Fotbal intern

A fost coleg cu Marica și Mutu la Dinamo și acum a ajuns un prizonier al drogurilor! „Când mi-am făcut buletinul, eram atât de drogat că m-a luat somnul”

20.03.2019 | 20:13
Ciprian Marica și Adrian Mutu au evoluat împreună și la echipa națională a României

A fost coleg cu Marica și Mutu la Dinamo și acum a ajuns un prizonier al drogurilor! Este descoperirea făcută de cei de la Acces Direct despre un tânăr pe nume Ionuț care putea să aibă lumea la picioare, dar al cărui destin s-a schimbat dramatic. Mama lui a fost cea care a recunoscut că fostul fotbalist al grupării din Ștefan cel Mare se droghează în prezent. Mai mult de atât, acesta devine și violent.

A fost coleg cu Marica și Mutu la Dinamo și acum a ajuns un prizonier al drogurilor!

De altfel când a realizat că este filmat, Ionuț și-a schimbat starea și a trecut la amenințări. “Nu vreau să explic nimănui! Vedeţi-vă de treaba voastră!”, a ţipat bărbatul. După ce au reușit să-l calmeze, jurnaliștii au scos câteva mărturii uluitoare de la el. Fostul jucător al câinilor spune că vinovată pentru întreaga situație este chiar mama lui, cea care l-a împins în acest abis al drogurilor din care nu mai reușește acum să iasă.

“M-am drogat din 1998, de la 12 ani, la… Când mi-am făcut buletinul, eram drogat. M-a luat somnul. Am dat în comă, mă gândeam să mă duc să îmi vând adidaşii, să îmi las telefonul. Nu îmi arde mie de vrăjeală. Nu pot să mă las din cauza familiei mele! Vrea să mă dea afară din casă! Numai pe sora mea o iubeşte, pe mine nu! Am jucat 5 ani la Dinamo, cu Mutu, cu Marica. Am stat cu băieţi de bani gata”, a povestit apoi Ionuţ pentru Acces Direct.

A fost coleg cu Marica și Mutu la Dinamo și acum a ajuns un prizonier al drogurilor! Adrian Mutu,Nicolae Dica si Ciprian Marica se bucura dupa golul doi.
Imagine din emisiunea Acces Direct cu mărturia fostului jucător al dinamoviștilor

Când au ajuns Marica și Mutu la Dinamo

Cu identitatea protejată, tânărului i s-a spus doar pe prenume. Ionuț face referire mai mult ca sigur la perioada de juniorat acolo unde ar fi putut să-l prindă pe Ciprian Marica. Fostul internațional a jucat fotbal în Ștefan cel Mare încă de la grupele de copii. În 2001  Ciprian Marica a semnat primul contract de profesionist cu Dinamo. Trei ani de zile a mai evoluat la seniori după care a plecat la Șahtior Donețk.

Lucrurile în cazul lui Adrian Mutu sunt și mai clare – a ajuns în Ștefan cel Mare în 1998 și a plecat după nici un sezon în Italia, la Inter Milano. Așadar, perioada 1998 – 1999 este cea la care mai mult ca sigur face referire tânărul Ionuț.

  • 22 de goluri a marcat Adrian Mutu pentru Dinamo