Simona Halep

Simona Halep în Playboy? Reacţia sportivei: “Să vină oferta!”

Simona Halep mai are cîteva zile de vacanţă pînă va reintra în lupta WTA, de pe locul 3 mondial!...
07.09.2015 | 00:00

Simona Halep mai are cîteva zile de vacanţă pînă va reintra în lupta WTA, de pe locul 3 mondial!

FOTO INCENDIAR!!! ANDREEA BALAN S-A DEZBRACAT!!! PLAYBOY A PLATIT BANI GREI PENTRU ASTA!!! SE VEDE TOT!!!

 

Cadou de UN MILION DE DOLARI pentru Anamaria Prodan

Pînă atunci, toată lumea se gîndeşte dacă Simona s-ar gîndi la posibilitatea de a poza în revistele pentru adulţi. Întrebată dacă ar accepta o asemenea propunere, românca a dat un răspuns evaziv. “Pînă nu primesc propunerea, nu pot să mă pronunţ”, a răspuns Simona atunci cînd a fost întrebată dacă ar urma exemplul colegei sale de breaslă, daneza Caroline Wozniacki.

VIDEO NECENZURAT! IPOSTAZELE XXX cu Andreea MARIN pe care “Zana” le vrea DISPĂRUTE! 

 

FOTO ULUITOR! Cum ARĂTA DIVA Mihaela Rădulescu la 18 de ani! E NEMACHIATĂ şi cu părul V LVOI!

 

IMAGINI BOMBĂ! Gimnasta româncă s-a dezbrăcat total! Vezi o galerie foto INTERZISĂ MINORILOR! 


Dan Boerescu, unul dintre personajele care s-au ocupat de mai multe reviste destinate adulţilor, e de părere că Simona nu poate fi convinsă cu vreo sumă de bani, de altceva este nevoie: “Este foarte greu să lucrezi cu miturile, trebuie să faci un lucru bine gândit, nu doar să o dezbraci şi atât. Ceva de genul celui pe care l-am făcut cu Loredana în urmă cu vreo 15 ani. La acel proiect am lucrat şase luni. Practic, nu iei doar o femeie frumoasă şi o pui într-un cadru, aduci un fotograf bun şi pui nişte lumini.

VIDEO NECENZURAT!!! BOMBA SEXY FLAVIA DE LA NEATZA CU RAZVAN SI DANI, PRINSA IN FLAGRANT!!! CUM A FACUT SEX!!!

 

Ce-a CRESCUT! Micuta Cleopatra Stratan s-a facut mare!!! Galerie FOTO! E de NERECUNOSCUT!!!

 

GALERIE FOTO INCENDIARĂ CU GIMNASTA FLOAREA LEONIDA! CE FACE ACUM ŞI CU CINE SE IUBEŞTE CAMPIOANA ROM NIEI CARE ŞI-A VÎNDUT TRUPUL PE BANI!

 

O MAI ŢII MINTE PE ROM NCA LUI ANCELOTTI! ACUM ARATĂ TOTAL DIFERIT! VEZI O GALERIE FOTO DE SENZAŢIE CU BRUNETA CARE L-A FĂCUT PE ANTRENOR SĂ ÎŞI LASE SOŢIA!

 

Nu ajunge. Este o muncă delicată şi, dacă este vorba de bani, nu cred că cineva din România ar putea să-i ofere o sumă care să o mulţumească, dar la nivel pictorial suntem capabili. Nici Simona nu cred că ar poza pentru câteva mii de euro cât ar putea să-i dea o revistă din România, ci ar face-o pentru imagine”, a spus Boerescu pentru Ziarul Ring.

VIDEO INCENDIAR! Show EROTIC cu Flavia! AU DEZBRĂCAT-O şi….

Dacă nu se poate vorbi despre o sumă care să o determine pe Simona să se dezbarce, altceva ar putea să o convingă. “Dacă i-aş propune Simonei să pozeze, aş veni cu un concept nou, ceva care să o atragă. Eu nu aş convinge-o pe Simona cu bani, ci cu un concept. Unei fete care câştigă câteva milioane de euro pe an nu ai ce sumă să-i oferi ca să o convingi să-ţi pozeze sexy, să-şi iasă din zona ei de confort şi să facă un pictorial. Trebuie să-i oferi ceva ce nu şi-a mai imaginat vreodată, cu asta poţi plusa, asta este, de fapt, miza. Ea, dacă se dă jos din maşină şi serveşte de două ori, câştigă mai mulţi bani cât ar lua pentru un pictorial. Simona, când a făcut această afirmaţie, nu cred că a avut în vedere nuditatea, ci un concept pictorial”, a spus cel care a convins multe vedete autohtone să pozeze sexy.

Domeniile în care se câştigă cel mai bine în România. Unde poţi câştiga peste 5.800 de lei lunar

 

GALERIE FOTO. Bianca Drăguşanu, look incredibil! Te ÎNGROZEŞTI!

Tags: