Sporturi

A făcut o avere din tenis, dar circulă cu metroul prin Bucureşti! Foto

27.04.2018 | 10:30
A facut o avere din tenis dar circula cu metroul prin Bucuresti Foto

Monica Niculescu, în vârstă de 30 de ani, oferă un exemplu demn de urmat după ce a fost surprinsă într-o ipostază neaşteptată. Jucătoarea din România este clasată pe locul 63 WTA în ierarhia condusă de Simona Halep.

Câştigătoare în carieră a 5.071.911 dolari, Monica Niculescu, care a debutat în circuitul profesionist acum 16 ani, nu a participat la partida de Fed Cup de la Cluj, unde România a învins Elveţia, calificându-se în Grupa Mondială.

Situată pe poziţia cu numărul 63 în ierarhia WTA, Monica a tot fost chinuită de la începutul anului de diverse accidentări, pregătindu-se acum de sezonul pe zgură, care tocmai ce a început. Monica a făcut de curând o vizită la Kinetic Sport & Medicine, acolo unde se tratează alături de Horia Tecău.

Monica Niculescu, prin Bucureşti cu metroul

Aflată în România, Monica a fost surprinsă marţi după amiaza de un fan în timp ce călătorea cu metroul, dovada că modestia este principala valoare a sportivei născută la Slatina. “Ascunsă” sub o şapcă neagră, Monica a stat tot timpul pe telefon şi după 10 minute de mers cu metroul a coborât la staţia Piaţa Muncii.

Monica Niculescu, lecţie de modestie! Cum a fost surprinsă. Foto
Monica Niculescu, lecţie de modestie! Cum a fost surprinsă. Foto