Fotbal intern

A călcat din nou pe bec! Uite cum fumează ca un șarpe Denis Alibec! Foto

10.11.2018 | 15:12
Denis Alibec fumează pe terasa unui restaurant. Fostul fotbalist FCSB nu s-a lăsat de viciul pentru care a fost criticat deseori de către Gigi Becali

Căpitanul Astrei Giurgiu nu a scăpat de vechile obiceiuri, care l-au făcut pe Gigi Becali să renunțe la serviciile sale atunci când evolua pentru FCSB. Denis Alibec a fost fotografiat zilele acestea la terasă, când fumează fără nici o restricție. Imaginile FANATIK.RO îl înfățișează pe puternicul atacant trăgând cu nesaț din țigară.

Jucătorul giurgiuvenilor a fost suspendat pentru meciul cu FCSB din etapa trecută, după ce a luat un cartonaș roșu în meciul cu Dunărea Călărași. Alibec a primit, oarecum ciudat, două cartonașe galbene în decurs de zece minute.

Gigi Becali l-a pus la zid pentru viața extrasportivă: “Nu mai fuma două pachete!”

Talentat peste măsură și cu un potențial uriaș, Denis Alibec nu a atins niciodată nivelul său maxim. Vârful a fost deseori criticat pentru viața sa extrasportivă. De altfel, în perioada petrecută la FCSB, Gigi Becali își făcuse un obicei din a semnala derapajele fotbalistului său.

Fie că a fost vorba despre fumat sau despre petrecutul orelor în fața calculatorului, pentru jocuri video, Alibec a fost arătat cu degetul ori de câte ori evoluțiile de pe teren au fost sub așteptările latifundiarului. Recent, Becali i-a dat un nou sfat fostului său jucător: “El s-a născut cu talentul, îl are şi nimeni nu poate să i-l ia. El poate reveni, depinde dacă vrea. Vrea să revină? Când vrei, trebuie să faci ce trebuie să faci. Dacă vrei să revii, lasă ţigara, nu mai fuma două pachete, lasă calculatorul, antrenează-te şi vei fi mai bun decât ai fost. Asta este părerea mea. Dacă nu-şi poate controla viciile, va fi din ce în ce mai slab“, declara Becali. Destinul lui Alibec părea că s-a schimbat în vară, când Ioan Niculae i-a întins o mână de ajutor și l-a transferat la Astra.

Gigi Becali cu țigara în gură
Gigi Becali l-a atacat pe Denis Alibec pentru că fumează, deși patronul FCSB este la rândul său un “degustător” de țigări

Denis Alibec fumează și scoate fum ca o locomotivă! Imagini cu atacantul Astrei

Doar că revenirea la echipa unde a cucerit titlul sub comanda lui Mariuș Șumudică nu a avut menirea să îi schimbe total comportamentul. Astfel, Denis Alibec a crescut în joc, dar nu a mai fost decisiv așa cum era acum câțiva ani, iar Niculae l-a avertizat în privința viitorului la Astra. Unul dintre motivele stagnării sportive a atacantului este cu siguranță fumatul. Zilele trecute, Alibec a fost fotografiat în timp ce pufăia o țigară.

Fotbalistul fumează pe terasă, alături de un grup de amici. Este relaxat și nu pare deranjat că ar putea fi văzut în timp ce își satisface viciul. Imaginile vorbesc de la sine despre situația actuală a unuia dintre cei mai talentați fotbaliști români din ultimul deceniu: o suficiență totală, în care o acțiune nocivă pentru un sportiv de performanță, precum fumatul, este o obișnuință ce ar trebui să treacă neobservată.

Pentru mai multe imagini accesează galeria foto a articolului.