Marian Popovici

Marian Popovici

Marian Popovici este reporter special la Fanatik. A debutat în jurnalism în anul 2012 la Antena 1, acolo unde a avut un stagiu de practică și ulterior a fost reporter TV. A mai activat în televiziune ca reporter la The Money Channel. Este asistent universitar la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării. 

Studii:

  • Marian Popovici a absolvit facultatea și masterul la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării și este licențiat și în Finanțe-Bănci și Contabilitate, având și un master în Management Financiar-Bancar. În prezent este și asistent universitar la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, acolo unde urmează și programul de doctorat.

Experiență profesională:

  • Fanatik: a fost jurnalist pe fotbal internațional, coordonator al secției de fotbal internațional și editor. A scris mii de articole, reportaje și interviuri. Simona Halep, Real Madrid și Cristiano Ronaldo, și Christoph Daum au fost unele dintre subiectele abordate.

Activități profesionale:

  • Marian Popovici a fost primul jurnalist român acreditat la Campionatul Mondial de Snooker de la Crucible, în 2017, și a participat la Campionatul Mondial de Handbal Feminin din 2017 și turneul Final Four de la Budapesta 2018.
  • A fost unul din trimișii FANATIK la Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei, în 2018 și 2019

Contact:

Facebook

Twitter

Linkedin

Toate articolele scrise de Marian Popovici pentru FANATIK.RO

Închide ×