Pariuri sportive

13 lucruri esențiale ca să știi ce să pariezi la derby-ul Milan – Inter

16.03.2019 | 12:29
13 lucruri esentiale ca sa stii ce sa pariezi la derbyul Milan  Inter

Eliminată din Europa League de Eintracht Frankfurt, care a câştigat cu 1-0 pe Giuseppe Meazza, joi seară, Inter Milano încearcă să-şi refacă moralul zdruncinat serios în ultima vreme şi să recupereze locul 3 în Serie A, de care o separă un singur punct. AC Milan este gazdă şi favorită în cel de-al 170-lea Derby della Madonnina din campionat, care se va disputa duminică, de la ora 21:30! Nu uita că poți paria și urmări Milan – Inter LIVE pe site-ul Superbet și în aplicația de mobil Superbet.

Iată 13 lucruri pe care trebuie să le știi despre derby-ul serii de duminică.

  1. SERIE BUNĂ PENTRU AC MILAN ÎN CAMPIONAT

Echipa lui Gennaro Gattuso are o perioadă extraordinară în campionat, unde câştigă de cinci etape. Milan vrea să profite de forma foarte bună pentru a pune capăt secetei din derby. Pariază pe cele mai bune cote la Milan – Inter.

  1. INTER, PROBLEME ÎN SERIE A

Cu o singură victorie în ultimele trei etape şi cu mari probleme de lot, echipa lui Luciano Spalletti nu-şi permite un alt pas greşit în weekend, pentru a nu risca să piardă şi poziţia a patra în clasament.

  1. MILAN NU A MAI ÎNVINS INTER ÎN CAMPIONAT DE 3 ANI

Milan nu s-a mai impus în Serie A în faţa rivalei din oraş din ianuarie 2016, când a fost 3-0. De atunci, două victorii pentru nerazzurri şi 3 egaluri. Mai mult decât atât, în ultimele două întâlniri, rossonerii nu au găsit drumul spre gol. Doar de două ori în istoria ascestei confruntări s-a întâmplat să nu înscrie de trei ori la rând contra Interului.

  1. INTER NU CÂŞTIGĂ DERBY-UL “ÎN DEPLASARE” DE APROAPE 7 ANI

Inter nu a mai câştigat un derby disputat “în deplasare” din octombrie 2012, când Walter Samuel aducea victoria cu 1-0. De atunci, 3 succese pentru Milan şi tot atâtea egaluri.

  1. ICARDI A MARCAT ULTIMELE 5 GOLURI ALE INTERUI ÎN DERBY, DAR LIPSEȘTE ACUM

Cu doar 3 goluri înscrie în ultimele patru partide în toate competiţiile, Inter nu-l va avea la dispoziţie pe Mauro Icardi, aflat în continuare în conflict cu clubul. Argentinianul a adus ultimele două victorii ale nerazzurrilor în derby şi este autorul ultimelor 5 goluri înscrise de formaţia lui Spalletti contra rivalilor milanişti. Pariuri speciale la Milan – Inter.

  1. PIATEK, 6 GOLURI ÎN 7 MECIURI PENTRU MILAN ÎN SERIE A

În absenţa nouarului interist, toţi ochii vor sta pe celălalt “bomber”, Krzysztof Piatek. Polonezul va disputa primul Derby della Madonnina din carieră şi va încerca să înscrie la “debut”. A mai jucat împotriva nerazzurrilor, la începutul lui noiembrie. A intrat în ultimele 39 de minute ale meciului Inter – Genoa, încheiat cu un succes clar al de atunci adversarilor, scor 5-0. Totuşi, atacantul de 23 de ani, care are deja 6 goluri în 7 apariţii pentru Milan în Serie A, a marcat deja într-un derby. Pe 25 noiembrie, a punctat în Genoa – Sampdoria 1-1. Pariuri pe marcatori la Milan – Inter.

  1. CE SPUN PROTAGONIȘTII

“Milan este în formă, ne simtem bine şi suntem în formă. Mi-ar plăcea să-i dau pasa decisivă pentru golul victoriei lui Piatek” – Hakan Calhanoglu (AC Milan)

“Trebuie să ne recuperăm energia pentru derby, dar vom recupera şi câţiva jucători. Suntem obligaţi să câştigăm. După eşecul cu Frankfurt, nu e un meci mai potrivit decât acesta pentru a ne reveni” – Matteo Politano (Inter)

  1. MILAN SE APĂRĂ BINE ACASĂ

Milan nu a primit gol în ultimele 4 meciuri de acasă, în Serie A! Pariuri pe goluri la Milan – Inter.

  1. INTER IA GOL ÎN DEPLASARE

Inter a primit gol în 7 din ultimele 9 deplasări din campionat. Când nu a făcut-o, a câştigat.

  1. NU SE MARCHEAZĂ MULT

În doar 4 din ultimele 13 meciuri directe disputate în Serie A s-au marcat 3 goluri sau mai multe.

  1. MULTE GALBENE, FĂRĂ ROȘII

În ultimele 6 derby-uri din toate competiţiile, s-au acordat 37 de cartonaşe galbene (22 Inter, 17 Milan) şi niciunul roşu. Ultima eliminare a fost cea a lui Sulley Muntari, în decembrie 2013, când ghanezul evolua pentru rossoneri. Pariuri pe cartonașe la Milan – Inter.

  1. GOLURI DUPĂ PAUZĂ

Ultimele 8 goluri marcate de Inter pe San Siro în campionat au venit după pauză, iar 7 din ultimele 8 goluri înscrise în Derby della Madonnina au fost reuşite în repriza a doua

  1. ECHIPE PROBABILE

Milan: Donnarumma – Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodriguez – Kessie, Bakayoko, Paqueta – Suso, Piatek, Calhanoglu

Inter: Handanovic – D’Ambrosio, De vrij, Skriniar, Asamoah – Vecino, Brozovic – Politano, Joao Mario, Perisic – Lautaro Martinez