News

4 lucruri de care fug femeile cînd vine vorba de amor

Sexul este foarte important pentru sănătate, dar totul începe cu echilibrul emoţional, deci psihicul este cel care primează într-o partidă de sex. Află 4 lucruri de care fug femeile când vine...
27.03.2015 | 10:59
4 lucruri de care fug femeile cind vine vorba de amor

Sexul este foarte important pentru sănătate, dar totul începe cu echilibrul emoţional, deci psihicul este cel care primează într-o partidă de sex. Află 4 lucruri de care fug femeile când vine vorba de sex şi ce urmări pot avea acestea.

1. FEMEILE FUG DE JUCĂRIILE SEXUALE
Mai ales dacă este prima noapte de iubire cu partenerul tău. În general, femeile care îşi doresc stabilitate şi vor să se bucure de sex aşa cum trebuie, evită să folosească vibratoare sau alte invenţii tehnologice de satisfacere sexuală. Bărbatul care va veni în prima noape de iubire cu jucării sexuale ar putea să îşi primească papucii în secunda numărul 2, deoarece femeile nu au nevoie de obiecte, ci de bărbaţi vii (cu sentimente şi prezenţă protectoare).

2. FEMEILE FUG DE POVEŞTILE FANTEZISTE ALE BĂRBAŢILOR
Bărbaţii care încearcă să bage în pat o femeie greşesc profund dacă se apucă să se laude cu fanteziile lor sexuale, îndeplinite sau neîndeplinite. Şi mai rău e dacă iubitul tău va începe să îţi înşire o listă de femei care i-au trecut pragul, unele dintre ele chiar prietene de-ale tale sau cunoştinţe. Vei face ochii mari deoarece te gândeşti că s-ar putea ca şi tu să fii bârfită următoarei femei cu care acel bărbat va avea o aventură amoroasă.

3. FEMEILE FUG DE BĂRBAŢII CARE SE POARTĂ CA NIŞTE TĂTICI
Mai mult, alinturi de tipul „mami” sau „fetiţa tatii” s-ar putea să le oripileze pe doamne. Şi asta pentru că ele au deja un tată, iar de ceea ce au nevoie în dormitor este de un iubit. Mesajele cu limbaj freudian nu sunt deloc pe placul femeilor într-o partidă de sex.

4. FEMEILE FUG DE BĂRBAŢII CARE LE ABANDONEAZĂ DUPĂ CE AU FĂCUT SEX
Majoritatea bărbaţilor adorm imediat după actul sexual, iar femeia se deprimă instant, în loc să se relaxeze după eliberarea hormonilor. Deşi este un comportament normal, potrivit cercetătorilor, somnul de după şi indiferenţa partenerului pot distruge relaţia în timp record.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET