News

GALERIE FOTO. Cel mai tare test de logică! Majoritatea nu percepe diferenţa

Ai incercat sa rezolvi pana acum un test de logica cu imagini? Omul percepe lumea cu ajutorul celor cinci organe de simt ale sale, dar cele mai multe informaţii sunt vizuale, scrie dailymail.co.uk....
02.11.2016 | 12:19

Ai incercat sa rezolvi pana acum un test de logica cu imagini? Omul percepe lumea cu ajutorul celor cinci organe de simt ale sale, dar cele mai multe informaţii sunt vizuale, scrie dailymail.co.uk. Informatia vizuala constituie cea mai mare sursa de cunoastere, ceea ce inseamna ca ai la dispozitie culori, forme sau linii care te ajuta sa descoperi anumite lucruri. 

Un test de logica cu imagini te poate ajuta sa iti pui mintea la incercare si sa iti dezvolti capacitatile. Unele imagini sunt destul de usor de intuit, insa, altele necesita mai multa atentie. In plus, multe teste de logica cu imagini sunt folosite pentru a depista anumite boli psihice sau afectiuni ale ochilor, asa ca se poate spune ca acestea nu numai ca iti testeaza inteligenta, dar te ajuta sa iti dai seama si daca ai anumite probleme de sanatate.

Test de logica cu imagini

Aceste imagini te pot ajuta sa descoperi daca ai anumite probleme cu vederea, daca suferi de o boala psihica sau daca iti este greu sa analizezi logic formele si culorile pe care le vezi. Nu trebuie sa iti faci griji daca nu reusesti sa iti dai seama din prima ce reprezinta anumite imagini. Fiecare om percepe formele si culorile in mod diferit, ceea ce inseamna ca unele persoane pot sa distinga mai usor anumite linii, chiar daca acestea aproape ca nu se deosebesc deloc in imagini.

1. Cerc rosu

Observi o forma in interiorul acestei imagini? Unele persoane nu pot sa distinga liniile din aceasta imagine, iar altele reusesc sa observe chiar si cele mai mici detalii. Daca nu ai probleme cu vederea, ar trebui sa distingi o forma in interiorul cercului. Nu te enerva daca nu observi din prima ce se afla in aceasta imagine, trage aer in piept, analizeaza cu atentie cercul si vezi ce se intampla!

2. Cifra trei

Iata o imagine care circula foarte mult pe internet! La prima vedere, este un “screenshot” al unui ecran de iPhone, dar aceasta imagine a provocat foarte multe controverse. De cate ori apare cifra trei pe ecranul telefonului? Raspunsurile au fost 15, 19 sau 21. Totul depinde de modul in care interpretezi poza. Asadar, de cate ori apare cifra trei?

3. Tigrii

In aceasta imagine apar doi tigrii adulti impreuna cu cei doi pui ai lor, dar, daca privesti cu atentie poza, se pot distinge mai multe contururi care seamana cu niste tigri. La numaratoare au iesit 16. Poti sa identifici toate aceste contururi?

4. Carte de colorat

Aceasta imagine este dintr-o carte de colorat pentru copii si vine cu un set de noua intrebari: 1. cate persoane sunt in zona de camping? 2. de cat timp au ajuns? 3. cum au ajuns in zona de camping? 4. este un oras in apropiere? 5. din ce directie bate vantul? 6. ce moment al zilei este? 7. unde a disparut al patrulea copil? 8. cine a fost responsabil de siguranta celorlalti cu o zi in urma? 9. in ce data sunt? Spre deosebire de alte teste de logica cu imagini, acesta se bazeaza pe logica, iar, la o analiza mai atenta, raspunsurile sunt usor de descoperit.

5. Ce urmeaza?

Aceasta imagine are un grad mai mare de dificultate si presupune sa iti dai seama ce urmeaza dupa un sir de forme. Ideea este sa te concentrezi si sa compari sirul incomplet de forme cu celelalte doua siruri si vei afla raspunsul.

6. Zaruri

In aceasta poza poti sa observi un sir de zaruri si un calcul. Poti sa iti dai seama ce reprezinta acele cifre? Daca da, ce cifre trebuie sa urmeze dupa ultimul sir de zaruri? O analiza atenta asupra acestei imagini te poate ajuta sa descoperi raspunsul!

7. Ce imagine nu se potriveste?

Ultima imagine din acest test de logica cu imagini presupune sa iti dai seama ce forma nu se potriveste in acest sir. Analizeaza cu atentie fiecare forma in parte si incearca sa ajungi la un raspuns logic. Este destul de simplu, nu te grabi.

sursă: andreearaicu.ro