Fotbal international

MERCATO. Chelsea a dat lovitura la miezul nopţii: mutări de 70.000.000

EUROTRANSFERURI. UPDATE. Chelsea a rezolvat transferul lui Zappacosta de la Torino. Alături de Zapacosta a sosit de la Leicester, pentru 42 de milioane de euro şi mijlocaşul lui Leicester,...

EUROTRANSFERURI. UPDATE. Chelsea a rezolvat transferul lui Zappacosta de la Torino. Alături de Zapacosta a sosit de la Leicester, pentru 42 de milioane de euro şi mijlocaşul lui Leicester, Drinkwater. Chelsea ar fi realizat şi mutarea lui Ros Barkley de la Everton, dar jucătorul a oprit tranzacţia, declarând că va face acest pas atunci când se va simţi perfect din punct de vedere fizic, deocamdată el având unele probleme de sănătate.

VEZI AICI CELE MAI TARI TRANSFERURI CARE S-AU REALIZAT IERI ÎN EUROPA

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

EUROTRANSFERURI. UPDATE. Chelsea a rezolvat transferul lui Davide Zappacosta, de la Torino, pentru 25 de milioane de euro. Internaţionalul italian joacă fundaş de bandă dreaptă şi a fost printre remarcaţii ultimei ediţii de Serie A.

EUROTRANSFERURI. UPDATE. Super mutare pentru Miha Mevlja, fostul fundaş al lui Dinamo. Slovenul, care sezonul trecut a jucat pentru Rostov, a semnat un contract pe patru ani cu Zenit Sankt Petersburg, anunţă L’Equipe. Fostul dinamovist a costat 4 milioane de euro.

san

EUROTRANSFERURI. UPDATE. Lacina Traore, 27 de ani, fost atacant la CFR Cluj, a fost împrumutat din nou de AS Monaco. De această dată, campioana Franţei a decis să îl lase pe Traore în Ligue 1 şi l-a împrumutat la Amiens, formaţie nou promovată.

EUROTRANSFERURI. UPDATE. Tottenham l-a transferat pe fundaşul ivorian de la PSG Serge Aurier pentru suma de 25 de milioane de euro. Francezii caută să rezolve de urgenţă vânzarea unor jucători, pentru a nu fi acuzaţi de către UEFA de nerespectarea regulilor de fair-play financiar. Mijlocaşul polonez Krychowiak a fost împrumutat la West Bromwich Albion. Tot Tottenham a mai dat o lovitură, pentru 14 milioane sosind de la Swansea atacantul spaniol Fernando Llorente.

Bombă în privinţa destinaţiei pentru acest sezon a unui campion european cu naţionala Portugaliei. Mijlocaşul Renato Sanches, de la Bayern Munchen, a fost împrumutat pe un an la modesta grupare de Premier League Swansea.

Lazio Roma s-a mişcat repede după plecarea lui Keita Balde la Monaco şi l-a transferat de la Valencia pe internaţionalul portughez Nani.

EUROTRANSFERURI. UPDATE. Presa din Anglia scrie că Alex Oxlade-Chamberlain s-a înţeles cu Liverpool şi va juca pe “Anfield Road”. Iniţial, Chelsea a oferit 50 de milioane de euro pentru fotbalistul lui Arsenal, dar jucătorul a refuzat să meargă la echipa lui Conte. Pe fir a intrat Liverpool care l-a transferat pe aceeaşi sumă. 

ox

EUROTRANSFERURI. UPDATE. Fostul jucător al Stelei, Cyril Thereau, este noul jucător al Fiorentinei, unde a fost cedat definitiv de Udinese. Francezul de 34 de ani îl va înlocui la trupa viola pe Kalinic, vândut la Inter pentru 20 de milioane de euro. Fiorentina este, pentru Thereau, a treia echipă din Serie A, după Chievo şi Udinese. Transferul a costat 2 milioane de euro, iar atacantul a semnat pe doi ani.

Capture

EUROTRANSFERURI. UPDATE. Juventus va avea un nou fundaş, care poate juca atât central, cât şi pe benzi. Este vorba de germanul Benedikt Howedes de la Schalke 04. Primul an va evolua sub formă de împrumut pe un an, contra sumei de 3,5 milioane euro, iar vara viitoare, dacă va corespunde, Juve va plăti 13 milioane de euro pentru transfer definitiv, care ar urma să fie pe o perioadă de patru ani.

Inter a reuşit să îl împrumute pe un an pe atacantul brazilian Gabriel Barbosa, supranumit Gabigol, dar nu la Sporting Lisabona, ci la marea rivală din capitala Portugaliei, Benfica.

hpw

EUROTRANSFERURI. UPDATE. AS Monaco a anunţat oficial transferul atacantului senegalez Keita Balde de la Lazio pentru suma de 30 de milioane euro plus două milioane bonusuri. Contractul se întinde pe durata a cinci ani. Lazio va căuta, cu aceşti bani, să îl aducă pe Niang, atacantul lui AC Milan, care a jucat ultima parte a sezonului anterior la Watford, în Premier League.

keita

EUROTRANSFERURI. UPDATE. Manchester City încearcă să dea lovitura pe finalul perioadei de transferuri. Pep Guardiola îl vrea pe Alexis Sanchez de la Arsenal. Oficialii lui City au făcut chiar şi o propunere: Sterling plus o sumă de bani pentru Alexis. 

Atacantul chilian intră în ultimul an de contract cu Arsenal şi relaţiile dintre el şi Wenger sunt foarte reci. Astfel, o afacere între cele două cluburi este posibilă.

alexis


EUROTRANSFERURI. UPDATE. AS Monaco dă o super lovitură după ce l-a cedat pe Mbappe la PSG. Monaco a ajuns la un acord cu Lazio şi va plăti 30 de milioane de euro pentru Keita Balde!

Atacantul de 22 de ani este aşteptat marţi la Monte Carlo pentru a parafa acordul cu francezii. 

keita-balde-roma-lazio-serie-a_zvee45bbsp8419kn736bf2ere

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

EUROTRANSFERURI. UPDATE. Liverpool a făcut cel mai scump transfer din istoria clubului. Cormoranii au plătit 52 de milioane de euro pentru Naby Keita, de la Red Bull Leipzig. Keita a fost dorit şi de Barcelona, dar a semnat cu echipa lui Klopp. 

Dar, Keita nu va evolua decât din stagiunea următoare la Liverpool. Mijlocaşul în vârstă de 22 de ani este internaţional din Guineea şi evoluează pe aceeaşi poziţie ca şi Coutinho, care este foarte aproape de Barcelona. Suma de transfer nu va fi plătită acum, ci în mai multe tranşe. Naby Keita va evolua pentru prima dată în grupele Champions League în actuala stagiune, alături de Leipzig.

dk

 


EUROTRANSFERURI. UPDATE. Borussia Dortmund i-a găsit repede înlocuitor lui Ousmane Dembele. Dortmund l-a transferat pe ucrainianul Andrey Yarmolenko, de la Dinamo Kiev. Suma de transfer este de 25 de milioane de euro. 

wda

EUROTRANSFERURI. UPDATE. Juventus a făcut deja primul transfer pentru sezonul viitor. Gazzetta dello Sport susţine că Emre Can a promis conducătorilor campioanei Italiei că va semna vara viitoare din postura de jucător liber de contract. 

Mijlocaşului german în vârstă de 23 de ani îi expiră contractul cu Liverpool, care l-a transferat în 2014, de la Bayer Leverkusen, pentru 12 milioane de euro.

feee


EUROTRANSFERURI. UPDATE. Inter Milano a reuşit să îl împrumute pe fundaşul Joao Cancelo, de la Valencia, şi are opţiune de cumpărare definitivă în vară. Este al şaptelea transfer bifat de formaţia milaneză în această vară. Cancelo a fost dorit şi de Barcelona, dar până la urmă Nelson Semedo, de la Benfica, a fost ales pentru a acoperi postul de fundaş dreapta. Cancelo va avea numărul 7 la Inter, în locul lui Kondogbia, plecat chiar la Valencia, tot sub formă de împrumut.


EUROTRANSFERURI. UPDATE: PSG şi AS Monaco sunt foarte aproape de a încheia o nouă superafacere. Concret, PSG oferă 220 de milioane, la pachet, pentru Kylian Mbappe şi mijlocaşul brazilian Fabinho, primul 140 de milioane, al doilea 50-60, iar restul sumei până la 220 s-ar acoperi prin trecerea brazilianului Lucas Moura la actuala campioană a Franţei, în Principat.

belotti-1-torino-bologna_p6b6ofgua6zj1c2koam8dslsy

Cu banii obţinuţi ar urma ca Monaco să treacă la cumpărături, ţinta principală, pentru înlocuirea lui Mbappe, fiind atacantul lui Torino, Andrea Belotti, a cărui clauză de eliberare este de 100 de milioane euro, dar e valabilă numai pentru cluburile din afara Italiei. În ceea ce îl priveşte pe Mbappe, pe lângă faptul că ar deveni al doilea cel mai scump transfer din istorie, cu 140 de milioane, după brazilianul Neymar, luat tot de PSG, pentru 222 de milioane, ar urma să aibă un salariu incredibil la aproape 19 ani, 18 milioane de euro pe sezon.

EUROTRANSFERURI. UPDATE, ora 18:16 / Sporting a făcut un super transfer cu trei zile înaintea returului cu FCSB. Lusitanii l-au împrumutat pe Gabriel Barbosa, poreclit “Gabigol” de la Inter Milano pentru un sezon. 

“Gabigol” a fost adus cu surle şi trâmbiţe pe Giuseppe Meazza pentru 30 de milioane de euro, dar nu a confirmat. Nici în noul sezon, Gabriel nu va fi printre titulari şi oficialii echipei au fost de acord să îl împrumute.

dll


EUROTRANSFERURI. UPDATE, ora 16:04 / Conform presei spaniole, Diego Costa le-a transmis celor de la Atletico Madrid că dacă nu se vor grăbi să facă o ofertă pentru el, va lua în considerare alte oferte. 

Atletico are interdicţii la transferuri până în ianuarie, dar Diego Costa este dispus să stea pe bară până atunci. Antonio Conte i-a transmis la finalul sezonului trecut lui Diego Costa că nu va mai conta pe el în noul sezon. Dacă Atletico nu se mişcă mai repede, atunci spaniolul cu origini braziliene poate fi tentat de oferta lui Everton, club care îl curtează insistent.

kdwa


EUROTRANSFERURI. Joi, la prânz, a avut loc la Barcelona pezentarea oficială a mijlocaşului brazilian Paulinho, cumpărat de la echipa chineză Guanghzou Evergrande pentru suma de 40 de milioane euro. La prezentare au fost prezenţi numai 2000 de suporteri, faţă de cei 90.000 din 2013, când a avut loc prezentarea lui Neymar. Fanii catalani nu prea au încredere în noul venit, jucător de 29 de ani, pentru ei fiind un transfer modest. De notat că la aceeaşi oră la antrenamentul echipei engleze Newcastle erau prezenţi 4000 de oameni!

paulin

EUROTRANSFERURI: Everton s-a întărit considerabil prin aducerea atacantului Gylfi Sigurdsson de la Swansea, pentru suma de 50 de milioane de euro. Cu venirea islandezului Everton se anunţă o rivală puternică pentru pretendentele la primele patru locuri.

Gylfi-Sigurdsson-632249

EUROTRANSFERURI: Juventus s-a înţeles cu PSG pentru mijlocaşul francez Blaise Matuidi. Acesta va ajunge la Torino după ce italienii vor achita 20 de milioane de euro. Pentru jucător contract de trei ani, salariu 3,5 milioane de euro anual. În acelaşi timp Milan l-a împrumutat pe atacantul columbian Carlos Bacca la Villarreal pe timp de un an, contra a 2,5 milioane de euro. În vara lui 2018, dacă va dori să îl păstreze, Villarreal va trebui să achite 18 milioane euro.

bacca

EUROTRANSFERURI. Barcelona a oficializat primul transfer după ce l-a vândut pe Neymar la PSG pentru 222 de milioane de euro. Catalanii l-au transferat pe fotbalistul brazilian Paulinho, cu 44 de milioane de euro. Mijlocaşul a jucat din 2015 la Guangzhou Evergrande. 

Brazil v Argentina - 2018 FIFA World Cup Russia Qualifier

EUROTRANSFERURI. Real Madrid a anunţat că a ajuns la un acord de prelungire a contractului lui Isco până în 2021, vechea înţelegere fiind valabilă până în vara lui 2018. Isco va câştiga 6 milioane de euro pe an şi va avea o clauză de eliberare nebună: 700 de milioane de euro.

isco

De altminteri, la echipa mare nu există jucător din lot care să aibă clauză eliberatorie mai mică de 500 de milioane. Până şi la echipa secundă din a treia divizie există jucători în lot care au clauză eliberatorie de 300 milioane. Păţania Barcelonei cu Neymar a produs panică printre cluburi şi acestea se blindează de urgenţă cu clauze ireale.

EUROTRANSFERURI. PSG a ajuns o sperietoare pentru fotbalul spaniol. Ziariştii iberici l-au reperat pe preşedintele clubului francez, Nasser El Khelaifi, într-un restaurant din Madrid şi pun prezenţa acestuia pe seama interesului pentru portarul sloven de la Atletico Madrid, Jan Oblak, pentru care e gata să achite 100 milioane euro, clauza de eliberare. Duminică oficialul PSG se va întâlni cu agentul jucătorului.

bayer-leverkusen-atletico-madrid-football-champions-league_3278448

EUROTRANSFERURI. Un alt jucător de la Barcelona ar putea fi luat din curtea catalanilor pe baza clauzei de eliberare. Este vorba de omul care a marcat golul victoriei în acea remontada de vis din sferturile de finală ale Ligii Campionilior din sezonul precedent, FC Barcelona – PSG 6-1, Sergi Roberto.

sergi

Acesta poate juca fie fundaş dreapta, fie mijlocaş central şi are o clauză de eliberare de 40 de milioane euro, pe care Chelsea, Manchester United şi Juventus sunt dispuse să o achite imediat. Pe de altă parte şi Barcelona a încercat să îl fure de la marea rivală Real Madrid pe Marco Asensio, pe baza clauzei de eliberare, de 80 de milioane, dar madrilenii au aflat şi vor schimba contractul jucătorului la 150 de milioane.

EUROTRANSFERURI. Real Madrid este foarte aproape de a-l împrumuta pe mijlocaşul croat Mateo Kovacic la Juventus, contra sumei de 25 de milioane de euro. E vorba de împrumutul pe un an, pe care italienii îl consideră ca fiind exagerat ca sumă, dar necesitatea de a avea un jucător pe profilul lui Kovacic poate duce la încheierea în scurt timp a tranzacţiei.

Mateo-Kovacic-Real-Madrid

Adevărul este că Zidane ar prefera să scape de tot de jucător, care are şanse minime să joace pe un post pe care concurenţa este teribilă, cu germanul Kroos, compatriotul Modric, Isco, brazilianul Casemiro şi noua achiziţie, Dani Ceballos, dar pentru asta ar trebui ca Juventus să accepte să plătească undeva între 35-40 de milioane, după ce Real l-a transferat de la Inter acum doi ani, pentru 31 de milioane de euro.

EUROTRANSFERURI. Presa franceză susţine că puştiul de aur al lui AS Monaco, atacantul Kylian Mbappe, ar fi ales echipa la care ar vrea să evolueze din noul sezon, iar dacă nu va fi posibil va rămâne la actualul său club. Echipa la care visează Mbappe nu este situată geografic foarte departe de Monte Carlo. Este vorba de vicecampioana Franţei, PSG, iar şeicii ar oferi lui Monaco 155 de milioane pentru transfer, plus bonusuri în cazul unui sezon bun al jucătorului, astfel încât suma totală să ajungă la 180 de milioane. Mbappe a ales PSG şi după ce a văzut că la Paris a ajuns brazilianul Neymar. Pe Mbappe îl mai doresc insistent Real Madrid, FC Barcelona şi Manchester City.

kylian

EUROTRANSFERURI. Mario Lemina, de la Juventus, a ajuns la un acord cu clubul Southampton din Premier League. În schimbul său, englezii au plătit 17.000.000 de euro, plus încă 3.000.000 din bonusuri.

lmn

EUROTRANSFERURI. Inter Milano a bifat astăzi un transfer important. Formaţia pregătită de Luciano Spalletti l-a achiziţionat pe brazilianul Dalbert, din Ligue 1, de la Nice, pentru 20 de milioane de euro. Are 25 de ani şi este fundaş stânga. Anunţul a fost făcut de Inter pe pagina oficială.

EUROTRANSFERURI. PSG este gata să îşi construiască o echipă invincibilă pentru noul sezon. După ce a fost adus Neymar, pe 222 de milioane de euro, a venit şi o ofertă pentru Kylian Mbappe, de 180 de milioane de euro. În plus, spaniolii de la AS anunţă că preşedintele parizienilor, Nasser Al-Khellaifi, s-a întâlnit cu impresarul lui Jan Oblak, portarul lui Atletico Madrid, pentru a discuta condiţiile în care s-ar putea face un transfer. Oblak este considerat unul dintre cei mai buni portari ai lumii. Cum Atletico nu vrea să vândă, PSG este gata să acţioneze pe modelul Neymar şi să achite clauza de reziliere a lui Oblak, 100 de milioane de euro.


EUROTRANSFERURI. Unul dintre cei mai buni fotbalişti olandezi la această oră, Wesley Sneijder a fost prezentat oficial la Nice. Mijlocaşul în vârstă de 33 de ani a plecat în această vară de la Galatasaray şi a ajuns în Franţa din postura de jucător liber de contract. 

EUROTRANSFERURI. După ce l-a pierdut pe Neymar, FC Barcelona riscă să rămână fără un alt jucător important. Presa engleză anunţă că Jose Mourinho îl vrea pe Sergi Roberto şi a făcut deja o ofertă concretă, în valoare de 40 de milioane de euro. Ernesto Valverde îl apreciază pe Sergi Roberto, astfel că oficialii Barcelonei l-au declarat netransferabil pe mijlocaşul spaniol.


EUROTRANSFERURI. OGC Nice, formaţia care a terminat pe locul 3 ultima ediţie a campionatului Franţei şi va juca în play-off-ul Ligii Campionilor cu Napoli, va anunţa luni o achiziţie importantă în compartimentul median. Experimentatul internaţional olandez Wesley Sneijder va semna cel mai probabil pe un sezon, cu drept de prelungire pentru un altul. Sneijder se va reîntâlni la Nice cu un fost coechipier din perioada italiană, Mario Balotelli. Sneijder a jucat ultima dată la Galatasaray. wesley EUROTRANSFERURI. Barcelona are acum ca obiectiv transferul unor jucători importanţi din banii încasaţi pe Neymar. Primul om care a zis DA Barcelonei este Ousmane Dembele, atacantul lui Dortumund. Oficialii Borussiei au declarat că francezul în vârstă de 20 de ani nu este de vânzare. Cu toate acestea, fotbalistul a declarat că îşi doreşte să evolueze pentru Barcelona: “Barcelona este un club mare şi orice jucător şi-ar dori să evolueze la o asemenea echipă. Este o adevărată plăcere pentru mine să pot să-mi văd numele pe o listă de jucători pe care Barcelona îi doreşte. O să fiu însă calm în continuare şi o să văd ce se va întâmpla”  806526_806526_dembele EUROTRANSFERURI. FC Barcelona e gata să înceapă campania de achiziţii în mod serios. După portughezul Semedo se pregăteşte un fundaş basc. Inigo Martinez de la Real Sociedad este fundaş central şi este dorit insistent de antrenorul Ernesto Valverde. Barca e gata să îi achite clauza de eliberare în valoare de 32 de milioane de euro. Contractul va fi pe cinci ani. inigo EUROTRANSFERURI. Kelechi Iheanacho a fost vandut de Manchester City la formaţia Leicester City, cu care a semnat un contract pe o perioadă de cinci ani. ”Vulpile” au plătit suma de 27.700.000 de euro. 5184 EUROTRANSFERURI. Alvaro Negredo este noul jucător al lui Beşiktaş. Campioana Turciei a plătit 2,4 milioane de euro celor de la Valencia pentru a-l transfera pe fostul internaţional spaniol. Negredo a fost fotbalist al lui Real Madrid în 2009 şi la Manchester City în 2015. 5983276895f9cf85fb313157


  EUROTRANSFERURI. UPDATE 2 august. Barcelona caută soluţii după ce plecarea lui Neymar la PSG a devenit realitate (vezi detalii). Sport.es scrie că antrenorul Ernesto Valverde l-a cerut pe francezul Antoine Griezmann de la Atletico. Acesta a fost aproape şi de United în această vară, dar nu a plecat din cauza interdicţiei la transferuri a “plăpumarilor”. Griezmann are o clauză de reziliere de 100 de milioane de euro, pe care Barca o poate achita după ce PSG dă 222 de milioane pe Neymar. 1501540854377 EUROTRANSFERURI. UPDATE 31 iulie. OFICIAL! Nemanja Matici este noul fotbalist al celor de la Manchester United. Mijlocaşul a fost transferat de la Chelsea pentru 45.000.000 de euro! 1501514476_792599_1501514527_noticia_normal EUROTRANSFERURI. UPDATE 31 iulie. Chelsea vrea să doboare recentul record de transfer în materie de fundaşi, stabilit de Pep Guardiola prin aducerea lui Benjamin Mendy de la Monaco, pentru suma de 58 de milioane euro. Antonio Conte trage cu dinţii de Juventus, scopul fiind ca torinezii să accepte să îl vândă londonezilor pe fundaşul stânga Alex Sandro, deşi, curios lucru, pe acest post spaniolul Marco Alonso a dat un randament excelent sezonul trecut, marcând şi şase goluri. Dacă se va realiza, mutarea brazilianului pe Stamford Bridge va stabili un nou record mondial pentru un fundaş: 70 de milioane euro. alex-sandro-&-dybala-57955   EUROTRANSFERURI UPDATE 29 iulie. Marouane Fellaini ar putea părăsi Manchester United în această vară. Mijlocaşul belgian este dorit de Galatasaray, echipă la care ar putea ajunge şi Mircea Lucescu, în calitate de antrenor.

32.500.000 de euro a plătit Manchester United pentru aducerea lui Fellaini de la Everton, în 2013.

fell


EUROTRANSFERURI: UPDATE, 27 iulie. Belgianul Radja Nainggolan a semnat prelungirea contractului cu AS Roma până în 2021. Manchester United îi oferise un salariu de 7,5 milioane euro, dar Nainggolan a preferat să continue cu AS Roma. naing EUROTRANSFERURI. UPDATE, 26 iulie. AC Milan are meci joi la Craiova, dar asta nu îi împiedică pe şefii clubului rossnero să continue campania de achiziţii. Presa italiană a anunţat faptul că AC Milan şi Bayern Munchen au căzut de acord asupra transferului la echipa luic Vincenzo Montella a mijlocaşului portughez Renato Sanches, contra sumei de 40 milioane de euro. Şi ultima lovitură pe care o pregătesc noii patroni chinezi ai lui Milan este achiziţionarea unui vâr de talie mondială, ultimul nume apărut pe listă fiind cel al lui Diego Costa. renato EUROTRANSFERURI. UPDATE, 24 iulie. OFICIAL! Benjamin Mendy, în vârstă de 23 de ani, a devenit cel mai scump fundaş din istoria fotbalului! Manchester City le-a plătit celor de la AS Monaco suma de 58.000.000 de euro! Conform presein din Anglia, francezul a semnat un contract valabil cinci ani. Precedentul record îi aparţinea lui Kyle Walker, fundaş cumpărat tot de Manchester City pentru 50.000.000 de euro. sport-preview-benjamin-mendy EUROTRANSFERURI. UPDATE, 24 iulie. Federico Bernardeschi este al cincilea transfer al lui Juventus din această vară. Jucătorul ofensiv al Fiorentinei va juca timp de cinci sezoane în echipa campioană a Italiei, gruparea toscană urmând a primi 40 de milioane de euro, plus eventual 10 la sută dintr-un alt transfer la alt club. Bernardeschi a fost aşteptat de circa 250 de suporteri la efectuarea vizitei medicale.

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 23 iulie. Barcelona caută să se acopere dacă va pleca Neymar de la Barcelona. A făcut o propunere de 72 de milioane lui Liverpool pentru cel mai bun prieten al lui Neymar, brazilianul Coutinho, respinsă însă pe loc de englezi. Drept urmare, a urcat oferta la 90 de milioane, sumă care s-ar putea să îi mulţumească pe englezi.

cou

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 23 iulie. Manchester City a oficializat un nou transfer. O mutare greu de înţeles, pentru că noul venit, Danilo, de la Real Madrid, pentru 26 milioane de euro, joacă pe acelaşi post, fundaş dreapta, cu alt jucător adus în vară, Walker de la Tottenham, care a costat 56 de milioane.

dabilo

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 22 iulie. Bejamin  Mendy s-a transferat la Manchester City, pentru suma de 57,5 milioane euro, sumă care reprezintă cel mai scump transfer din lume pentru un fundaş. Interesant este că la capitolul apărători Manchester City conduce detaşat topul, realizând primele patru transferuri din lume pe acest post: Mendy 57,5 milioane, Walker 57 milioane, Stones, 56,5 milioane şi Mangala 53,5 milioane.

Monaco's French defender Benjamin Mendy controls the ball during the French League Cup final football match Monaco (ASM) vs Paris Saint-Germain (PSG) on April 1, 2017 at the Parc Olympique Lyonnais stadium in Decines-Charpieu, near Lyon. / AFP PHOTO / FRANCK FIFE (Photo credit should read FRANCK FIFE/AFP/Getty Images) Monaco’s French defender Benjamin Mendy controls the ball during the French League Cup final football match Monaco (ASM) vs Paris Saint-Germain (PSG) on April 1, 2017 at the Parc Olympique Lyonnais stadium in Decines-Charpieu, near Lyon. / AFP PHOTO / FRANCK FIFE (Photo credit should read FRANCK FIFE/AFP/Getty Images)

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 22 iulie. / Alvaro Morata, fostul atacant al lui Real Madrid, a fost prezentat oficial la Chelsea, după ce a semnat un contract valabil pentru cinci sezoane.

PAY-Chelsea-Unveil-New-Signing-Alvaro-Morata

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 21 iulie. Juventus continuă să facă mutări importante pe piaţa transferurilor. A rezolvat achiziţionarea lui Federico Bernardeschi, de la Juventus, pentru 40 de milioane de euro. Mutarea urmează să se oficializeze în următoarele 24 de ore, scrie presa din Italia.

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 20 iulie. Juventus a oficializat al treilea transfer, după Douglas Costa şi portarul Szczesny. Este vorba de fundaşul stânga Mattia De Sciglio de la AC Milan. Contract pe cinci ani, la Milan merg 12 milioane euro.

775009650VP001_Mattia_De_Sc-kr1G-U210422110338z7H-620x349@Gazzetta-Web_articolo

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 20 iulie. Real Madrid este pregătită de ofensiva pentru aducerea imediată a francezului Kylian Mbappe în atacul galacticilor. Vânzarea lui Alvaro Morata cu 80 de milioane de euro la Chelsea permite trecerea la operaţiunea Mbappe. Se va începe de la suma de 100 de milioane. Dar Madridul poate urca oferta până la 130 de milioane, pentru că Zidane îl doreşte foarte mult pe compatriotu său.

Monacos-Kylian-Mbappe-Lottin-celebrates-scoring-their-third-goal

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 19 iulie. AS Roma a reuşit să cadă de acord cu Sassuolo pentru transferul atacantului Geregoire Defrel, pe care noul antrenor al Romei, Eusebio di Francesco, l-a avut elev la Sassuolo până în această vară. Suma de transfer este de de 23 de milioane euro, dar acum Sassuolo va primi doar 5 milioane, pentru un împrumut pe un sezon, abia vara viitoare plătind restul de bani, dacă jucătorul va da randamentul scontat.

athletic_bilbaos_benat_in_action_with_sassuolos_gregoire_defrel_329380

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 18 iulie. Joe Hart a semnat cu West Ham United! După un sezon petrecut în Italia, la AC Torino, fostul goalkeeper al lui Manchester City a revenit în Premier League semnând cu formaţia londoneză în cursul zilei de marţi! 

Hart este în continuare sub contract cu City, fiind împrumutat la “ciocănari”!. Trupa lui Guardiola nu mai are nevoie de serviciile portarului, după ce l-au cumpărat pe brazilianul Ederson cu 34.000.000 de lire şi îi plăteşte 500.000 de lire pe lună lui Hart până în 2019, când îi expiră contractul!

joe hart

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 17 iulie. Alvaro Morata este disperat să plece de la Real Madrid în această vară. Spaniolul se teme că nu va fi titular în echipa lui Zinedine Zidane şi astfel ar putea pierde mondialul din 2018. Cum la United a fost adus Lukaku, iar concurenţa ar fi de asemenea foarte grea, Morata s-a orientat spre AC Milan. Atacantul spaniol a ajuns deja la un acord cu italienii, scrie Gazzetta dello Sport, rămâne doar ca şi Real Madrid să îşi dea acceptul. Negocierile sunt în toi şi se pare că nu vor fi probleme. Oferta din acest moment este de 65 de milioane de euro, iar madrilenii vor 80 de milioane euro. Presa italiană scrie că se vor mulţumi, cel mai probabil, cu 70 de milioane de euro.

gazzetta_sport.750 

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 16 iulie. Atacantul spaniol Nolito a părăsit pe Manchester City, unde a jucat foarte puţin în sezonul precedent şi a semnat cu FC Sevilla. Preţul transferului este de 10 milioane euro.

nolito

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 16 iulie. Lucas Biglia a devenit oficial, pentru trei ani, jucătorul lui AC Milan, rossoneri plătind 17 milioane de euro lui Lazio, pentru transfer. Noul sosit a comis însă o gafă uriaşă, când un fan milanez l-a rugat să spună câteva cuvinte. Argentinianul a rostit, fără să îşi dea seama, Forza, Lazio! Totodată, Milan este foarte aproape de o nouă mare lovitură pentru linia mediană, internaţionalul portughez Renato Sanches, de la Bayern Munchen.

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 15 iulie. Chelsea l-a prezentat oficial pe Tiemoué Bakayoko. Londonezii au plătit 45 de milioane de euro în schimbul mijlocaşului ofensiv de la AS Monaco.

19990065_10155694271297259_3149255582211951134_n

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 15 iulie. AC Milan a făcut o ofertă oficială Borussiei Dortmund pentru atacantul Pierre Emerick Aubameyang, în valoare de 60 de milioane euro.

pierre-emerick-aubameyang-cropped_v5u6g59aadas1luxlqsbd4e2y

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 15 iulie. Manchester City a realizat unul dintre cele mai importante transferuri din weekend. Gruparea lui Guardiola l-a transferat pentru 50.000.000 de euro pe Kyle Walker de la Tottenham. Fundaşul dreapta a semnat un contract pe cinci ani.

kile

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 14 iulie. Real Madrid nu renunţă la aducerea lui David De Gea. Englezii de la DailyMail scriu că madrilenii au reluat tratativele pentru transferul portarului spaniol, însă această afacere s-ar putea să îi coste foarte mult. 

În 2015, transferul a căzut din cauză că actele au fost semnate la câteva secunde după miezul nopţii. Real Madrid trebuie să plătească 70 de milioane de euro dacă vrea să îl transfere pe De Gea, aceasta fiind suma pe care o cer “diavolii”.

wwe

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 13 iulie. FC Barcelona a reuşit primul transfer de marcă în această vară: Nelson Semedo de la Benfica!

Formaţia catalană a ajuns la un acord atât cu clubul din Lisabona, cât şi cu internaţionalul portughez. Pentru fundaşul dreapta în vârstă de 23 de ani Barcelona va plăti 30 de milioane de euro pe loc şi 5 milioane sub formă de bonusuri.

nelson1

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 13 iulie. Ce nebunie! Tianjin Quanjian îi oferă lui Alvaro Morata un salariu anual de 26.000.000 de lire sterline şi un contract valabil pe 5 sezoane!!!

Atacantul dorit de Chelsea şi de Manchester United ar putea fi marea lovitură de mercato din China. Real Madrid cere pentru vârful spaniol 90 de milioane de euro.

morata

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 13 iulie. OFICIAL! Mario Rui este noul fotbalist al celor de la Napoli.

Mijlocaşul Romei a fost adus sub formă de împrumut un sezon pentru 3,5 milioane de euro, dar Napoli are şi o clauză de cumpărare obligatorie fixată la 5,5 milioane de euro.

DEoLnrlXsAA71r-

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 13 iulie. OFICIAL! Sven Bender a semnat cu Bayer Leverkusen! 

Mijlocaşul a fost cumpărat de la Borussia Dortmund pentru 15 milioane de euro şi va fi coleg cu fratele său geamăn, Lars Bender.

14999641381621

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 13 iulie. OFICIAL! AS Monaco i-a prelungit contractul lui Djibril Sidibe.

Fundaşul dreapta a semnat până în 2022. Internaţionalul francez era dorit de FC Barcelona şi de granzii din Premier League.

DEnx2A0WAAIv9rD

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 13 iulie. AS Roma a făcut prima ofertă oficială pentru Ryiad Mahrez de la Leicester.

Italienii caută un înlocuitor pentru Mohammed Salah, vândut la Liverpool, şi au propus 29 de milioane de lire sterline pentru transferul algerianului de 26 de ani. 

mahrez

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 13 iulie. Juventus pregăteşte în linişte o mutare care ar revoluţiona mijlocul echipei: Toni Kroos!

Real Madrid nu este dispusă să renunţe prea uşor la internaţionalul german, dar Juventus vrea să plătească 75 de milioane de euro pentru “maşina de pase” de Bernabeu.

kroos

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 13 iulie. OFICIAL! Sebastien Corchia a semnat cu FC Sevilla!

Internaţionalul francez a plecat de la Lille şi va fi jucătorul spaniolilor până în 2021.

DEnQEiSXoAAK80K

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 13 iulie. Bomba zilei: Manchester City a  ajuns la un acord cu Tottenham pentru Kyle Walker!

Internaţionalul englez va semna cu City la cererea lui Pep Guardiola, iar Tottenham va primi 57 de milioane de euro în schimbul lui.

kyle

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 13 iulie. AC Milan negociază un nou super transfer. Diavolii îl vor pe Leonardo Bonucci de la Juventus. Campioana Italiei vrea să se despartă de internaţionalul italian şi i-a fixat un preţ de 40 de milioane de euro.

AC Milan vrea să îl trimită la schimb pe De Sciglio şi o sumă de bani. Şi Inter este interesată de Bonucci, dar nu pare dispusă să plătească mai mult de 30 de milioane de euro pentru fundaşul central.

bonu

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 12 iulie. Real Madrid încearcă să detoneze bomba: Eden Hazard pe Bernabeu.

Don Balon susţine că Florentino Perez e dispus să plătească 100.000.000 de euro pentru ca Hazard să devină galacticul sezonului 2018/2019. Şi cedarea lui James ar fi făcut parte din acest plan, Perez dorind să elibereze tricoul cu numărul 10 pentru belgian. 

hazard-real-madrid-2

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 12 iulie. OFICIAL! Douglas Costa este noul jucător al celor de la Juventus Torino! A fost împrumutat de la Bayern pentru un an în schimbul a 6.000.000 de euro. 

Juve are o opţiune de cumpărare de 40.000.000 de euro.

douglas

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 12 iulie. Everton şi Crystal Palace se luptă pentru internaţionalul olandez Jairo Riedewald.

Fundaşul stânga este cotat de Ajax la 10 milioane de euro şi ar putea semna cu unul dintre cele două cluburi zilele acestea.

riedewald+HvT

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 12 iulie. OFICIAL! Dani Alves a semnat cu PSG! Fundaşul brazilian a refuzat oferta primită de la Pep Guardiola pentru a juca în Franţa.

Alves va purta la PSG tricoul cu numărul 32, acelaşi pe care l-a avut şi David Beckham în perioada când a evoluat la formaţia din Paris.

14998684785277

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 12 iulie. OFICIAL! Olivier Ntcham a fost cumpărat de Celtic de la Manchester City.

Internaţionalul francez de tineret a fost achiziţionat în schimbul a 4,5 milioane de lire sterline.

423FD4A600000578-0-image-a-25_1499857704897

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 12 iulie. OFICIAL! Chelsea Londra l-a împrumutat pe Ruben Loftus-Cheek la Crystal Palace.

Internaţionalul englez Under 21 va juca un sezon la noua sa echipă, urmând a se întoarce la campioana Angliei în vara viitoare.

DEh9BLhXkAEvz98

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 12 iulie. OFICIAL! Atletico l-a cumpărat pe Vitolo de la FC Sevilla!

Internaţionalul spaniol a semnat cu formaţia din Madrid până în 2022. Atletico a plătit clauza de reziliere de 35,7 milioane de euro.

DEiJ5vrXUAAlzPk

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 12 iulie. FC Barcelona a făcut prima ofertă oficială pentru transferul lui Nelson Semedo de la Benfica!

Conform Record, formaţia catalană le-a propus portughezilor 30.000.000 de euro pentru fundaşul dreapta în vârstă de 23 de ani, dar clubul lusitan cere 50.000.000 de euro.

semedo

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 12 iulie. Everton sparge banca pentru Gylfi Sigurdsson de la Swansea. Gruparea din Liverpool, care vrea să atace sezonul acesta un loc de Liga Campionilor, a oferit 50.000.000 de euro pentru internaţionalul islandez!!!

gi

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 12 iulie. Florentino Perez continuă seria transferurilor internaţionalilor spanioli Under 21. Cel mai recent nume pe lista lui Perez este cel al lui Alvaro Odriozola.

Fundaşul dreapta de la Real Sociedad este văzut drept înlocuitorul ideal pentru brazilianul Danilo. Singura problemă în cazul lui Odriozola este contractul pe care abia l-a semnat cu Sociedad, a cărui clauză de reziliere este de 40.000.000 de euro!

alvaro-odriozola-spain

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 12 iulie. AS Roma încearcă să dea o lovitură spectaculoasă de mercato. Directorul sportiv Monchi a făcut o ofertă pentru Anthony Martial!

Roma îl vrea pe atacantul francez sub formă de împrumut, în vreme ce United s-ar despărţi de Martial doar dacă o echipă plăteşte minimum 30 de milioane de lire sterline.

marti

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 12 iulie. Internazionale este la un pas să finalizeze transferul brazilianului Dalbert.

Fundaşul stânga în vârstă de 23 de ani este cotat de Nice la 25 de milioane de euro. Inter a oferit 18 milioane de euro cash şi 5 milioane de euro sub formă de bonusuri.

dalb

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 12 iulie. OFICIAL! Barcelona l-a împrumutat pe brazilianul Vitinho, în vârstă de 19 ani. Dacă fotbalistul va convinge, catalanii îl vor lua definitiv, având opţiune de cumpărare. În mod surprinzător, Vitinho a jucat doar două meciuri pentru Palmeiras în Campionatul Paulista, în acest an.

rre

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 11 iulie. OFICIAL! La 35 de ani fostul internaţional italian Antonio Cassano a semnat un contract pe un an cu nou promovata în Serie A Hellas Verona. Cassanp va purta tricoul cu numărul 99. Verona a mai avut anii trecuţi o experienţă reuşită cu un fotbalist aflat la o vârstă la care mulţi se retrag, Luca Toni făcând două sezoane excelente la 37 de ani.

cas

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 11 iulie. Atletico Madrid a efectuat primul transfer. Echipa spaniolă are interdicţie din partea FIFA de a efectua orice achiziţie până în iarna lui 2018. Drept urmare, s-a înţeles cu AS Monaco pentru transferului brazilianului Fabinho, un mijlocaş care a mai trecut în cariera sa şi pe la concitadina Real.

Preţul operaţiunii este de 45 milioane euro, dar jucătorul va sosi la Madrid abia în ianuarie 2018, atunci când va expira interdicţia pentru los colchoneros. Până atunci, în prima parte a noului sezon, Fabinho va evolua tot sub culorile actualului său club.

fabinho

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 10 iulie. / FC Barcelona porneşte, în cele din urmă, pe piaţa transferurilor. Conform Cadena Cope, catalanii s-au reorientat către Cesar Azpilicueta, fundaşul celor de la Chelsea, după ce varianta Hector Bellerin pare căzută definitiv. Antonio Conte l-a adus la Londra pe Rudiger, iar această mutare ar putea deschide calea lui Azpilicueta spre Barcelona.

Postul de fundaş dreapta pune mari probleme pentru vicecampioana Spaniei. De asemenea, pe un alt post problemă, cel de fundaş central, FC Barcelona va transfera, dar din iarnă. Guangzhou şi-a dat acordul să îl lase pe Paulinho pe Camp Nou, pentru 20 de milioane de euro, dar doar după ce se va termina actulul sezon din China, adică din iarnă.

azpi


EUROTRANSFERURI. UPDATE, 10 iulie. / OFICIAL! Mijlocaşul spaniol de la Fiorentina, Borja Valero, este noul jucător al lui Inter. Toscanii primesc 5,5 milioane euro pentru jucătorul de 32 de ani, care a evoluat la gruparea viola timp de cinci sezoane. Se mai poate adăuga, în funcţie de minutele jucate, un bonus de 1,5 milioane. Borja Valero a fost dorit şi la Milan, dar a ales pe rivala Inter. Ibericul a semnat cu Inter pe trei ani.

borja-valero

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 9 iulie. OFICIAL! Antonio Rudiger este noul fundaş al celor de la Chelsea Londra.

Apărătorul german a semnat pe 5 ani cu campioana Angliei, care va plăti 38 de milioane de euro pentru transferul internaţionalului de 24 de ani.

1499610908804

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 9 iulie. Olympique Marseille şi Crystal Palace au ajuns la un acord pentru transferul portarului Steve Mandanda.

L’Equipe anunţă că goalkeeperul francez se întoarce la OM cu care va semna pentru 3 ani.

steve

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 9 iulie. OFICIAL! Vadis Odjidja Ofoe este noul jucător al celor de la Olympiakos Pireu.

Mijlocaşul belgian în vârstă de 28 de ani a fost adus de la Legia Varşovia.

14996069258332

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 9 iulie. Crystal Palace negociază cu FC Barcelona transferul belgianului Thomas Vermaelen.

Frank de Boer e dispus să dea pentru fundaş 8 milioane de euro.

verm1

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 9 iulie. Aceasta ar putea fi o mutare total neaşteptată: James Rodriguez, la FC Liverpool!

Columbianul de la Real Madrid le-a fost propus cormoranilor de către agenţii acestuia. Klopp şi-a dat acordul pentru negocieri, dar Liverpool nu vrea să plătească 75 de milioane de euro cât cere Florentino Perez. Formaţia engleză ar agrea un împrumut pentru un sezon cu o clauză obligatorie de cumpărare în schimbul a 50 de milioane de euro. James mai este dorit de Manchester United, Chelsea şi PSG.

 james

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 9 iulie. Trei dintr-o lovitură! Juventus Torino definitivează trei transferuri de top în aceste zile. 

Campioana Italiei a ajuns la capitolul detalii în ceea ce priveşte achiziţionarea lui Douglas Costa de la Bayern, Federico Bernadeschi de la Fiorentina şi Blaise Matuidi de la PSG. Cei trei urmează a fi prezentaţi oficial la începutul săptămânii viitoare.

prima_pagina_xl

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 9 iulie. OFICIAL! Sandro Wagner şi-a prelungit contractul cu Hoffenheim până în 2020.

Internaţionalul german de 29 de ani a jucat 31 de meciuri şi a marcat de 11 ori pentru echipa sa în Bundesliga.

14996028885069

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 9 iulie. Fundaşul Kostas Manolas este la un pas de Internazionale Milano. În vârstă de 26 de ani, apărătorul grec a ratat transferul la Zenit după ce a refuzat să fie plătit în ruble. 

Pentru a-l cumpăra pe Manolas, Inter a oferit 30 de milioane de euro.

Kostas-Manolas

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 9 iulie. Marcelo Brozovic ar putea fi transferul surpriză al lui Arsenal. Croatul de 24 de ani este dorit de Wenger.

Mijlocaşul nu se află în planurile noului antrenor de la Inter şi clubul italian ascultă oferte. Arsenal e dispusă să achite 25 de milioane de euro pentru Brozovic.

brozovic

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 9 iulie. Arsene Wenger nu vrea să renunţe la Alexis Sanchez. Managerul lui Arsenal le-a transmis celor de la Manchester City că îl va ceda în această vară doar pentru 90.000.000 de euro!!!

Guardiola înaintase o ofertă de 50.000.000 de euro pentru atacantul chilian la începutul săptămânii. Negocierile sunt în plină desfăşurare în aceste zile, fiind de aşteptat ca Sanchez să aibă o întâlnire decisivă cu Wenger pentru a-şi stabili viitorul.

guardiola

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 9 iulie. Zlatan Ibrahimovic ar putea juca din nou la… Manchester United! The Mirror susţine că atacantul suedez ar putea reveni pe Old Trafford din ianuarie!

Ibrahimovic, care s-a accidentat grav la genunchi, a rămas liber de contract şi este în tratative cu mai multe cluburi din SUA. După ce se va reface complet, suedezul ar putea semna un nou acord cu United!

ibra

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 9 iulie. Transferul lui Lucas Biglia la AC Milan este ca şi rezolvat. Lazio este dispusă să accepte ultima ofertă făcută de diavoli: 8 milioane de euro plus atacantul Lapadula.

Internaţionalul argentinian în vârstă de 31 de ani este considerat vital de Montella pentru noul Milan, iar şefii vor să închidă afacerea în cel mai scurt timp. 

bigl1

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 9 iulie. OFICIAL! Romelu Lukaku a mai făcut un pas în transferul său la Manchester United. 

Atacantul belgian a trecut vizita medicală în SUA şi a postat o imagine din timpul testelor, cu mesajul “Vă rog să mă salvaţi!”.

42298CE700000578-0-image-m-13_1499582431689

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 9 iulie. Inigo Martinez, fundaşul celor de la Real Madrid, este dorit de FC Barcelona, Juventus, Bayern, Chelsea, Manchester City şi AC Milan. 

În vârstă de 26 de ani, internaţionalul spaniol este cotat de Sociedad la 30.000.000 de euro.

Íñigo-Martínez

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 9 iulie. Lazio negociază transferul lui Keita Balde. Atacantul fenomen al romanilor este dorit de Juventus şi Chelsea. 

Campioana Italiei era favorită, dar zilele acestea varianta Chelsea a prins tot mai multă forţă. Conte caută soluţii ofensive după ce achiziţionarea lui Lukaku a picat. Pentru a-l ceda, Lazion doreşte 30 de milioane de euro.

1-171

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 9 iulie. OFICIAL! Luis Muriel este noul fotbalist al celor de la FC Sevilla.

Atacantul columbian de 26 de ani a fost cumpărat de la Sampdoria pentru 20 de milioane de euro plus 20 la sută dintr-un viitor transfer.

muriel1

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 8 iulie. Gareth Bale va pleca de la Real Madrid doar la Manchester United”, aşa a sunat mesajul transmis de Jonathan Barnett, impresarul lui Gareth Bale, lui Florentino Perez.

Preşedintele celor de la Real Madrid ar fi dorit să îl cedeze pe galez în Franţa, la PSG, de unde avea o ofertă de peste 120 de milioane de euro. Cum United nu ia în calcul în acest an transferul lui Bale, fotbalistul britanic va rămâne mai mult ca sigur pe Bernabeu.

bale 

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 8 iulie. Tottenham nu are de gând să îşi vândă starurile în Premier League! Clubul londonez a refuzat oferta celor de la Manchester United pentru Eric Dier.

Mourinho îl consideră pe Dier un mijlocaş ideal pentru sistemul său şi era gata să dea 50.000.000 de euro pentru internaţionalul englez, dar Tottenham a spus “pas”.

eric dier

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 8 iulie. Arsene Wenger e gata să aibă o nouă colonie de francezi la Arsenal. După ce l-a transferat pe Alexandre Lacazette pentru o sumă record, 57 de milioane de lire sterline, Wenger vrea să dea lovitura cu doi fotbalişti de la AS Monaco.

Dacă achiziţionarea lui Mbappe este foarte dificilă, în ciuda celor 140 de milioane de euro pe care le-a oferit pentru atacantul de 18 ani, aducerea lui Thomas Lemar a intrat în linie dreaptă. The Sun anunţă că Arsenal a ajuns la un acord cu mijlocaşul, rămânând acum doar să bată palma şi cu Monaco. Englezii au oferit 40 de milioane de euro, dar francezii vor cu 10 milioane de euro mai mult.

lemar1

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 8 iulie. Sosirea iminentă a lui Dani Ceballos la Real Madrid îl determină pe croatul Marco Kovacic să îşi caute echipă. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani consideră că opţiunile sale de a prinde minute la Real scad considerabil şi şi-a mandatat impresarul să îi aducă oferte.

Prima echipă care şi-a manifestat interesul pentru serviciile jucătorului este Tottenham Hotspur. Formaţia din Premier League s-a arătat dispusă să plătească 25 de milioane de euro în schimbul lui Kovacic.

kovacic

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 8 iulie. Leicester City vrea să cumpere un fotbalist de la Everton. Fosta campioană a Angliei a pus ochii pe mijlocaşul James McCarthy.

Internaţionalul irlandez este cotat de Everton la 25 de milioane de lire sterline şi ar putea semna cu Leicester zilele următoare.

James-McCarthy-Everton

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 8 iulie. OFICIAL! Brazilianul Madson, căruia CSU Craiova i-a reziliat contractul în luna martie, a semnat cu Atromitos Atena.

Sud-americanul a fost deja prezentat la noua sa echipă, care evoluează în prima ligă din Grecia.

madson

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 8 iulie. Luca Modric la AC Milan? Diavolii caută un superstar pentru noul proiect, iar mijlocaşul croat ar putea fi omul ideal. Chiar şi din sezonul 2018/2019. 

Fotbalistul lui Real Madrid ar putea fi cedat anul viitor de Florentino Perez pentru a le garanta locul în echipă unor jucători precum Dani Ceballos şi Isco. Preţul pentru care afacerea s-ar perfecta ar fi 50 de milioane de euro.

Modric-AC-Milan-2

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 8 iulie. Carlos Bacca este la un pas de transferul la Olympique Marseille. Atacantul columbian a ajuns la un acord cu gruparea franceză pentru un salariu anual de 4 milioane de euro.

Marseille mai trebuie să se înţeleagă cu AC Milan, care cere pentru vârful său 20 de milioane de euro. Conform presei din Italia, mutarea va fi perfectată săptămâna viitoare.

bacca1

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 8 iulie. Arsene Wenger îi caută înlocuitor lui Petr Cech şi l-a pus în fruntea listei pe Alban Lafont de la Toulouse. 

Goalkeeperul de 18 ani are deja 60 de partide în Ligue 1 şi este internaţional de tineret pentru Franţa. Preţul său ar putea fi de 20.000.000 de euro.

Alban-Lafont-Toulouse-TFC

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 8 iulie. OFICIAL! Lille l-a achiziţionat pe Thiago Mendes de la Sao Paulo.

Atacantul de 25 de ani a semnat un contract pe 5 sezoane cu echipa franceză.

DENdVz7XsAAyDe-

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 8 iulie. Jese Rodriguez ar putea ajunge în Serie A. PSG nu doreşte să îl păstreze în lot sezonul viitor, iar Las Palmas nu îşi permite să îl mai împrumute un an.

Jese este dorit la Fiorentina, care caută deja un înlocuitor pentru Bernadeschi, ca şi vândut la Juventus.

jese

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 8 iulie. OFICIAL! Swansea l-a achiziţionat pe Rique Mesa de la Las Palmas!

Mijlocaşul de 28 de ani a fost cumpărat pentru 12,5 milioane de euro.

DEIMshjXoAAx377

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 8 iulie. OFICIAL! Zenit Sankt Petersburg l-a cumpărat pe Sebastian Driussi.

Starul celor de la River Plate a semnat cu formaţia rusă un contract valabil pentru următorii 4 ani. Atacantul în vârstă de 21 de ani a marcat 25 de goluri în 92 de meciuri pentru River.

driussi

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 8 iulie. ADJUDECAT! Real Madrid i-a dat o nouă lovitură rivalei FC Barcelona. Florentino Perez l-a convins pe Dani Ceballos să semneze cu galacticii.

Mijlocaşul spaniol de 20 de ani şi-a dat acordul pentru un contract valabil 6 sezoane, iar Betis va încasa 18 milioane de euro, cu 3 mai mult decât era clauza de reziliere!

dani1 

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 8 iulie. OFICIAL! Anglia nu se mai opreşte! Wolves, ocupanta locului 15 în ediţia precedentă din a doua ligă, a plătit 15,8 milioane de lire sterline pentru noul puşti minune de la FC Porto!

Ruben Neves, care se afla pe lista celor de la Manchester United şi Chelsea, a semnat un contract pe 5 ani cu noua sa echipă. În vârstă de 20 de ani, Neves a jucat 59 de meciuri pentru  FC Poro şi are deja două selecţii în naţionala de seniori a Portugaliei.

wolves

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 8 iulie. OFICIAL! FC Sevilla a ajuns la un acord cu Aston Villa pentru transferul francezului Jordan Amavi.

Fundaşul stânga în vârstă de 23 de ani a fost cumpărat pentru 8 milioane de lire sterline.

amavi

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 8 iulie. Brazilianul Coutinho este din ce în ce mai aproape de PSG. Presa franceză anunţă că mijlocaşul lui Liverpool a devenit ţinta principală a şeicilor de la Paris, după ce transferul lui Mbappe s-a complicat.

796182_796182_coutinho_mbappe

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 8 iulie. Mamadou Sakho este dorit de Crystal Palace. Francezul a fost împrumutat sezonul trecut de la Liverpool, iar acum Palace vrea să îl cumpere definitiv.

Transferul întâmpină o mare problemă: Klopp cere pentru apărător 30 de milioane de lire sterline.

Mamadou-Sakho-889631

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 8 iulie. OFICIAL! Manchester United a anunţat că a ajuns la un acord pentru transferul atacantului Romelu Lukaku de la Everton.

Diavolii vor plăti 85 de milioane de euro pentru belgianul de 24 de ani.

lukaku

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 8 iulie. OFICIAL! Sporting Lisabona l-a achiziţionat pe francezul Jeremy Mathieu, 33 de ani, imediat după ce FC Barcelona a decis să îi rezilieze contractul francezului. Mathieu a semnat un contract valabil pe doi ani, cu o clauză de reziliere de 60 de milioane de euro. În trei ani cât a fost sub contract cu FC Barcelona, Mathieu a jucat 91 de meciuri şi a marcat patru goluri pentru formaţia “blaugrana”.

mathieu

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 7 iulie. OFICIAL! Brazilianul Neto este portarul Valenciei! 

Spaniolii l-au transferat de la Juventus pe goalkeeperul de 27 de ani pentru 7 milioane de euro.

neto

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 7 iulie. OFICIAL! Per Mertesacker, 32 de ani, se va retrage la finalul sezonului 2018/2019!

Căpitanul lui Arsenal Londra va prelua funcţia de şef al Academiei de fotbal a tunarilor. Anunţul a fost făcut public de clubul londonez.

per

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 7 iulie. OFICIAL! Esteban Granero a semnat cu Espanyol Barcelona.

Fostul mijlocaş al celor de la Real Madrid, ajuns la 30 de ani, a parafat un acord până în 2020.

DEJQdNZXUAIxXCP

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 7 iulie. OFICIAL! Andres Guardado este noul fotbalist al celor de la Betis Sevilla.

Mexicanul în vârstă de 30 de ani a semnat cu echipa lui Toşca, iar PSV va încasa 2 milioane de euro în schimbul jucătorului care a strâns 139 de selecţii la naţionala de seniori.

DEJe4LyXsAAQcvK

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 7 iulie. Luis Muriel este aproape de un transfer la FC Sevilla. Clubul spaniol a ajuns la un acord cu Sampdoria, căreia îi va plăti 20 de milioane de euro pentru atacantul columbian.

În vârstă de 26 de ani, Muriel a marcat 21 de goluri în 79 de meciuri.

muriel1

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 7 iulie. Internazionale Milano îl vrea pe Alexis Sanchez! Clubul italian caută un superstar pentru noul proiect, iar Luciano Spalletti le-a cerut şefilor săi să îl convingă pe chilian.

Fotbalistul celor de la Arsenal nu vrea să îşi prelungească înţelegerea cu tunarii, iar Inter e dispusă să îi ofere un salariu de peste 20 de milioane de euro pe sezon!

arsenal

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 7 iulie. OFICIAL! PSG a făcut primul transfer al acestei veri. Formaţia franceză l-a cumpărat pe Yuri Berchiche de la Real Sociedad.

Fundaşul de 27 de ani, care joacă în banda stângă, a costat 15.000.000 de euro şi a semnat cu PSG până în 2021.

yuri

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 7 iulie. OFICIAL! Jurac Kucka este noul fotbalist al celor de la Trabzonspor.

Mijlocaşul a trecut testele fizice şi a fost cumpărat de gruparea turcă pentru 8 milioane de euro.

DEH_GtDXYAE_zkG

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 7 iulie. Leicester a înaintat o ofertă pentru atacantul Kelechi Iheanacho. Nigerianul de 20 de ani ar urma să o coste pe fosta campioană a Angliei 25 de milioane de lire sterline.

Iheanacho nu mai are şanse să prindă echipa la Manchester City din cauza concurenţei prea mari cu Gabriel Jesus şi Aguero.

kelechia

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 7 iulie. OFICIAL! Jeremy Mathieu a semnat cu Sporting Lisabona.

Fostul fundaş al Barcelonei a trecut perioada de probă la clubul lusitan.

DEIkMgzXsAA2qDT

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 7 iulie. OFICIAL! Andrea Conti este noul fotbalist al celor de la AC Milan.

Diavolii au plătit pentru fundaşul italian 24 de milioane de euro. Fotbalistul de 23 de ani a semnat pentru 5 sezoane.

News-CU-Conti

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 7 iulie. AS Roma şi-a găsit atacant. Monchi negociază cu oficialii celor de la Sassuolo pentru Gregoire Defrel.

Francezul de 26 de ani este cotat la 15 milioane de euro.

img20161213_092848-740x431

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 7 iulie. OFICIAL! Milan Skriniar a semnat cu Internazionale Milano pentru următorii 5 ani.

Fundaşul slovac a fost cumpărat de la Sampdoria pentru 30 de milioane de euro.

cd9a78b8-b691-4fd8-a13d-553946e61c0e

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 7 iulie. OFICIAL! Real Madrid l-a prezentat pe Jesus Vallejo! Fundaşul central în vârstă de 20 de ani va purta tricoul cu numărul 3 pe Santiago Bernabeu.

REAL MADRID 17/18

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 7 iulie. După ce a ratat transferul lui Romelu Lukaku, Antonio Conte s-a reorientat. Cum Alvaro Morata de la Real Madrid are un preţ prohibitiv, 90 de milioane de euro, Conte a pus ochii pe Chicharito Hernandez.

Pentru a-l cumpăra pe atacantul mexican, Chelsea trebuie să plătească 35 de milioane de euro.

download

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 7 iulie. Everton pregăteşte un nou super transfer! După ce a bătut palma şi cu Wayne Rooney, Ronald Koeman a făcut o nouă ofertă pentru Gylfi Sigurdsson, vedeta lui Swansea.

Iniţial, managerul olandez oferise 25 de milioane de lire sterline, dar Swansea a refuzat. Acum, Koeman a pus pe masă 32 de milioane de lire sterline.

gilf

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 7 iulie. Real Madrid şi Chelsea Londra negociază schimbul bombă al verii: James Rodriguez – Eden Hazard!

Madrilenii vor să îl includă pe columbian în transferul belgianului şi să plătească şi 30 de milioane de euro! Chelsea solicită însă 50 de milioane de euro plus James sau 120 de milioane de euro cash!

scambio-james-hazard

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 7 iulie. Jose Mourinho şi-a fixat o nouă ţintă pentru Manchester United: Julian Weigl de la Borussia Dortmund.

Mijlocaşul de 21 de ani, dorit de marile cluburi europene, ar urma să fie transferat săptămâna aceasta pe Old Trafford pentru o sumă de peste 35 de milioane de euro.

julian

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 7 iulie. OFICIAL! Huddersfield l-a cumpărat pe Matthias Jorgensen de la FC Copenhaga!

Fundaşul danez în vârstă de 27 de ani a fost prezentat de clubul promovat în Premier League.

DEHfnkDWsAEvMCr

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 7 iulie. PSG a făcut o nouă ofertă pentru Alex Sandro de la Juventus.

Francezii au pus pe masă 70 de milioane de euro, iar italienii sunt dispuşi să renunţe la fundaşul brazilian.

sandro1

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 7 iulie. FC Barcelona a refuzat două oferte care ar fi adus 80 de milioane de euro în conturile clubului. 

Manchester City a oferit 35 de milioane de euro pentru Sergi Roberto, în vreme ce un alt club din Premier League, al cărui nume nu a fost dezvăluit, era gata să achite 45 de milioane de euro pentru Andre Gomes.

14706448651636

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 7 iulie. OFICIAL! Gael Clichy, rămas liber de contract după despărţirea de Manchester City, va juca în Turcia.

Internaţionalul francez a semnat cu Başakşehir pentru următorii 3 ani.

gael

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 7 iulie. Alvaro Morata este furios pe Real Madrid. Atacantul spaniol poate rata transferul la Manchester United din cauza pretenţiilor exagerate ale lui Florentino Perez.

Conform presei din Spania, Perez le-a cerut celor de la United 90.000.000 de euro, spre disperarea lui Morata, care nu îşi mai doreşte un sezon la Madrid în care să fie rezerva tridentului BBC.

mora1

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 6 iulie. OFICIAL! Arsene Wenger a realizat primul transfer important al verii. Alexandre Lacazette a semnat pe cinci ani cu Arsenal, care le-a plătit 60 de milioane de euro celor de la Olympique Lyon. “A demonstrat de fiecare dată în ultimii ani că este un atacant care poate marca multe goluri. Are o tehnică foarte bună şi este şi un om de mare caracter. Deci, pentru grupul nostru, este o achiziţie de top”, a spus Wenger.

laca2

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 5 iulie. / Tensiune mare la Fiorentina. Mijlocaşul spaniol Borja Valero s-a înţeles pe trei ani cu Inter şi miercuri după-amiază a cerut oficial directorului sportiv Pantaleo Corvino transferul la gruparea milaneză. Totodată, alte două piese grele ale echipei lui Tătăruşanu şi Ianis Hagi, vârful croat Nikola Kalinic şi play-maker-ul Bernardeschi au cerut să fie lăsaţi să plece la AC Milan, respectiv Juventus. Noul tehnician al toscanilor, Stefano Pioli, a cerut conducerii o reuniune de urgenţă, pentru a stabili ce strategie de mercato va alege Fiorentina în această situaţie, mai ales că suporterii au devenit tot mai nervoşi şi au adresat ameninţări la adresa patronului Della Valle.

borja Nikola-Kalinic

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 5 iulie. Everton este aproape de a da o dublă lovitură pe piaţa transferurilor în Premier League. Presa din Anglia anunţă că Wayne Rooney a fost convins să revină la gruparea din Merseyside şi va încasa 250.000 de lire pe săptămână. În plus, Roenald Koeman este interesat şi de serviciile lui Olivier Giroud, pe care Arsene Wenger nu îl mai vrea la Arsenal şi pentru sezonul viitor. “Tunarii” vor negocia pentru un alt francez, Alexandre Lacazette, de la Olympique Lyon.

oliv


EUROTRANSFERURI. UPDATE, 4 iulie. Internazionale s-a interesat de transferul lui Inaki Williams de la Athletic Bilbao.

Clubul italian caută un fotbalist de profilul spaniolului. Bilbao vrea pentru internaţionalul de 23 de ani minimum 50 de milioane  de euro.

inaki1

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 4 iulie. OFICIAL! Veste bună pentru Adi Popa. Antrenorul Jaap Stam, cel care l-a transferat la Reading, şi-a prelungit contractul cu echipa din Championship pentru încă 2 ani.

DD54nqaXoAAnWWY

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 4 iulie. OFICIAL! Carlos Kameni a ajuns la Istanbul. 

Portarul camerunez de 33 de ani este noul jucător al celor de la Fenerbahce şi a fost întâmpinat de zeci de fani pe aeroport.

kameni1

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 4 iulie. Probleme pentru Fiorentina. Atacantul Nikola Kalinic a cerut public să fie lăsat să se transfere la AC Milan.

Vârful croat este dorit de Montella, dar Fiorentina a cerut pentru el 30.000.000 de euro. În vârstă de 29 de ani, Kalinic susţine că are nevoie de o nouă experienţă în carieră: “Îi mulţumesc Fiorentinei pentru cei doi ani petrecuţi aici, dar este momentul să fac un nou pas în viaţa sportivă”.

kalinic1

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 4 iulie. FC BARCELONA pregăteşte transferul unui nou brazilian-minune! Catalanii le-au cerut celor de la Corinthians o clauză specială prin care să aibă prioritate în cazul achiziţionării atacantului Pedrinho.

Puştiul de 19 ani este considerat noul fenomen al fotbalului brazilian şi are o clauză de reziliere pentru ţările din Europa de 50.000.000 de euro. Barca speră să reducă la jumătate această sumă, jucătorul urmând a ajunge pe Nou Camp în vara anului viitor.

pedrinho

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 4 iulie. Internaţionalul columbian Davinson Sanchez poate juca în Premier League din sezonul viitor.

Crystal Palace a început negocierile cu Ajax pentru apărătorul de 21 de ani şi a oferit 22 de milioane de lire sterline.

davinson

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 4 iulie. OFICIAL! Huddersfield a anunţat public achiziţionarea lui Tom Ince de la Derby.

Pentru mijlocaşul de 25 de ani, Huddersfield a plătit 11 milioane de lire sterline.

tom ince1

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 4 iulie. OFICIAL! Sevilla l-a vândut pe Vicente Iborra la Leicester City.

Formaţia engleză va plăti 12 milioane de lire sterline pentru mijlocaşul spaniol în vârstă de 29 de ani. 

iborra

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 4 iulie. AC Milan este de neoprit pe piaţa transferurilor. După ce a rezolvat transferul lui Calhanoglu, diavolul milanez încearcă o nouă lovitură din Bundesliga. 

Oficialii italieni au plecat în Germania pentru a perfecta achiziţionarea lui Pierre Aubameyang de la Borussia Dortmund. Suma transferului ar urma să fie unde în jurul a 80.000.000 de euro.

auba

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 4 iulie. “LA SEXTA” anunţă că James Rodriguez s-a înţeles cu PSG şi va semna pentru un salariu anual de 10.000.000 de euro.

Real Madrid va primi de clubul francez 70.000.000 de euro în schimbul fotbalistului columbian.

James-Rodriguez-Real-Madrid

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 4 iulie. OFICIAL! Olympique Marseille l-a cumpărat pe Luiz Gustavo de la Wolfsburg.

Pentru internaţionalul brazilian, OM a plătit 8 milioane de euro. Fotbalistul a semnat un contract pe 4 ani cu noua sa echipă.

DD4D9CqWAAASOm5

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 4 iulie. OFICIAL! Thiago Motta şi-a prelungit contractul cu PSG până în 2018. Mijlocaşul de 34 de ani a ales să continue în Franţa, deşi era curtat de mai multe echipe din Europa şi din China.

DD3sp4qXYAAFrUJ

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 4 iulie. OFICIAL! Borussia Monchengladbach a dat o lovitură surprinzătoare în Bundesliga, după ce l-a cumpărat de la Borussia Dortmund pe Matthias Ginter.

Internaţionalul german a fost cumpărat pentru 17.000.000 de euro şi a semnat un contract valabil pentru 4 sezoane!

ginter

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 4 iulie. OFICIAL! Manchester City l-a împrumutat pe Jose Angel Tasende, cunoscut ca Angelido, la NAC Breda.

Mijlocaşul stânga a mai fost împrumutat în sezoanele trecute la New York City şi Girona.

DD39PLfXkAA-MqJ

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 4 iulie. Atletico Madrid este aproape să dea prima lovitură pe piaţa transferurilor. Conform presei din Spania, Atletico a ajuns la un acord cu Sevilla pentru transferul lui Vitolo în schimbul a 40.000.000 de euro.

Vitolo va fi cumpărat de madrileni în această vară, dar va juca sub formă de împrumut la Las Palmas până în perioada de transferuri din iarnă, când Atletico va scăpa de interdicţia primită de la UEFA.

vito

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 4 iulie. OFICIAL! Adam Ounas, 20 de ani, este noul jucător al celor de la Napoli.

Formaţia italiană l-a adus de la Bordeaux pentru 12 milioane de euro.

DD1uSfZWsAArtIk

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 4 iulie. OFICIAL! Newcastle a perfectat transferul lui Florian Lejeune de la Eibar. 

Fundaşul francez a fost cumpărat de Rafa Benitez în schimbul a 10.000.000 de euro.

newcastle

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 4 iulie. Zi decisivă pentru Dani Ceballos, mijlocaşul care a impresionat cu Spania la Campionatul European Under 21.

Fotbalistul lui Betis Sevilla, care are o clauză de numai 15.000.000 de euro, este vânat de marile rivale Real Madrid şi FC Barcelona. Cele două puteri ale fotbalului spaniol se luptă pentru achiziţionarea lui Ceballos, iar ziua de marţi ar putea fi cea în care jucătorul va anunţa decizia sa finală.

1499118522921

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 3 iulie. OFICIAL! Everton continuă campania uluitoare de transferuri. 

Formaţia din Liverpool a anunţat transferul lui Michael Keane de la Burnley. Internaţionalul englez în vârstă de 24 de ani a fost cumpărat pentru 30.000.000 de lire sterline.

keane

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 3 iulie. OFICIAL! Hakan Calhanoglu a semnat cu AC Milan până în 2021.

Fotbalistul turc, transferat de la Bayer Leverkusen, s-a fotografiat în tricoul noii sale echipe.

1a714018-657b-4043-a604-9dca3b971c72

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 3 iulie. OFICIAL! Djibril Cisse a revenit în fotbal, după ce în luna februarie anunţase că se retrage!

Fostul internaţional francez a semnat un contract cu echipa elveţianp Yverdon Sport. În trecut, Cisse a fost aproape să ajungă la Dinamo Bucureşti.

DD08ao3XYAEI0J5

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 3 iulie. OFICIAL! Internazionale Milano l-a legitimat pe Daniele Padelli!

Portarul în vârstă de 31 de ani era liber de contract după ce i-a expirat înţelegerea cu AC Torino şi a fost adus pentru a fi rezerva lui Handanovic.

padelli

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 3 iulie. Southampton este interesată de transferul atacantului Yann Karamoh de la Caen.

Puştiul de 18 ani este comparat cu Kylian Mbappe, vedeta lui AS Monaco, şi ar putea ajunge la “Sfinţi” pentru 8,75 milioane de lire sterline.

nintchdbpict000326668013

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 3 iulie. Timothy Weah, fiul lui George Weah, a semnat primul contract de profesionist cu PSG.

Timothy joacă, la fel ca ilustrul său tată, pe postul de atacant.

41FF8E2B00000578-0-image-a-19_1499099941072

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 3 iulie. Internazionale Milano s-a înţeles cu Angel Di Maria de la PSG, căruia îi va oferi un salariu anual de 7.000.000 de euro.

Rămâne acum ca Inter să ajungă la un acord cu gruparea franceză. În tranzacţie ar putea intra şi Kondogbia, un mijlocaş dorit cu insistenţă de Emery la PSG.

dimaria

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 3 iulie. OFICIAL! AS Monaco l-a prezentat pe olandezul Terence Kongolo.

Internaţionalul batav care a jucat peste 100 de meciuri în tricoul celor de la Feyenoord poate evolua pe postul de fundaş central şi pe cel de fundaş stânga.

DD0oXfnW0AEI9q7

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 3 iulie. Atacantul francez Moussa Dembele poate pleca de la Celtic în Premier League, după preliminariile Ligii Campionilor.

Vârful de 20 de ani este în fruntea listei de achiziţii a celor de la West Ham, care trebuie însă să plătească 25 de milioane de lire sterline în schimbul lui Dembele.

download

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 3 iulie. Arsenal Londra încearcă să îşi betoneze linia de mijloc prin transferul a doi internaţionali portughezi.

Wenger e gata să plătească 70.000.000 de lire sterline pentru Gelson Martins şi Wiliam Carvalho, starurile celor de la Sporting Lisabona. 

sport-preview-sporting-double

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 3 iulie. WBA l-a cumpărat pe internaţionalul chinez Yuning Zhang de la Vitesse.

Atacantul în vârstă de 20 de ani, considerat unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti chinezi, a fost împrumutat imediat la Werder pentru următoarele două sezoane.

DDzvRBTXgAADIgW

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 3 iulie. Rafa Benitez are de gând să îl cumpere pe Florian Lejeune pentru viitorul sezon din Premier League.

Fundaşul francez de la Eibar l-ar costa pe Benitez 10 milioane de euro, o sumă accesibilă pentru un club ca Newcastle, care vrea să revină între echipele de tradiţie din Anglia.

lejeune-newcastle

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 3 iulie. OFICIAL! Lukas Podolski a fost prezentat la noua sa echipă. 

Fostul internaţional german a semnat cu clubul japonez Vissel Kobe, unde va purta tricoul cu numărul 10.

DDz8xGjWAAE55NT

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 3 iulie. OFICIAL! Monchi l-a adus la AS Roma pe francezul Maxime Gonalons.

Mijlocaşul de 28 de ani a fost cumpărat cu 5 milioane de euro de la Lyon şi a semnat un contract până în 2021.

gonalons

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 3 iulie. OFICIAL! Sandro a semnat cu Everton pentru următorii 4 ani!

Fostul fotbalist al celor de la FC Barcelona a fost cumpărat pentru  doar 6 milioane de euro, cât era clauza de reziliere a contractului cu Malaga.

-CcXvk9X

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 3 iulie. Adrien Silva, vedeta lui Sporting Lisabona, este la un pas de transferul carierei.

Internaţionalul portughez este dorit de Tottenham. Clubul din Premier League e dispus să plătească pentru Silva 30.000.000 de euro.

Sporting-Lisbon-star-Adrien-Silva-625278

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 3 iulie. OFICIAL! Ever Banega s-a întors la FC Sevilla!

Argentinianul în vârstă de 29 de ani a semnat un contract până în 2020. Mijlocaşul a fost cumpărat de la Internazionale Milano pentru 10 milioane de euro.

DD0Hp7rWsAAGzUN

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 3 iulie. Transferul lui Alvaro Morata la Manchester United a intrat în linie dreaptă.

Impresarul şi tatăl fotbalistului au fost prezenţi la birourile oficialilor lui Real Madrid pentru a purta ultimele negocieri.

1499077569-df29d172d46e520afe6063282f0d0ed3

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 3 iulie. Olivier Giroud ar putea rămâne în Premier League. Arsenal vrea să îl vândă, iar Everton este dispusă să îl cumpere pentru 23.000.000 de euro.

gir

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 3 iulie. OFICIAL! Nemanja Maksimovic este noul fotbalist al Valenciei.

Mijlocaşul sârb în vârstă de 22 de ani a semnat din postura de jucător liber de contract, după despărţirea de Astana.

maksi

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 3 iulie. Antonio Conte are drept obiectiv câştigarea Ligii Campionilor în acest sezon. Italianul i-a cerut lui Abramovici întăriri, iar rusul i-a garantat un buget uriaş.

Conte speră să rezolve două achiziţii-bombă: Romelu Lukaku de la Everton şi Dele Alli de la Tottenham. Suma totală pe care ar urma să o plătească londonezii pentru cei doi este imensă: 176.000.000 de lire sterline. 

Lukaku-Chelsea-badge

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 3 iulie. Gigio Donnarumma este foarte aproape de a semna prelungirea contractului cu AC Milan.

Gazzetta dello Sport anunţă că portarul este de acord cu contractul pe 5 ani oferit de Milan, în care va exista şi o clauză de reziliere.

14990762904187

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 3 iulie. OFICIAL! John Terry a semnat cu Aston Villa!

Fostul căpitan al celor de la Chelsea a acceptat să joace în Championship. Anunţul transferului fundaşului de 37 de ani a fost făcut public de patronul Tony Xia.

41FD058800000578-4660800-image-a-95_1499075606650

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 3 iulie. Internazionale Milano şi PSG negociază un schimb de jucători. Italienii îi vor pe Di Maria şi pe Rabiot, în vreme ce francezii îl doresc pe Joao Mario. 

Tratativele sunt abia la început şi ar putea să dureze câteva săptămâni, în condiţiile în care PSG doreşte şi o sumă de peste 50.000.000 de euro în această tranzacţie.

14990703633372

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 3 iulie. FC Barcelona aşteaptă veşti de la Paris! Marco Verratti va avea o întâlnire decisivă cu şefii celor de la PSG.

Mijlocaşul italian le va cere şeicilor care conduc clubul francez să îl lase să plece la Barcelona. Rămâne de văzut dacă aceştia îi vor da drumul lui Verratti sau vor proceda ca în cazul lui Marquinhos, brazilianul căruia i-a fost refuzată doi ani la rând cerinţa de a se transfera în Catalunia.

1499031563603

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 2 iulie. Barcelona vrea să dea lovitura pe piaţa transferurilor pregătind o ofertă de 70 de milioane de euro pentru fundaşul lui Juventus, Leonardo Bonucci, anunţă Tuttosport.

Fundaşul de 30 de ani este considerat unul dintre cei mai buni din lume şi nu are o relaţie foarte bună cu antrenorul Massimiliano Allegri. Chelsea şi Manchester City şi-au manifestat interesul pentru Bonucci, jucător care are mari şanse să părăsească Juventus în această vară. 

loi

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 2 iulie. Mijlocaşul turc, Hakan Calhanoglu a plecat în Italia pentru a semna cu AC Milan. Transferul internaţionalului turc se ridică la 25 de milioane de euro. 

Turcul pleacă după 3 sezoane petrecute la Bayer Leverkusen. A jucat la clubul german 79 de meciuri şi a marcat 17 goluri. 

hakan

EUROTRANSFERURI. UPDATE, 2 iulie. Atletico Madrid şi Diego Costa s-au înţeles ca vârful spaniol de origine braziliană, care nu mai este dorit la Chelsea de către Antonio Conte, să revină, din iarna lui 2018, la echipa antrenată de Diego Simeone. Atletico are interdicţie la transferuri până în iarnă, iar Costa a rennţat la ideea de a pleca în China sau în Brazilia şi va profita de această perioadă de inactivitate pentru a se pune bine de tot la punct cu pregătirea fizică alături de ceilalţi jucători din lotul madrilenilor. Diego Costa a fost transferat în urmă cu doi ani de către Chelsea chiar de la Atletico Madrid şi acum e gata să se întoarcă de unde a plecat în 2014.

Diego-Costa-605920

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 1 iulie. OFICIAL! Benfica Lisabona şi-a găsit atacant!

Formaţia portugheză l-a cumpărat pe Cristian Arango de la Millonarios! În vârstă de 22 de ani, columbianul a semnat o înţelegere valabilă pentru următorii 5 ani cu noul său club.

19553963_10158928753810716_4778910256153501092_n

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 1 iulie. Un alt atacant fabulos al Franţei este pe picior de plecare. Kylian Mbappe, dorit şi de Wenger la Arsenal, o va părăsi pe AS Monaco. 

Puştiul de 18 ani a şters de pe contul de Twitter informaţia conform căreia este jucător la AS Monaco, iar antrenorul său a răspuns ambiguu când a fost întrebat despre situaţia vârfului. Mai mult, Real Madrid încearcă să îi vândă în aceste zile pe Morata şi pe James pentru a finanţa transferul lui Mbappe. Cel mai probabil, francezul se va transforma în achiziţia galactică a lui Florentino Perez pentru sezonul 2018/2019.

14989228085943

14989228142377

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 1 iulie. Primul transfer de top reuşit de Arsenal în această vară vine din Franţa.

L’Equipe anunţă că Alexandre Lacazette a bătut palma cu Wenger, iar oficializarea transferului este o problemă de ore. Arsenal va plăti 60.000.000 de euro  pentru internaţionalul francez. Lyon şi-a asigurat deja viitorul după ce l-a cumpărat pe Mariano Diaz de la Real Madrid, pentru care a plătit doar 8.000.000 de euro!

laca

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 1 iulie. OFICIAL! Zenit Sankt Petersburg l-a cumpărat pe Leandro Paredes de la AS Roma.

Suma de transfer a mijlocaşului brazilian este de 23.000.000 de euro, iar fotbalistul a semnat până în 2021.

leandro

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 1 iulie. Chicharito Hernandez ar putea reveni în Premier League.

Fostul atacant al lui Manchester United este dorit intens de West Ham. Conform celor de la Bild, mexicanul ar putea pleca de la Bayer Leverkusen în această vară.

chicha1

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 1 iulie. WBA este la un pas să îl transfere pe Jay Rodriguez.

Atacantul în vârstă de 27 de ani ar urma să fie cumpărat de la Southampton în schimbul a 15.000.000 de euro.

jay-rodriguez-southampton_3774317

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 1 iulie. OFICIAL. Zinedine Zidane a renunţat la fiul său, Enzo, 22 de ani, care a semnat pe trei ani cu Deportivo Alaves, finalista Cupei la ultima ediţie. Enzo nu a apucat să debuteze la echipa mare a Madridului în Primera, jucând doar în meciul de Cupă Real – Leonesa 6-1, când a şi marcat un gol.

Capture

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 1 iulie. OFICIALFormaţia lui Antonio Conte, Chelsea Londra, a perfectat chiar în prima zi de transferuri aducerea portarului Willy Caballero, rămas liber după despărţirea de Man. City. Acesta a fost prezentat pe site-ul oficial al clubului şi vine, la 35 de ani, să-l înlocuiască pe Begovic, plecat la Bournemouth.

Capture

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 1 iulie. Saul Niguez şi-a prelungit contractul cu Atletico Madrid până în 2026! Vicecampion european under 21 cu naţionala Spaniei, Saul a fost golgheterul competiţiei din Polonia (5 reuşite) şi ales în echipa ideală.

Capture

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 1 iulie. Chelsea nu a reuşit să îl aducă pe fundaşul lui Juventus, Leonardo Bonucci, dar tot a perfectat transferul unui apărător din Serie A. Este vorba de germanul Antonio Rudiger de la Roma, care va sosi săptămâna viitoare la Londra, pentru a semna pe cinci ani. Roma ar fi vrut 45 de milioane de euro, dar s-a înţeles, în cele din urmă, pentru 38 de milioane, dintre care 33 vor fi achitate direct şi alte 5 din bonusuri. Rudiger este jucătorul sosit la Roma de la Stuttgart şi despre care jucătorii lui Lazio spuneau că vindea curele şi şosete prin oraş, până să reuşească în fotbal.

skysports-antonio-rudiger_3990506

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. PSG a rezolvat două super achiziţii pentru sezonul viitor: portughezul Pepe, căruia i-a expirat contractul cu Real Madrid, şi brazilianul Fabinho, pentru care va plăti aproximativ 50.000.000 de euro către AS Monaco.

Transferurile celor doi urmează a fi anunţate oficial în cel mai scurt timp.

14988476357328

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. OFICIAL! Lille l-a cumpărat pe Thiago Mendes de la Sao Paulo pentru 10.000.000 de dolari!

Mijlocaşul brazilian de 25 de ani a marcat 11 goluri în cele 145 de meciuri disputate în tricoul fostei sale echipe.

14988451965876

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. OFICIAL! Galatasaray l-a cumpărat pe brazilianul Maicon de la Sao Paulo pentru 7.000.000 de euro.

Fundaşul în vârstă de 28 de ani va avea un salariu anual de 2,2 milioane de euro.

DDklslMXsAcAlSb

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. OFICIAL! Betis Sevilla a ajuns la un acord cu FC Barcelona pentru transferul lui Christian Tello.

Fotbalistul a semnat cu echipa lui Alin Toşca până în 2022.

tello

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. OFICIAL! AS Roma a făcut public transferul lui Lorenzo Pellegrini.

Internaţionalul italian Under 21 a fost cumpărat de la Sassuolo cu 10.000.000 de euro!

DDlOJrOXUAANyrW

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. Transferul lui Adam Marusic la Lazio este aproape perfectat.

Mijlocaşul sârb în vârstă de 24 de ani a efectuat vizita medicală. Pentru Marusic italienii vor plăti 6.000.000 de euro.

marusic

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. OFICIAL! Real Madrid l-a vândut pe Mariano Diaz la Lyon.

Formaţia franceză a plătit 8.000.000 de euro, iar Real a păstrat o clauză prin care îl poate cumpăra înapoi în următorii ani.

mariano

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. OFICIAL! Everton a anunţat transfer lui Henry Onyekuru de la Eupen.

Atacantul nigerian va fi împrumutat un sezon la Anderlecht, unde va fi coleg cu Stanciu şi cu Chipciu.

onyekuru

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. OFICIAL! Seydou Doumbia a fost împrumutat de Sporting Lisabona de la AS Roma.

Atacantul ivorian în vârstă de 29 de ani a marcat sezonul trecut 21 de goluri pentru Basel, acolo unde a fost tot împrumutat.

19554050_10154514641986555_7192061084693368352_n

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. OFICIAL! FC Barcelona a activat clauza de cumpărare a lui Gerard Deulofeu. 

Clubul catalan le-a plătit celor de la Everton 12 milioane de euro. Deulofeu se află cu naţionala Under 21 la Campionatul European, acolo unde va disputa finala împotriva lui Germaniei.

deulofeu

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. FC Barcelona a pus ochii pe fundaşul central Jorge Mere de la Sporting Gijon.

Apărătorul, care este internaţional Under 21, ar costa-o pe Barca aproximativ 15.000.000 de euro.

mere1

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. Antonio Rudiger este subiectul negocierilor dintre Chelsea şi AS Roma.

Formaţia lui Antonio Conte a făcut o ofertă de 35 de milioane de euro, dar Roma doreşte o sumă cu cel puţin 5 milioane de euro mai mare.

Chelsea-515876

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. Kieran Gibbs ar putea pleca de la Arsenal Londra.

Fundaşul lateral este dorit de Watford, care ar putea plăti 17 milioane de lire sterline.

SELECCION DE INGLATERRA 16

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. OFICIAL! Fundaşul Pablo Insua a semnat pentru 4 ani cu Schalke 04!

schalke

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. Jurgen Klopp vrea să dea o nouă lovitură de imagine după ce l-a cumpărat pe Salah de la AS Roma.

Klopp a făcut o ofertă de 70 de milioane de lire sterline pentru mijlocaşul Naby Keita de la Leipzig!

naby-keita

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. Veşti bune pentru fanii celor de la AC Milan. Portarul Gigio Donnarumma şi impresarul Mino Raiola se vor întâlni luni pentru a negocia din nou prelungirea contractului!

Deşi la un moment dat păreau nule, şansele ca goalkeeperul să continue în sezonul viitor pe San Siro au crescut substanţial, iar presa din Italia susţine că părţile vor ajunge la un acord săptămâna viitoare.

donna 

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. Andres Iniesta ar putea pleca în această vară de la FC Barcelona cu destinaţia Qatar.

Bunul său prieten Xavi Hernandez insistă pentru ca Iniesta să i se alăture la Al Sadd, acolo unde evoluează şi fostul stelist Hamroun. Discuţiile sunt avansate, iar mijlocaşul spaniol pare tentat să părăsească Nou Camp.

iniesta

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. Liverpool şi Everton se luptă pentru transferul portarului Sergio Rico.

Goalkeeperul spaniol ar putea ajunge în Premier League pentru 30.000.000 de euro, atât cât este clauza de reziliere a contractului cu Sevilla.

rico

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. AC Milan negociază cu Torino transferul internaţionalului under 21 Marco Benassi. 

Pentru a-l lăsa pe Benassi pe San Siro, Torino îi vrea la schimb pe Palleta, Kucka şi o sumă de bani. Tratativele s-ar putea finaliza săptămâna viitoare.

benassi

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. OFICIAL! Aaron Mooy a fost transferat de Huddersfield de la Manchester City.

Australianul a fost împrumutat în sezonul trecut la Huddersfield, iar conducătorii au fost impresionaţi de prestaţiile lui. Pentru achiziţionarea lui Mooy au fost plătite 8.000.000 de lire sterline, un nou record în istoria clubului proaspăt promovat în Premier League.

DDjg2qOXUAARcGz 

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. Chelsea a oferit 35 de milioane de euro pentru fundaşul central Jerome Boateng.

Bayern Munchen nu este însă dispusă să îşi cedeze unul dintre oamenii de bază ai echipei. Conte este gata să mărească suma până la 50.000.000 de euro!

boa

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. Mbappe este din ce în ce mai aproape de Real Madrid. Presa din Spania susţine că AS Monaco i-a găsit deja înlocuitor.

Este vorba despre Julien Ngoy, un atacant belgian de 19 de ani, care se mai află pe lista granzilor din Premier League.

ngoy

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. FC Barcelona şi Real Madrid se luptă din nou pentru un transfer. Este vorba despre Dani Ceballos de la Betis Sevilla. Catalanii au intrat pe fir, deşi galacticii păreau favoriţi să semneze cu mijlocaşul care a făcut senzaţie pentru Spania la Campionatul European Under 21.

Dacă Real îi oferă un salariu mai mare şi perspectiva de a fi coleg cu câţiva colegi de la naţionala de tineret, FC Barcelona are un atuu important: Ceballos poate fi titular din primul sezon, concurenţa pe Nou Camp fiind mai mică pe postul său.

14988014859054

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. OFICIAL! Bournemouth a oficializat transferul lui Nathan Ake!

Fundaşul olandez a fost cumpărat de la Chelsea pentru 20.000.000 de lire sterline!

ake

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. OFICIAL! Zinedine Zidane l-a cedat pe fiul său la Alaves! 

Enzo Zidane a semnat pe trei ani cu noul club, iar Real Madrid a păstrat o opţiune prin care îl poate cumpăra înapoi.

19466703_1459411577451710_7016560973356442060_o

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. OFICIAL! Mijlocaşul marocan Younes Belhanda este noul fotbalist al celor de la Galatasaray.

Internaţionalul african a fost cumpărat de Galata de la Dinamo Kiev după ce sezonul trecut a avut prestaţii foarte bune în tricoul celor de la Nice, unde a fost împrumutat de ucraineni.

DDfnnyIXgAEbYOZ

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. OFICIAL! Fenerbahce l-a prezentat pe Mathieu Valbuena. Internaţionalul francez în vârstă de 32 de ani a semnat cu gruparea turcă pentru doi ani, având posibilitatea prelungirii acordului pentru încă un sezon.

valbuena-1-750x410

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. OFICIAL! Isaac Cuenca, fost fotbalist la FC Barcelona, a semnat pe două sezoane cu echipa israeliană Hapoel Beer Sheva.

cuenca

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. Robin van Persie este aproape de o revenire în Premier League. La doi ani de la plecarea de la Manchester United, Van Persie este dorit la Crystal Palace.

Noul antrenor al celor de la Palace este Frank de Boer, care l-a pus în fruntea listei de achiziţii pe conaţionalul său, ajuns acum la 33 de ani.

rob

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. AC Milan cumpără fără limite! Clubul italian ar fi ajuns la un acord cu Thiago Maia, unul dintre cei mai talentaţi mijlocaşi brazilieni ai momentului! 

Maia, care era dorit şi de Inter şi PSG, ar urma să semneze cu Milan zilele următoare, iar clubul de care aparţine în prezent, Santos, ar urma să primească 14.000.000 de euro.

maia

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. Mijlocaşul Leon Goretzka se află pe lista celor de la Arsenal şi de la Tottenham.

Neamţul de 22 de ani de la Schalke are un preţ estimativ de 21 de milioane de lire sterline, deloc de speriat pentru cele două forţe din Premier League.

goret

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. OFICIAL! Dani Alves şi-a reziliat contractul cu Juventus Torino.

Formaţia italiană a anunţat despărţirea de fundaşul brazilian. Cel mai probabil Alves va semna cu Manchester City.

DDf4A4SXkAELGLY

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. OFICIAL! Ferland Mendy este noul jucător al celor de la Olympique Lyon.

Fundaşul stânga a fost cumpărat de la Le Havre pentru 5.000.000 de euro.

1213d5e6-a9ef-482f-9a1c-9aefdbcb03f3

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. Tottenham lucrează intens pentru întărirea mijlocului terenului. Pochettino îi vrea pe Suso de la AC Milan şi pe Barkley de la Everton. 

Cei doi fotbalişti au situaţii incerte la cluburile lor şi ar putea ajunge la Tottenham pentru un total de 55.000.000 de euro.

suso

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. OFICIAL! Issam El Maach este noul portar al celor de la Ajax.

Fotbalistul marocan de 17 ani a jucat în sezonul trecut la echipa de tineret a celor de la Vitesse. 

ajax

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. FC Barcelona va plăti clauza lui Deulofeu, 12.000.000, şi îl va cumpăra pentru a-l ceda apoi în Italia.

Presa din Anglia susţine că Juventus Torino îl vrea pe Deulofeu în locul lui Cuadrado, pe care îl va vinde la AC Milan. Pentru Deulofeu, Juve e gata să plătească 20.000.000 de euro.

deulofeu

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. OFICIAL! Jermain Defoe a fost transferat de Bournemouth de la Sunderland pentru 20.000.000 de lire sterline.

Atacantul în vârstă de 34 de ani a marcat sezonul trecut 15 goluri în Premier League.

defoe

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. Olympique Marseille negociază transferul lui Joris Gnagnon de la Rennes. 

Fundaşul central în vârstă de 20 de ani a fost dorit de Chelsea şi de Sevilla, dar OM pare a fi favorita în cursa pentru semnătura acestuia. Gnagnon este cotat de Rennes la 15.000.000 de euro.

gnag

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. Croatul Ivan Perisic ar putea rămâne la Inter şi în sezonul viitor.

Conducerea clubului italian este dispusă să îi ofere un nou contract, dacă nu va reuşi să îl vândă pe 50.000.000 de euro în această vară. Perisic este dorit de Manchester United, dar Mourinho nu vrea să plătească mai mult de 40.000.000 de euro pentru mijlocaş.

iv

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. Manchester United l-a găsit pe noul Pogba. Mourinho l-a convins pe Aliou Badara, starul naţionalei Under 16 a Franţei, să lase PSG pentru United.

Badara era aproape să semneze cu Juventus, dar Manchester s-a mişcat mai rapid iar mijlocaşul va semna cu diavolii.

traore-aliou-badara 

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. OFICIAL! Alin Toşca are un nou coechipier la Betis Sevilla. Este vorba despre mijlocaşul Victor Camarasa, cumpărat de la Levante pentru 7 milioane de euro.

Camarasa a semnat un contract până în 2022.

camar

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. Manchester United este aproape să rateze transferul lui Fabinho de la AS Monaco.

Mijlocaşul brazilian ar putea semna în aceste zile cu PSG. Formaţia din Paris este în căutarea unui înlocuitor pentru Matuidi.

fabinho

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. Real Madrid ar putea da o nouă lovitură rivalei Atletico. După ce l-a cumpărat pe Theo Hernandez, Real vrea să îi achite clauza de reziliere şi fratelui acestuia, Lucas. 

Fundaşul central al lui Atletico poate pleca la orice echipă plăteşte 40.000.000 de euro.

lucas

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. OFICIAL! Fabio Borini, numit de englezi “cel mai ridicol transfer”, a efectuat vizita medicală la AC Milan! 

Primele imagini cu Borini în tricoul diavolilor au fost deja postate pe site-ul oficial al clubului.

41DE795D00000578-0-image-a-38_1498731713367

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunieCum tratativele pentru transferul lui Marco Verratti de la PSG stagnează, FC Barcelona îşi ia măsuri de precauţie. Catalanii au început discuţii paralele pentru aducerea a doi mijlocaşi în cazul ratării afacerii cu PSG.

Presa spaniolă anunţă că Barca negociază pentru Ander Herrera de la Manchester United şi pentru Riyad Mahrez de la Leicester City.

plan b

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. Arsenal nu mai vrea să rateze şi sezonul viitor loc de Liga Campionilor şi pentru asta e decisă să facă eforturi financiare importante. Dacă de Thomas Lemar s-a scris deja şi jucătorul lui Monaco e aproape de parafarea înţelegerii, noutatea este Alexandre Lacazette, vârful lui Lyon, care costă 55 de milioane de euro. Arsenal vrea să grăbească operaţiunea, dar are avantajul că principalul concurent la semnătura francezului, Atletico Madrid, are interdicţie la transferuri până în iarna lui 2018.

lac

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 29 iunie. Juventus şi Chelsea se bat pentru fundaşul dreapta Danilo de la Real Madrid. Problema este că italienii nu vor să urce suma pe care o pot da decât până la 20 de milioane de euro, în timp ce Real ar dori minim 30, întrucât l-a luat de la Porto cu 31,5 şi ar ieşi în pierdere, ceea ce Florentino Perez nu agrează.

dan

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 28 iunie. Manchester United nu se uită la bani. Jose Mourinho a făcut o ofertă pentru belgianul Radja Nainggolan de la AS Roma.

Suma pe care United e gata să o achite este de 45.000.000 de euro, iar italienii par dispuşi să accepte propunerea.

radja

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 28 iunie. Roque Mesa va fi noul fotbalist al celor de la Swansea. Spaniolul va fi transferat de la Las Palmas în schimbul a 13.000.000 de euro şi va deveni cea mai scumpă achiziţie din istoria formaţiei din Premier League.

14986712309822

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 28 iunie. PSG intră în luptă cu Chelsea pentru semnătura brazilianului Alex Sandro.

Clubul francez este dispus să-l includă în tranzacţia cu Torino şi pe mijlocaşul Matuidi, dorit de italieni. Sandro este cotat de Juve la 70.000.000 de euro!

alex

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 28 iunie. OFICIAL! Rick Karsdorp este jucătorul celor de la AS Roma. Italienii au plătit 19 milioane de euro pentru transferul fundaşului lateral de la Feyenoord.

14986669937642

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 28 iunie. Cum transferurile lui De Gea şi Donnarumma nu mai sunt de actualitate la Real Madrid, numele unui alt portar de top a apărut pe radarul campioanei Europei.

Impresarul lui Thibaut Courtois susţine că este în contact permanent cu oficialii galacticilor şi că un transfer al belgianului este cât se poate de plauzibil în această vară.

courtois

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 28 iunie. Surpriză uriaşă pentru fanii Romei: Francesco Totti ar putea continua să joace fotbal… în Japonia!

Totti este dorit la Tokio Verdi, preşedintele niponilor anunţând că echipa sa îi va face o ofertă concretă până la finalul lunii. 

totti1

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 28 iunie. OFICIAL! Bafetimbi Gomis a semnat cu Galatarasay!

gomis

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 28 iunie. Kurt Zouma se poate întoarce în Ligue 1. Fundaşul central nu l-a convins pe Antonio Conte şi este în negocieri avansate cu OGC Nice.

Echipa care a terminat pe locul 3 în sezonul trecut îl vrea împrumut pe Zouma cu opţiune de cumpărare în vara lui 2018.

kurt

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 28 iunie. Wesley Sneijder ar putea juca în MLS din sezonul viitor. 

Olandezul a primit o ofertă importantă de la Los Angeles şi este dispus să renunţe la contractul cu Galatasaray pentru a încerca o experienţă în SUA. Sneijder rămâne până în ianuarie în Turcia, urmând să semneze apoi pentru 2 ani cu americanii.

snez

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 28 iunie. OFICIAL! Alex Maxim are un nou coleg la Mainz. Danezul Viktor Fischer a fost transferat de la Middlesbrough, pentru care a jucat 16 partide în sezonul trecut din Premier League.

Fischer a semnat până în 2021 cu formaţia germană.

DDagbY5WAAE38iz

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 28 iunie. AC Milan este la un pas de o mutare surprinzătoare. “Diavolii” au făcut o ofertă de 30.000.000 de euro pentru columbianul Juan Cuadrado!

Campioana Italiei este dispusă să renunţe la mijlocaş pentru a face rost de bani pe care să îi reinvestească în alte transferuri.

cuadrado11

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 28 iunie. Arsenal ar putea anunţa transferul lui Thomas Lemar în aceste zile. Internaţionalul francez a ajuns la un acord cu “tunarii”, iar Arsene Wenger va plăti în schimbul său 30.000.000 de lire sterline.

thomas-lemar-avec-l-equipe-de-france-espoirs-en-mars-2016_189965

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 28 iunie. FC Barcelona i-a prelungit contractul lui Carles Alena. Noul puşti minune al catalanilor a refuzat ofertele de la Bayern şi Manchester City şi a semnat pe 3 ani cu Barca.

Contractul va avea o clauză de reziliere de 75.000.000 de euro!

car

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 28 iunie. Stevan Jovetic ar putea ajunge la AS Roma. Fotbalistul împrumutat de Inter la Sevilla în sezonul trecut este dorit de Monchi, care e dispus să plătească 12 milioane de euro în schimbul atacantului.

1484138740_786084_1484138895_noticia_normal

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 28 iunie. Bafetimbi Gomis va fi jucătorul celor de la Galatasaray. Atacantul francez va fi transferat de turci de la Swansea pentru 2,5 milioane de lire sterline.

Gomis a publicat o fotografie din avionul ce îl transporta la Istanbul, acolo unde va semna cu Galata după ce va trece vizita medicală.

41D5D6CA00000578-0-Bafe-a-96_1498650968265

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 28 iunie. Juventus Torino a pus mâna pe noua perlă a Argentinei. Formaţia torineză a plătit 9.000.000 de euro pentru un atacant de 17 ani de la Boca Juniors.

Facundo Colidio nu a apucat să debuteze la echipa de seniori a celor de la Boca Juniors, dar a impresionat la naţionalele de juniori argentiniene. Porecla lui Colidio în ţara natală este “La Joya” (n.r. Bucuria).

colidio

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 28 iunie. Ce nebunie! Internazionale Milano a ajuns la un acord de principiu cu Genoa pentru doi fotbalişti de 16 ani, Pietro Pellegri şi Salcedo Mora, care vor costa 60.000.000 de euro, în funcţie de anumite bonusuri!

Inter a bătut palma pentru cei doi italieni, care sunt văzuţi drept viitorii lideri ai naţionalei!

salcedo-pellegri-630x415 

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 28 iunie. Bayer Leverkusen i-a anunţat pe cei de la AC Milan cât costă pachetul “Calhanoglu – Kampl”. Germanii vor pentru cei doi mijlocaşi 50.000.000 de euro!

AC Milan s-ar putea despărţi în această vară de Suso, spaniolul care nu doreşte prelungirea contractului care îi expiră în 2018. Pentru iberic, milanezii vor minimum 25.000.000 de euro.

kampl-und-calhanoglu

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 28 iunie. Manchester United a intrat în cursa pentru achiziţionarea spaniolului Saul Niguez. Dorit şi de FC Barcelona, fotbalistul lui Atletico Madrid are o clauză de reziliere de 80.000.000 de euro.

Mourinho îl vrea neapărat pe Saul şi e dispus să îi ofere un salariu de aproximativ 8.000.000 de euro pe sezon.

saul

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 28 iunie. AC Milan continuă seria achiziţiilor de marcă. Deşi era dat ca şi rezolvat de Lazio, atacantul Fabio Borini, ultima dată în Premier League, la Sunderland, a efectuat miercuri vizita medicală pentru rossoneri. El va semna joi contractul cu Milan, care se va întinde pe perioada a două sezoane.

223516540-1964d0fb-8d59-4915-9782-6aab6ed2c1cc

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 28 iunie. Lovitură pentru Arsenal Londra! Henry Onyekuru, atacantul nigerian de 20 de ani pe care Wenger era dispus să plătească 20 de milioane de euro, a ales să semneze cu Everton!

Vârful, care a înscris 22 de goluri în sezonul trecut al primei divizii din Belgia, a anunţat transferul pe contul său de Instagram, spre stupoarea noului său club, care nu a apucat deocamdată să oficializeze mutarea!

41D4AFBE00000578-0-image-a-47_1498636664695

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 28 iunie. Real Madrid este la un pas să transfere unul dintre cei mai buni fotbalişti din naţionala Under 21 a Spaniei. 

Florentino Perez este încântat de prestaţiile lui Dani Ceballos, mijlocaş central, de la Campionatul European şi a demarat negocierile cu Betis Sevilla. Pentru transferul lui Ceballos, Real Madrid urmează a plăti 20 de milioane de euro, cu 5 milioane de euro peste clauza de reziliere din contractul fotbalistului. Ceballos ar urma să semneze pe 5 ani cu Real şi să rămână încă un sezon la Betis.

dani

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 27 iunie. Barcelona se poate despărţi zilele următoare de unul dintre fundaşii ei. Gazzetta dello Sport anunţă faptul că gruparea Torino negociază transferul internaţionalului belgian Thomas Vermaelen. Acesta a fost transferat de Barcelona în 2014, de la Arsenal, el fiind împrumutat în ultimul sezon la AS Roma.

verm

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 26 iunie. Real Madrid face eforturi mari pentru a-l transfera Kylian Mbappe de la AS Monaco. Deţinătoarea Ligii Campionilor se bate cu PSG, echipă care oferă 135.000.000 în schimbului atacantului francez. 

Pentru a le lua faţa celor de la PSG, Florentino Perez a mers să discute cu familia fotbalistului despre transferul acestuia la Real Madrid.

5905d0ff95f9cf7583276d25

EURO TRANSFERURI. UPDATE, 26 iunie. Accidentat grav la genunchi, Zlatan Ibrahimovic va putea reveni pe teren la începutul anului 2018. Se pare că suedezul nu va mai continua la Manchester United, ci va merge la Atletico Madrid, echipă care tocmai ce îşi va încheia perioada de interdicţie la transferuri, scadentă în ianuarie 2018.

În cazul în care Zlatan Ibrahimovic refuză această ofertă, Atletico Madrid se va orienta pe Diego Costa, pus pe lista de transferuri de către Antonio Conte.

ib ra

UPDATE, 26 iunie. Chelsea este foarte aproape de o lovitură pe piaţa transferurilor. Londonezii îl transferă pe Tiemoue Bakayoko de la AS Monaco pentru 50 de milioane de euro. 

Mijlocaşul în vârstă de 22 de ani a avut un sezon excepţional la AS Monaco, alături de care a câştigat titlul în Franţa şi a ajuns până în semifinalele Ligii Campionilor.

Monegascii i-au găsit deja înlocuitor lui Bakayoko. Este vorba de fotbalistul lui Lille, Yves Bissouma, în vârstă de 20 de ani. 

regggr


EURO BURSA TRANSFERURILOR

UPDATE, 25 iunie. E OFICIAL! Mario Balotelli a ales să rămână la OGC Nice încă un an! Atacantul italian, care avea oferte din Germania şi Spania, a semnat prelungirea acordului cu echipa din Franţa pentru un sezon.

nice

UPDATE, 25 iunie. Arsene Wenger vrea cu disperare un atacant francez la Arsenal Londra. În condiţiile în care Olivier Giroud va fi vândut, Wenger a pus ochii pe trei vârfuri de top: Kylian Mbappe, Alexandre Lacazette şi Anthony Martial. 

Cum Mbappe vrea să plece de la Monaco doar la Real Madrid, iar Lacazette a ajuns deja la un acord cu Atletico Madrid, lui Wenger i-a rămas doar varianta Martial.

Pentru transferul fotbalistului de la Manchester United, Arsenal oferă 45.000.000 de lire sterline! Presa din Anglia susţine că suma este pe placul lui United, dar că Mourinho nu ar vrea să îl cedeze pe Martial marelui său duşman Wenger!

skysports-anthony-martial-manchester-united_3878574

EURO BURSA TRANSFERURILOR

UPDATE, 25 iunie. Tottenham caută soluţii defensive şi a pus ochii pe Matthias Ginter, internaţionalul german al celor de la Borussia Dortmund.

În schimbul fundaşului central de 23 de ani, Tottenham oferă 20.000.000 de lire sterline. 

Matthias-Ginter-captain

UPDATE, 25 iunie. Zlatan Ibrahimovic continuă să fie un personaj unic în fotbalul mondial. Rămas fără echipă după ce Manchester United nu i-a oferit prelungirea contractului, Ibrahimovic s-a propus, conform presei din Spania, la Real Madrid! Atacantul considera că este omul ideal pentru ofensiva lui Real în condiţiile în care Ronaldo ar pleca la PSG. Florentino Perez şi Zinedine Zidane l-au refuzat însă elegant, dorinţa acestora fiind să îl aducă pe Bernabeu pe Kylian Mbappe.

Cu toate acestea, Ibra ar putea reveni în Primera, acolo unde a jucat în trecut pentru FC Barcelona. Suedezul este dorit de Valencia, club aflat în căutare unui nume mare care să îi facă pe fani să viseze la momentele de glorie de altădată.

maxresdefault (2)

EURO BURSA TRANSFERURILOR

UPDATE, 25 iunie. Moise Kean ar putea fi împrumutat sezonul viitor la Hellas Verona. Puştiul fenomen al lui Juventus are nevoie de meciuri în picioare şi varianta cedării sale pentru un sezon pare soluţia ideală.

Atacantul în vârstă de 17 ani a jucat în trei partide pentru echipa de seniori a torinezilor şi a reuşit să marcheze deja un gol! 

kean

UPDATE, 25 iunie. Everton îl vrea pe Marcelo Brozovic de la Internazionale Milano. 

Formaţia engleză a făcut o ofertă de 18.000.000 de euro pentru mijlocaş, dar italienii nu sunt dispuşi să îl cedeze pentru o sumă sub 25.000.000 de euro!

marce

UPDATE, 25 iunie. Atacanţii Olivier Giroud şi Daniel Sturridge ar putea juca la anul în… Ligue 1! Giroud nu mai este dorit de Wenger la Arsenal şi negociază intens cu Olympique Lyon, în timp ce Sturridge îşi doreşte o experienţă în străinătate şi ar putea semna cu PSG.

gir

UPDATE, 25 iunie. Cristiano Ronaldo, la Juventus Torino? Această ipoteză fantastică pentru fanii torinezi a fost lansată de Alessandro Del Piero.

Legenda clubului italian a făcut o declaraţie cu substrat de mesaj pentru şefii grupării: “Am auzit că Ronaldo nu se simte prea bine şi ar vrea să plece de la Real Madrid. La Juventus avem suficient loc pentru un fotbalist ca el”. 

Pentru transferul lui Cristiano, Real Madrid doreşte o sumă între 150 şi 200 de milioane de euro.

cris

UPDATE, 25 iunie. Fankaty Dabo este împrumutat de Chelsea la Vitesse pentru sezonul viitor.

Fundaşul în vârstă de 21 de ani, care este internaţional de tineret, pleacă în Olanda pentru a căpăta experienţă de joc.

C_npB_tWAAAdNnp

UPDATE, 25 iunie. Puştiul Chris Willock pleacă de la Arsenal pentru a evolua constant. Viitoare destinaţie este Benfica Lisabona!

Atacantul englez în vârstă de 19 ani mai este dorit de Everton, Southampton şi Bournemouth.

Borehamwood-v-Arsenal-Pre-Season-Friendly

EURO BURSA TRANSFERURILOR

UPDATE, 25 iunie. Juventus negociază cu Fiorentina pentru Federico Bernadeschi. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani este considerat viitorul superstar al naţionalei Italiei şi este vânat de cluburile de top din Serie A. Juve a oferit 40.000.000 de euro, în timp ce echipa viola cere 50.000.000 de euro.

Aceasta este o veste foarte bună pentru Ianis Hagi, care va avea mai multe şanse să joace titular în sezonul viitor.

federico

UPDATE, 25 iunie. Englezul Chris Smalling pleacă de la Manchester United după ce Jose Mourinho l-a anunţat că nu intră în planurile sale pentru sezonul viitor.

Smalling se află în negocieri cu trei echipe din Premier League: Tottenham, Leicester şi WBA.

smalling

UPDATE, 25 iunie. Fundaşul sârb Matija Nastasic ar putea semna cu AS Roma. Fotbalistul celor de la Schalke a mai jucat în Serie A, la Fiorentina, iar acum este dorit de Monchi pentru a-l înlocui pe Manolas.

22238_Nastasic_02_912x513

UPDATE, 25 iunie. Guardiola le-a cerut şefilor să îi transfere 4!!! fundaşi laterali. Pentru a se putea lupta la titlu, Pep îi vrea pe Dani Alves (Juventus), Kyle Walker (Tottenham), Benjamin Mendy (Monaco) şi Ryan Bertrand (Southampton).

Brazilianul Alves va veni liber de contract, dar ceilalţi trei au preţuri uriaşe: Walker – 50.000.000 de euro, Mendy – 40.000.000 de euro şi Bertrand – 45.000.000 de euro!

14983904904382

UPDATE, 25 iunie. Thomas Vermaelen ar putea juca şi în sezonul viitor în Serie A. Împrumutat anul trecut de Barcelona la AS Roma, Vermaelen este dorit acum de Torino.

Echipa granata îl vrea definitiv pe fundaşul belgian pentru care e gata să plătească aproximativ 7 milioane de euro.

vermaelen

UPDATE, 25 iunie. Theo Walcott poate pleca de la Arsenal în această vară! Internaţionalul englez este dorit de West Ham!

Rivala din Londra îi garantează postul de titular, ceea ce l-ar ajuta în încercarea de a prinde lotul Angliei la Mondialul din Rusia. Arsenal ar urma să primească 27 de milioane de euro pentru vitezistul Theo.

Theo Walcott is close to committing to Arsenal, according to his manager, after showcasing his attac

UPDATE, 25 iunie. Chelsea Londra e la un pas să îl cedeze pe Nathan Ake la Bournemouth pentru 20.000.000 de euro.

Fundaşul de 22 de ani este internaţional olandez şi a jucat sezonul trecut sub formă de împrumut chiar la Bournemouth.

ake

UPDATE, 25 iunie. PSG a făcut o ofertă de 30.000.000 de euro pentru fundaşul stânga Yuri de la Real Sociedad.

Emery îl consideră apărătorul perfect pentru planurile sale tactice. 

14983840896476

UPDATE, 25 iunie. FC Barcelona a pregătit un plan B în cazul în care transferul lui Verratti de la PSG nu se va concretiza. Oficialii catalani sunt decişi să achite clauza de reziliere a lui Saul Niguez de la Atletico Madrid.

Mijlocaşul, care este internaţional Under 21, poate pleca la orice club achită 80.000.000 de euro!

saul1 

UPDATE, 25 iunie. Chelsea şi Liverpool se luptă pentru internaţionalul olandez Virgil Van Dijk. Fundaşul central al celor de la Southampton este dorit de Conte şi Klopp, dar antrenorul campioanei pare a avea cele mai mari şanse să îl aibă sub comanda din sezonul viitor.

Chelsea a făcut o ofertă uriaşă, 60.000.000 de lire sterline, şi speră să îl prezinte oficial în perioada următoare. Această tranzacţie este o veste foarte bună pentru Gardoş, care ar avea astfel mai multe şanse de a juca titular la Southampton.

Van-Dijk

UPDATE, 25 iunie. Jose Mourinho are planuri mari la Manchester United. După ce le-a transmis şefilor că nu îl vrea pe Cristiano Ronaldo, Mourinho pregăteşte o adevărată bombă în Premier League.

Portughezul le-a cerut conducătorilor să îl transfere pe Harry Kane, autor a 35 de goluri în sezonul trecut. Kane este cotat de Tottenham la 114 milioane de euro, o sumă deloc înspăimântătoare pentru Manchester United. Mourinho visează să alinieze la startul campionatului un atac fantastic: Morata – Kane.

maxresdefault

UPDATE, 25 iunie. Valencia este la un pas să perfecteze două transferuri. “Liliecii” îl vor ceda pe Diego Alves la AS Roma pentru 4 milioane de euro. Transferul portarului brazilian va fi suplinit de Valencia cu un conaţional al acestuia. Este vorba despre goalkeeperul Neto, de la Juventus, pentru care echipa spaniolă va achita aproximativ 10 milioane de euro.

diega

juve_0

UPDATE, 24 iunie. OFICIAL! Valere Germain este noul jucător al celor de la Olympique Marseille. Atacantul a acceptat să plece de la AS Monaco şi a semnat un contract pentru următorii 4 ani cu gruparea de pe Velodrome.

maxresdefault

UPDATE, 24 iunie. OFICIAL! Transfer neaşteptat în SERIE A. Portarul Albano Bizzarri, 39 de ani, fost jucător la Real Madrid, a semnat cu Udinese.

Argentinianul a jucat sezonul trecut pentru Pescara şi rămăsese libere de contract după retrogradarea acesteia în Serie B.

albano

UPDATE, 24 iunie. Galatasaray a oferit 2,2 milioane de euro pentru transferul lui Mario Pasalic de la Chelsea.

Internaţionalul croat a jucat în sezonul trecut la AC Milan sub formă de împrumut şi ar putea accepta propunere venită din Turcia pentru a avea postul de titular asigurat.

Mario-Pasalic-Chelsea-571301

UPDATE, 24 iunie. Juventus Torino s-ar putea despărţi în această vară de Leonardo Bonucci. Aflat într-o relaţie rece cu antrenorul Max Allegri, Bonucci nu mai este dorit nici de vestiar după ce s-a certat cu câţiva jucători importanţi la finala Ligii Campionilor, pierdută 1-4 cu Real Madrid.

Chelsea Londra, echipa lui Conte care îl vrea şi pe Alex Sandro, s-a arătat dispusă să plătească 45 de milioane de euro pentru internaţionalul italian.

bonucci

UPDATE, 24 iunie. Tottenham vrea să se lupte la titlu în Premiership şi în sezonul viitor şi pentru acest lucru încearcă să facă un transfer de top din Bundesliga.

Echipa lui Mauricio Pochettino a făcut o ofertă pentru internaţionalul german Max Meyer, de la Schalke 04. Englezii sunt gata să achite 17,5 milioane de lire sterline pentru mijlocaşul de 21 de ani.

12007_131130_meyer_658x370

UPDATE, 24 iunie. FC Barcelona îşi întăreşte linia mediană cu un alt fotbalist brazilian. După ce a ajuns la o înţelegere cu Lucas Lima, decarul naţionalei, pentru a veni din ianuarie 2018, clubul blaugrana negociază cu Paulinho!

Fotbalistul în vârstă de 28 de ani joacă în acest moment la Guangzhou Evergrande şi este considerat ideal pentru a-l suplini pe Sergio Busquets. Conform presei din Spania, Paulinho a impresionat în tricoul naţionalei Braziliei şi ar putea semna cu Barca în zilele următoare. “Cei de la Barcelona mi-au făcut o ofertă, au discutat cu impresarul meu şi vom lua o decizie în acest sens cât de curând”, a spus jucătorul.

guang

UPDATE, 24 iunie. Juventus şi Chelsea sunt tot mai aproape să ajungă la un acord pentru transferul lui Alex Sandro.

După ce italienii au refuzat 60 de milioane de euro pentru fundaşul brazilian, echipa lui Roman Abramovici a revenit cu o ofertă ireală:  70 de milioane de euro!

502769252-e1456494276781

UPDATE, 24 iunie. Directorul sportiv al celor de la AS Roma vinde tot! După ce l-a cedat pe Salah la Liverpool pentru 42 de milioane de euro plus bonusuri, Monchi a bătut palma cu ruşii de la Zenit pentru cedarea lui Kostas Manolas şi Leandro Paredes! 

Pentru cei doi fotbalişti, Roma va primi 45 de milioane de euro plus bonusuri!

232253616-64f3a7fc-8eb2-45e0-99cd-cb66fc14bf87

UPDATE, 24 iunie. Răsturnare de situaţie în cazul Gigio Donnarumma? Şansele ca portarul să rămână la AC Milan au crescut exponenţial. 

Antrenorul Montella s-a întâlnit cu tatăl fotbalistului, iar administratorul delegat al clublui, Marco Fassone, a anunţat că viitorul tânărului goalkeeper va fi ştiut cu exactitate pe 3 iulie.

1741098-36820166-2560-1440

UPDATE, 24 iunie. Gabigol vrea să plece cu orice preţ de la Internazionale. Brazilianul este dispus să fie împrumutat în sezonul următor într-un campionat mai slab decât Serie A pentru a fi titular.

Adus ca o vedetă la Inter, Gabigol se află în discuţii avansate cu FC Porto, clubul “dragonilor” urmând a fi, cel mai probabil, viitoarea sa destinaţie.

291429-800

UPDATE, 24 iunie. PSG e gata să facă transferuri de top pentru a-l convinge pe Marco Verratti să nu plece la FC Barcelona. 

Şeicii arabi negociază intens aducerea argentinianului Sergio Aguero de la Manchester City. PSG a oferit 68.000.000 de euro în schimbul atacantului, iar Guardiola e dispus să accepte pentru ca favoritul său, Gabriel Jesus, să devină titular cert în linia ofensivă a englezilor.

Sergio-Aguero-Man-City-v-PSG

UPDATE, 24 iunie. OFICIAL! Huddersfield a reuşit primul transfer important. Recent promovată în Premier League, echipa manageriată de David Wagner l-a convins pe atacantul francez Laurent Depoitre să semneze până în 2019. 

Pentru transferul lui Depoitre, Huddersfield le-a plătit 3,5 milioane de lire sterline celor de la FC Porto. Această sumă este cea mai mare din istoria clubului englez plătită pentru un transfer!

14982988355782

UPDATE, 24 iunie. Lyon este la un pas să perfecteze transferul lui Mariano de la Real Madrid. Clubul francez a oferit 10 milioane de euro pentru 60 la sută din drepturile federative ale atacantului.

Vârful dominican va avea un salariu de aproximativ 4 milioane de euro pe sezon la noua sa echipă.

1480586424_483441_1480586498_noticia_normal

UPDATE, 24 iunie. Chelsea reuşeşte prima super lovitură pe piaţa transferurilor. Antonio Conte l-a convins pe francezul Tiemoue Bakayoko să semneze cu echipa londoneză. 

AS Monaco va primi în schimbul mijlocaşului 40 de milioane de euro. Mutarea va fi oficializată săptămâna viitoare, anunţă London Evening Standard.

sport-preview-tiemoue-bakayoko-to-chelsea

UPDATE, 23 iunie. Arsenal şi Lyon sunt foarte aproape de a bate palma pentru trecerea atacantului francez Alexandre Lacazette sub comanda lui Arsene Wenger în echipa londoneză. Preţul operaţiunii este de 50 de milioane euro.

lacazette

UPDATE, 23 iunie. Nelson Semedo se îndepărtează de FC Barcelona. Cel puţin aşa scrie cotidianul portughez O Jogo. Benfica nu vrea sub nicio formă să scadă suma de transfer stabilită initial, 50 de milioane de euro.

Nelson-Semedo-572070

UPDATE, 23 iunie. Crotone îl vrea pe Antonio Cassano. Antrenorul Davide Nicola chiar viseazză să lucreze cu celebrul atacant. La 34 de ani, Cassano este şomer după despărţirea de Sampdoria luna trecută.

214056111-240efb62-1ee5-46a1-9295-6578261cf6a3

UPDATE, 23 iunie. Raúl Jiménez refuză să plece în China. Vrea în continuare să facă performanţă în Europa. Atacantul mexican al Benficăi avea oferte din China şi SUA.

soccer-legionnaires-benfica-rauljimenez-gol

UPDATE, 23 iunie. Lyon şi Chelsea au ajuns la un acord pentru transferul lui Bertrand Traoré. L’Equipe scrie că totul este perfectat. Preţul transferurlui este de 19 milioane de euro, iar Traore va semna un contract pe 5 ani.

488730664-e1453469371549

UPDATE, 23 iunie. OFICIAL! Alfonso Pedraza va juca la Villarreal până în 2021. Clubul i-a propus prelungirea contractului cu încă doi ani peste cei doi pe care îi mai avea deja.

77c2162b70afedbbc723335bad1274db_L

UPDATE, 23 iunie. Benfica nu-l cedează aşa uşor pe grecul Mitroglu. Ziarul A Bola scrie că portughezii i-au stabilit suma de transfer, iar aceasta este 30 de milioane de euro.

2739372

UPDATE, 23 iunie. Manchester City încearca mai nou să-l cumpere pe Alexis Sánchez. Cetăţenii se vor lupta pentru atacantul chilian cu Bayern Munchen, chiar dacă Daily Mirror scrie că nemţii au renunţat la sud american. Guardiola oferă pe Alexis Sanchez 57 de milioane de euro.

sanc

UPDATE, 22 iunie. OFICIAL! Juventus l-a transferat pe noul Zlatan Ibrahimovic. Campioana Italiei l-a transferat pe atacantul Patrik Schick. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a fost învoit de staff-ul naţionalei Cehiei U21 alături de care participă la Euro pentru a semna cu Juve. 

“Bătrâna Doamnă” l-a transferat pentru 30,5 milioane de euro pe Patrik Schick de la Sampdoria. Jucătorul va începe pregătirea de vară cu Juventus, însă Sampdoria are prioritate în cazul în care campioana Italiei va decide să-l împrumute în sezonul următor. 

effw


UPDATE, 21 iunie. OFICIAL! AS Monaco a oficializat transferul lui Jordi Mboula, unul dintre cei mai promiţători jucători tineri de la FC Barcelona.  Mboula, în vârstă de 18 ani, a fost transferat în schimbul a 3 milioane de euro. Jordi Mboula joacă pe postul de aripă. 

asm


UPDATE, 21 iunie. Robert Lewandowski nu are cea mai bună relaţie cu antrenorul Carlo Ancelotti şi se gândeşte să plece de la Bayern.

Au apărut şi primele oferte pentru starul polonez. Chelsea şi Manchester United au început discuţiile preliminare cu agentul lui Lewa, fiind dispuse să plătească aproximativ 80 de milioane de euro pentru această mutare. Bayern nu vrea să renunţe la atacant, dar va cântări foarte mult şi dorinţa fotbalistului. 

lewa


UPDATE 20 iunie. Juventus Torino se va despărţi în această vară de brazilianul Dani Alves şi şi-a fixat deja ţinta principală pentru postul de fundaş dreapta.

Este vorba despre spaniolul Hector Bellerin, de la Arsenal, care se află şi pe lista celor de la FC Barcelona.

bellerin

UPDATE 20 iunie. Barcelona va activa clauza de răscumpărare de 13 milioane de euro pentru Gerard Deulofeu de la Everton. Mijlocaşul a fost transferat în 2015 în Premier League, dar catalanii au inclus şi o clauză de răscumpărare, pe care au activat-o după evoluţiile bune ale lui Deulofeu din ultimul sezon, în care a fost împrumutat la AC Milan.

reg

UPDATE 19 iunie. Antonio Conte pregăteşte o trădare în Londra. Italianul încearcă să îl convingă pe englezul Alex Oxlade-Chamberlain să o părăsească pe Arsenal pentru a se alătura campioanei Chelsea.

alex

UPDATE 19 iunie. În plin scandal plecat de la cazul “Donnarumma”, agentul Mino Raiola a atacat din nou conducerea celor de la AC Milan. Impresarul susţine că Zlatan Ibrahimovic ar fi fost acum din nou jucătorul “diavolilor” dacă Galliani ar fi fost păstrat în organigrama clubului! “Ibra este bine, a primit multe oferte din SUA şi din alte părţi. Milan a întrebat de el şi, dacă Galliani ar fi fost la echipă, sigur era deja la club. Cu Napoli nu există negocieri”, a declarat Mino Raiola.

224898 

UPDATE 19 iunie. Jose Mourinho joacă tare pe piaţa transferurilor. Portughezul îşi betonează defensiva şi, după ce l-a adus pe Lindelof de la Benfica, mai vrea un apărător al “vulturilor”. Mourinho a făcut o ofertă de 35 de milioane de euro pentru fundaşul dreapta Nelson Semedo. Pentru fotbalistul portughez echipa din Lisabona a cerut 40 de milioane de euro, în condiţiile în care Semedo se mai află pe lista celor de la FC Barcelona.

14978889280815

UPDATE 19 iunie.  OFICIAL! Glasgow Rangers se întăreşte pentru viitorul sezon. Formaţia scoţiană a transferat primul columbian din istoria clubului. Este vorba despre atacantul Alfredo Morelos, 20 de ani, care a marcat 17 goluri în 19 partide pentru ultima sa echipă, HJK Helsinki.

14978914272420

UPDATE 19 iunie. Sampdoria a confirmat transferul atacantul Patrick Schick la Juventus Torino. Cehul în vârstă de 21 de ani va semna contractul după ce se va termina Campionatul European Under 21, unde participă cu naţionala ţării sale.

“El vrea să joace la Juventus şi pot spune că toate detaliile sunt puse la punct”, a anunţat Massimo Ferrero, preşedintele Sampdoriei.

14978921303844

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE 15 iunie. OFICIAL! Everton a făcut un transfer straniu. A dat 35 de milioane de euro pentru portarul lui Sunderland, Jordan Pickford.

Astfel, Jordan Pickford devine al treilea cel mai scump portar din toate timpurile după Gianluigi Buffon şi Ederson.

koop


Se anunţă o vară fierbinte pe piaţa transferurilor. Echipele mari ale Europei au pregătit sute de milioane pentru transferuri. Până în acest moment, Manchester City a cheltuit aproape 100 de milioane de euro pentru transferurile lui Bernardo Silva şi Ederson.

Cele mai tari transferuri realizate până acum în această vară:

1. Bernardo Silva – de la AS Monaco la Manchester City pentru 50 milioane euro
2. Corentin Tolisso – de la Lyon la Bayern Munchen pentru 41.5 milioane euro
3. Victor Lindelof – de la Benfica la Manchester United pentru 40 milioane euro
4. Ederson Moraes – de la Benfica la Manchester City pentru 40 milioane euro
5. Andre Silva – de la Porto la AC Milan pentru 38 milioane euro
6. Juan Cuadrado – de la Chelsea la Juventus pentru 20 milioane euro
7. Ricardo Rodriguez – de la Wolfsburg la AC Milan pentru 20 milioane euro
8. Bruma – de la Galatasaray la RB Leipzig pentru 12.5 milioane euro
9. Serge Gnabry – de la Werder Bremen la Bayern pentru 8 milioane euro
10. Klaas-Jan Huntelaar – de la Schalka la Ajax liber de contract