Sport

Nu rata! A apărut SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020: 164 de pagini premium + poster GRATUIT cu programul turneului final, totul la doar 10 lei!

SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020, este acum pe piață. 164 de pagini de lux, la doar 10 lei!
18.06.2021 | 18:22
Nu rata A aparut SuperEuro cea mai tare revista glossy dedicata Euro 2020 164 de pagini premium  poster GRATUIT cu programul turneului final totul la doar 10 lei
SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020, este acum pe piață. 164 de pagini de lux, la doar 10 lei!
ADVERTISEMENT

SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată vreodată unui eveniment sportiv, este acum pe piață. Nu ratați 164 de pagini premium, pe un tipar de cea mai bună calitate și un conținut editorial de excepție, la un preț incredibil, de doar… 10 lei!

Editată de FANATIK în colaborare cu Superbet, We Love Sport și FourFourTwo, revista SuperEuro poate fi achiziționată acum de la toate punctele de difuzare a presei și din agențiile Superbet. 164 de pagini de lux, la un preț incredibil: doar 10 lei!

ADVERTISEMENT

Și încă o SURPRIZĂ: revista SuperEuro vă oferă GRATUIT și posterul cu programul complet al Campionatului European de Fotbal 2020. Totul la doar 10 lei! Revistă de 164 de pagini premium + afișul Euro 2020! Acum, la toate punctele de difuzare a presei și în agențiile Superbet din întreaga țară.

Afișul GRATUIT cu programul complet al Euro 2020

Nu ratați acum SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020. 164 de pagini de lux, la doar 10 lei!

Echipele, loturile, vedetele, antrenorii, poveștile, stadioanele și cotele la pariuri, pe toate vi le oferă acum SuperEuro, cea cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020. O puteți cumpăra de la toate punctele de difuzare a presei și agențiile Superbet din întreaga țară, la un preț incredibil: doar 10 lei!

ADVERTISEMENT

Antrenori, sportivi și ziariști de top au luat parte la un proiect nemaiîntâlnit până acum în România și vă oferă în 164 de pagini glossy de o calitate excepțională o prezentare completă a turneului final al Campionatului European de Fotbal 2020.

Mircea Lucescu, Gică Hagi, Gică Popescu, Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Gică Craioveanu sau Bogdan Stelea sunt doar câteva dintre numele mari care analizează Euro 2020. Pe cine văd ei printre favorite, care sunt punctele forte și cele slabe, dar și multe alte informații foarte interesante, aflați doar din SuperEuro, cea cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020.

ADVERTISEMENT

O competiție care va ajunge și în România, pentru că „Arena Națională” din București se numără printre cele 11 stadioane care vor găzdui partidele turneului final. Bineînțeles că revista SuperEuro vă prezintă în amănunt și aceste arene, pentru a vă introduce în atmosfera partidelor.

Și nu uitați! SuperEuro, cea cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020, se găsește acum la toate punctele de difuzare a presei din întreaga țară. Are 164 de pagini premium, costă doar 10 lei și vă oferă GRATUIT posterul cu programul complet al Campionatului European de Fotbal 2020.

ADVERTISEMENT

Analiza la sânge a tuturor echipelor, jucătorilor și antrenorilor, editoriale emoționante și cotele la pariuri, toate le găsiți în revista glossy SuperEuro. Are 164 de pagini de lux și costă doar 10 lei!

Ziariști de top au contribuit la realizarea acestui proiect unic în România, iar opiniile lor le puteți citi în paginile revistei SuperEuro. Și veți fi emoționați până la lacrimi, mai ales când veți afla din editorialul lui Horia Ivanovici povestea lui Kim Vilfort, eroul Danemarcei la Euro 1992.

Și asta nu e tot! Revista SuperEuro vă oferă cea mai diversificată ofertă de pariere pentru Euro 2020, toate cotele fiind oferite de Superbet. Acum puteți paria pe meciuri, goluri, cartonașe, cornere, faulturi, penalty-uri, dar găsiți și pariuri speciale pentru câștigătoarea Euro 2020, pentru echipele care vor termina primele în grupe, pentru cele care se vor califica în semifinale, dar și alte pariuri pe golgheteri, arbitrul finalei sau cel mai tânăr marcator. Mii de variante de pariere de la Superbet, toate în revista SuperEuro.

Și tot în revista SuperEuro, găsiți o analiză completă a tuturor celor 24 de echipe participante la turneul final, a vedetelor și antrenorilor. Cine ar putea fi marea surpriză, ce fotbalist are cele mai mari șanse la titlul de golgheter, ce cred Costel Gâlcă, Eric Bicfalvi și Mircea Rednic despre naționalele Danemarcei, Rusiei sau Belgiei, toate acestea le găsiți doar în SuperEuro, cea cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020. 164 de pagini premium la doar 10 lei, acum la toate punctele de difuzare a presei și în agențiile Superbet.

Și pentru că vorbim de o revistă care a tratat tot ceea ce ține de Campionatul European de Fotbal, nu putea lipsi nici istoria acestei competiții, de la prima ediție din 1960 și până în prezent. De la stabilirea finalistei din 1968 prin aruncarea monedei și până la celebrul gol al lui Panenka din 1976, de la recordul lui Platini din 1984 și până la reușita magnifică a lui Van Basten din finala Euro 1988, de la golul de aur ce i-a adus Germaniei trofeul în 1996 și până la marea surpriză Grecia în 2004, dar și multe altele, citiți doar în revista SuperEuro. Acum, la toate punctele de difuzare a presei din întreaga țară.

Iar ca bonus, din revista SuperEuro mai puteți afla ce premii pune UEFA la bătaie pentru această ediție a Campionatului European, ce mingi și ce echipamente vor fi folosite, dar și cum arată cele mai frumoase soții și prietene ale fotbaliștilor. Ca să nu mai vorbim și de ce delicatese culinare sunt pregătite în fiecare dintre cele 11 țări organizatoare.

Și nu uitați! SuperEuro, cea cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020, se găsește acum la toate punctele de difuzare a presei din întreaga țară. Are 164 de pagini premium, costă doar 10 lei și vă oferă GRATUIT posterul cu programul complet al Campionatului European de Fotbal 2020.

ADVERTISEMENT
Tags: