News

A început montarea gazonului la Iaşi. “Ne dorim să fie gata până când vine CFR-ul!”. Galerie Foto

10.10.2019 | 11:30
A inceput montarea gazonului la Iasi Ne dorim sa fie gata pana cand vine CFRul Galerie Foto
ADVERTISEMENT

Mihai Teja a spus în luna iulie că un factor determinant pentru a face performanță la Iași este schimbarea gazonului de pe stadionul ”Emil Alexandrescu” din Copou. Și cum primarul Mihai Chirica îl simpatizează foarte mult pe fostul antrenor al FCSB-ului, a decis să facă eforturi pentru a-i face pe plac tehnicianului.

Se pune gazonul la stadionul din Iaşi. “Va fi de calitate!”

Lucrările au început la începutul lunii septembrie, așa că cei de la Iași au fost nevoiți să se mute pe alte stadioane să dispute meciurile din Liga 1, cel mai apropiat fiind ”Municipal”, din Botoșani.Dar ieșenii primesc și vești bune. FANATIK a vizitat arena din Copou și deja o mică parte din gazon a apărut pe stadion. Iar oamenii care supervizează lucrările ne-au explicat şi când se va putea juca pe el.

ADVERTISEMENT

”Acum se montează gazonul. Va fi unul de foarte bună calitate. În două săptămâni s-au putea juca pe el, dar este de preferat să mai fie protejat măcar o săptămână pentru a ne asigura că va rezista o perioadă lungă de timp”, ne-au explicat aceștia. Ieșenii au din acest sezon condiții foarte bune și de pregătire. În luna iunie a fost montată o suprafață de calitate și pe terenul II, care este chiar în spatele stadionului, fostul antrenor Flavius Stoican plângându-se în nenumărate rânduri de calitatea proastă a gazonului.

”Noi ne-am dori ca meciul cu CFR Cluj să se joace la noi pe stadion. Dar să vedem dacă o să fie posibil. Oricum, ne bucurăm mult că vom avea o nouă suprafață de joc și credem că ne va ajuta acest lucru în campionat. Acum condițiile sunt bune la Iași, sperăm să facem și noi totul și să ne calificăm în play-off în acest sezon”, a declarat Andrei Cristea pentru FANATIK. Poli Iași este în acest moment pe locul 5 în Casa Pariurilor Liga 1, cu 18 puncte acumulate, la 3 puncte distanță de Gaz Metan Mediaș, care este pe locul 4. Moldovenii vor juca cu CFR Cluj pe 28 septembrie.

ADVERTISEMENT