câteva sute de fani i-au făcut o primire extraordinară.  Tratativele cu Manchester United au fost cu adevărat epuizante, dar, în cele din urmă, poate şi pentru că United mai speră într-un transfer important joi, în ultimele ore de mercato în Anglia, s-a bătut palma .

Romelo Lukaku era favoritul lui Antonio Conte

Conte anunţă candidatura la titlu dacă va fi adus şi Dzeko

Inter plăteşte 65 de milioane euro plus un bonus de zece milioane, în funcţie de reuşitele belgianului. Cu jucătorul treburile erau lămurite de mai de mult. Contract pe cinci ani, cu un salariu net anual de 9 milioane euro. Antonio Conte s-a arătat foarte încântat de reuşita acestei operaţiuni şi spune că acum poate construi o echipă de atac.

Inter însă nu se opreşte aici. Conte vrea să joace cu doi atacanţi de superclasă şi pentru aceasta discuţiile cu Roma sunt în continuare la fel de vii, pentru că obiectivul este aducerea lângă Lukaku a experimentatului atacant bosniac Edin Dzeko. Conte a spus că nu are frică să anunţe ca obiectiv pentru acest sezon, dacă îi va avea pe cei doi oameni de gol, câştigarea campionatului!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri