News

A câștigat la loto, dar a fost obligat să își împartă premiul cu fosta soție! Câți bani a trebuit să îi dea

23.06.2019 | 21:18
A castigat la loto dar a fost obligat sa isi imparta premiul cu fosta sotie Cati bani a trebuit sa ii dea
Un câștigător al loteriei americane trebuie să împartă premiul cu fosta soție. Sursa foto: Daily Mail

Un bărbat din statul american Michigan regretă că a câștigat la loterie, asta pentru că s-a văzut nevoit să împartă premiul cu fosta soție. Întrucât era în plin proces de divorț când a dat norocul peste el, instanța l-a obligat să îi dea jumătate din suma câștigată fostei sale neveste, adică nu mai puțin de 15 milioane de dolari.

A câștigat la loto, dar divorțul de fosta îl lasă fără jumătate din sumă

Din totalul câștigat, 30 de milioane $, bărbatul a rămas doar cu jumătate și nu din cauza Fiscului, ci din cauza celei de care a divorțat taman când își încerca norocul la loto.

Rich Zelasko a avut parte de bafta vieții sale când a participat la „Mega Millions” în anul 2013. Bărbatul care locuiește în Detroit a primit însă lovitura supremă după ce judecătorul a spus că nu îi revine întregul premiu, ci doar jumătate.

În america, la procesul de partaj, intră și biletele puse la loto în timpul căsniciei. Sursa foto: WTSP.COM

Instanța a considerat biletul un bun comun

Judecătorii au consierat că biletul pus la loto este un bun comun, iar câștigul, prin urmare, trebuia împărțit. Acesta a pus biletul la loterie când era căsătorit, iar divorțul a urmat 5 ani de zile după. În urma acestei hotărâri judecătorești, Rich e obligat să scoată din buzunare 15 milioane de dolari și să-i dea fostei, Mary Beth, asta dacă nu cumva a cheltuit deja marele premiu.

 

 

Tags: