Fotbal intern

VIDEO. EXCLUSIV. Nu se potoleşte deloc. Patrick Petre, la PĂCĂNELE!

Patrick Petre a fost împrumutat de la Dinamo la Sepsi Sfântu Gheorghe în acest sezon. Mijlocaşul lui Dinamo a avut de-a lungul timpului multe probleme cu viaţa extrasportivă, fiind implicat în...
27.06.2017 | 00:07

Patrick Petre a fost împrumutat de la Dinamo la Sepsi Sfântu Gheorghe în acest sezon. Mijlocaşul lui Dinamo a avut de-a lungul timpului multe probleme cu viaţa extrasportivă, fiind implicat în mai multe scandaluri cu nopţi pierdute, alcool şi păcănele.

Fiul lui Florentin Petre nu a scăpat de patima pentru păcănele fiind surprins din nou într-un cazino. Pe imagini se vede cum jucătorul în vârstă de 20 de ani “devorează” păcănelele fiind foarte atent la aparatul din faţa sa.

55

Tatăl său, Florentin Petre, a declarat în urmă cu câteva luni că nu mai ştie ce să îi facă lui Patrick să îl scape de această patimă.

“Eu nu ştiu ce să-i mai fac… O să vină acasă, o să vorbesc cu el, ori îşi dă seama de calităţile pe care le are, ori se apucă de băutură şi de păcănele şi în doi-trei ani i se duce viaţa. Dar eu am încredere în el. Este un caracter tare şi nu se lasă afectat de asemenea lucruri”

Patrick Petre a fost implicat şi la echipa naţională de tineret într-un scandal uriaş. Alături de alţi 3 colegi de la Dinamo: Nedelcearu, Dudea şi Olteanu au consumat alcool în avion pe drumul spre Spania şi au fost trimişi acasă de selecţionerul Daniel Isăilă.

Cosmin Contra l-a folosit pe Patrick Petre în meciurile din play-off şi Cupa României însă a decis să îl împrumute pe fotbalist la Sepsi Sfântu Gheorghe, poate acolo o să îl ţină mai departe de tentaţiile Capitalei.

“Patrick să îşi bage minţile în cap” (Cosmin Contra)

20 de ani a împlinit Patrick Petre pe 9 mai