News

VIDEO în premieră: Ghenea, SUPER HOT în noul film

Madalina Ghenea, fosta iubita a actorului american Gerard Butker, a fost filmata in timp ce facea striptease in fata unui barbat....
18.01.2015 | 23:50

Madalina Ghenea, fosta iubita a actorului american Gerard Butker, a fost filmata in timp ce facea striptease in fata unui barbat.

ANUNT SENZATIONAL PENTRU TOTI ROMANI!!! SE SCOT VIZELE DE STATELE UNITE!!! VOM CALATORI LIBERI!!!

2

Votata printre cele mai frumoase 100 de femei din lume, Madalina Ghenea pune din nou pe jar barbatii, dupa ce s-a lasat filmata doar in lenjerie intima. Femeia despre care s-a scris ca ar fi avut o relatie amoroasa cu Leonardo Di Caprio, face striptease in fata unui barbat, iar acesta ramane fara cuvinte in momentul in care fotomodelul incepe sa-si arunce hainele.

ADVERTISEMENT

FOTO INCENDIAR!!! ANDREEA BALAN S-A DEZBRACAT!!! PRIMA POZA PUBLICA FARA SUTIEN!!! SE VEDE TOT!!!

1

Scena in care Ghenea, care este si actrita, s-a lasat filmata aproape dezbracata, face parte dintr-un film Italian, “Soliti Idioti”. “

VIDEO INCREDIBIL!!! SCANDAL DE PROPORŢII ÎN FAŢA SEDIULUI PRO TV IMPOTRIVA POSTULUI!!! “PRO TV E PORN TV!!!”

33

Frumoasa romanca intra intr-o camera purtand doar lenjerie intima de culoarea neagra si incepe sa se dezbrace in fata unui barbat care sta pe pat. Se unduieste lasciv si se mangaie pe acordurile unei melodii.

ADVERTISEMENT

FOTO BOMBA!!! PRODANCA E IN LACRIMI!!! FIICA SA, REBECCA, ESTE NOUA CATRINEL MENGHIA!!! ARATA FABULOS!!! SUPER LOVITURA LA PRIMA REPREZENTATIE CA MODEL!!!

Barbatul care asista la aceasta scena a rezistat eroic, stapanindu-se sa se arunce pe frumoasa romanca, iar, la un moment dat, a ramas fara grai. Cu siguranta asta s-a intamplat si cu cei care au vizionat scenele din film in care apare Madalina Ghenea.

VEZI VIDEO:

Loading the player…

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!