Fotbal intern

Video. A dat lovitura! Un fotbalist de la Şirineasa, în reclamă cu Messi

Un jucător legitimat recent de cei de la ACS Şirineasa a apărut într-o reclamă cu Leo Messi, starul celor de la Barcelona.
07.03.2018 | 23:05
Video A dat lovitura Un fotbalist de la Sirineasa in reclama cu Messi

UPDATE: Fotbalistul de la ACS Şirineasa a atras atenţia tuturor după ce s-a întors de la Barcelona, acolo unde jucat într-o reclamă alături de Leo Messi.  “I-am spus că e o placere sa îl întâlnesc, dar el nu prea stie engleză şi mi-a spus ceva în spaniolă, ne-am strâns mâinile şi asta a fost. Sper să ajung la un nivel înalt înainte ca el să se retragă” mai spune Luke Tan Xian. VEZI IMAGINILE CU LUKE

Este vorba de Luke Tan Xian, un jucător englez în vârstă de 19 ani. Tânărul mijlocaş a fost transferat zilele trecute de ACS Şirineasa şi nu a mai evoluat niciodată la nivel profesionist. Cu toate acestea, el a dat o adevărată lovitură de imagine. Potrivit celor de la Liga2.ro, Luke a câştigat un casting pentru noul spot Adidas. Ceea ce înseamnă că va apărea în reclamă alături de Lionel Messi.

”Luke va pleca duminică de la Petroşani la Barcelona. Firma Adidas plăteşte tot şi merge să filmeze un spot nou, unu la unu cu Leo Messi. A dat probe printr-o agenţie de publicitate din Anglia, a trecut prin foarte multe preselecţii cu mingea să ajungă să filmeze acest spot publicitar lângă Messi”, a declarat agentul jucătorului, Andrei Balmoş. 

Luke Tan Xian a luat probele la Şirineasa

Impresarul îşi laudă fotbalistul: „Jucătorul are calităţi extraordinare pentru România, chiar dacă nu a mai jucat la profesionişti. A terminat acum Academia, este micuţ de înălţime, dar foarte rapid şi tehnic. Eu am o colaborare foarte bună cu preşedintele Alin Zgripcea, le-am trimis jucătorul în probe şi a convins”

ACS Şirineasa este lideră în Liga a 3-a, în seria din care face parte şi este neînvinsă în acest sezon. Echipa din Valea Jiului are mare şanse la promovare în acest sezon.