Pariuri sportive

Super Gigi aduce super-pariurile în bătălia pentru play-off! Cotă 19,00 la cele cinci meciuri ale zilei

Super Gigi a revenit cu super-pariurile în bătălia pentru play-off și propune un bilet cu cotă 19, care are șanse mari de câștig.
08.03.2024 | 14:39
Super Gigi aduce superpariurile in batalia pentru playoff Cota 1900 la cele cinci meciuri ale zilei
Super Gigi aduce super-pariurile în bătălia pentru play-off! Cotă 19,00 la cele cinci meciuri ale zile. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Lupta pentru două poziții de play-off se joacă în ultima rundă din sezonul regular între Farul, U Cluj, Sepsi, FC Hermannstadt și UTA Arad. Toate confruntările sunt programate la aceeași oră și vor dispune de sistemul VAR și se anunță o bătălie tare.

Super Gigi aduce super-pariurile în bătălia pentru play-off! Cotă 19,00 la cele cinci meciuri ale zile

Super Gigi a revenit cu ponturi tari pentru ultima rundă a SuperLigii din sezonul regular în care se dispută lupta pentru calificarea în play-off. Celebrul tipster a propus un bilet cu cota 19,39 cu șanse real de câștig la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă în direct de la ora 10:30, doar pe FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

„Toate cele cinci echipe care au șanse la calificarea în play-off joacă în deplasare. Hermannstadt nu cred că are șanse, cred că CFR Cluj o să câștige. Punem 1 solist cu o cotă de 1,75 la meciul CFR Cluj – FC Hermannstadt. Mi s-a părut că și cei de la Sibiu nu mai pun presiune, cred că au ultima șansă dintre cele cinci.

La Dinamo – UTA Arad punem ambele marchează sau peste 2,5 goluri pentru că suntem puțin la siguranță și are o cotă de 1,67. UTA are un meci dificil, Dinamo încearcă să obțină cât mai mult posibil și să chiar să urce în clasament.

ADVERTISEMENT

Mi-a plăcut foarte mult Petrolul, este una dintre echipele care pierde foarte greu. Petrolul nu mai are șanse la play-off, dar este cu dus și întors pentru că nu au cum să se lase. Lucrurile se pot complica în play-out, este o rulentă rusească cu șapte meciuri.

Din șapte meciuri te trezești pe loc de baraj. Mi se pare că este un meci disputat și văd un ambele marchează sau peste 2,5 goluri, este 1,85 cota. Sepsi trebuie să joace, dacă va face o prostie Farul sau U Cluj trebuie să fie acolo.

ADVERTISEMENT

La fel și la FC Voluntari – U Cluj, ambele marchează sau peste 2,5 goluri cu o cotă de 1,75. A fost haos la Constanța săptămâna asta, este supărat Gică Hagi rău pe ei și este un meci de 2 solist, iar cota este 2,05”, sunt pronosticurile lui Super Gigi pentru etapa a 26-a din SuperLiga.

Biletul lui Super Gigi:

  • CFR Cluj – FC Hermannstadt: 1 solist; Cotă: 1,75
  • Dinamo – UTA Arad: GG sau peste 2,5 goluri; Cotă: 1,67
  • Petrolul – Sepsi OSK: GG sau peste 2,5 goluri; Cotă: 1,85
  • FC Voluntari – U Cluj: GG sau peste 2,5 goluri; Cotă: 1,75
  • FC Botoșani – Farul Constanța: 2 solist; Cotă: 2,05
ADVERTISEMENT

Cotă totală: 19, 39

SuperGigi vine cu pronosticurile pentru ultima etapă din Sezonul Regular | ETAPA 30 SUPERLIGA