Fotbal intern

4.000 de bilete vândute în prima zi pentru Craiova – FCSB. Nicușor Bancu: „O să revin și mai puternic!”

05.09.2019 | 18:58
4000 de bilete vandute in prima zi pentru Craiova  FCSB Nicusor Bancu O sa revin si mai puternic

Astăzi, 5 septembrie, s-au pus la vânzare biletele pentru duelul dintre Universitatea Craiova și FCSB. Oltenii au luat cu asalt casele de bilete și au achiziționat deja 4000 de tichete pentru meciul din 15 septembrie, din etapa 9 a Casei Pariurilor Liga 1. Nicușor Bancu a vândut bilete fanilor și s-a fotografiat alături de ei. Fundașul s-a accidentat în meciul cu FC Voluntari și nu va fi pe teren în partida României cu Spania și nici cu FCSB.

S-au vândut deja 4.000 de bilete pentru duelul Craiova – FCSB

Nicușor Bancu a fost alături de fanii Craiovei, cu care s-a fotografiat, dar a vorbit și despre meciul României cu Spania: „Regret că nu sunt pe teren la meciul din această seară. Le țin pumnii strânși colegilor și sunt sigur că vor face un meci mare. Am încredere că vom.obține cel puțin un punct. Din păcate nu voi fi pe teren nici acum, nici cu FCSB și probabil până în octombrie nu o să joc. Am văzut ca s-a spus că am forțat cu Voluntari”.

„Eu niciodată nu am avut astfel de probleme. La încălzire la un șut am simțit ceva, dar în timpul primei reprize am fost ok. La pauză cât am stat am simțit la fel și atunci doctorul a luat decizia să nu mai intru. Dacă ținem cont că după accidentarea de acum 5 ani am revenit mai puternic pot spune că și acum o să revin și mai puternic”, a mai spus fotbalistul Craiovei.

  • 26 de ani a împlinit Nicușor Bancu pe 18 septembrie
Nicușor Bancu alături de fanii Craiovei la casele de bilete
Nicușor Bancu alături de fanii Craiovei la casele de bilete

Meciul cu FCSB va reprezenta debutul lui Victor Pițurcă

Victor Pițurcă va debuta pe banca tehnică a Universității Craiova la meciul cu FCSB. Fostul selecționer a vorbit despre planurile pe care le are la Craiova: „Revin pentru a treia oară la Craiova cu același gând. Îl știți bine. Vreau să câștig campionatul cu Universitatea și sper să reușesc. Nu este imposibil de realizat. Craiova este un club foarte bine aranjat în fotbalul românesc, poate cel mai bine așezat club”.

„M-am gândit foarte mult înainte să fac acest pas. Gândul meu este să câștig campionatul și să intru în grupele UEFA Champions League. Poate în primul an nu este posibil, dar eu cred acest lucru. Poate în grupele Europa League este posibil. Multe nu sunt de spus, vorba multă, sărăcia omului”, a mai adăugat Victor Pițurcă.

  • 2.500.000 de euro este cota de piață a lui Nicușor Bancu, conform transfermarkt.com