News

A murit Alex Faur, băiatul pentru care Delia cerea ajutorul! Ce problemă de sănătate avea

02.05.2019 | 13:26
A murit Alex Faur

A murit Alex Faur, prietenul Deliei și al mai multor vedete! Cântăreața Delia a făcut zilele trecute un apel disperat, pe Facebook, prin care își ruga fanii să meargă și să doneze sânge pentru bunul ei prieten, Alex Faur, care avea probleme grave de sănătate!

A murit Alex Faur

Milionarul Alex Faur se pare că a murit după ce a pierdut lupta cu leucemia! Alex a aflat de boala de care suferea în urmă cu 3 săptămâni și de atunci, vedetele din showbizul românesc s-au mobilizat pentru a-l ajuta.

Astfel, peste 80 de persoane au mers să doneze sânge pentru a-l salva pe Alex Faur. Din păcate, vestea tristă a venit ca un fulger, chiar în ziua înmormântării lui Răzvan Ciobanu! În ciuda tuturor eforturilor disperate de a fi salvat, Alex Faur s-a stins din viață, potrivit www.cancan.ro.

Alex Faur a murit de leucemie

Alex Faur a murit după ce a pierdut lupta cu leucemia

Alex Faur era un apropiat al milionarilor din România, făcând parte din gașca bogătașilor, prin prisma relației de amiciție pe care o avea cu fiul celebrului designer Elie Saab. Alex Faur era prieten apropiat cu Ana Morodan, Anastasia Soare, Delia dar și multe alte vedete. El călătorea cu avioanele private în cele mai exclusiviste locații ale lumii și lua mereu parte la cele mai luxoase petreceri.

Alex Faur trecuse, în urmă cu ceva timp printr-o mare cumpănă, când mama lui s-a stins din viață. A plecat în Peru la un vraci și după întâlnirea cu acesta a decis să renunțe la vicii. În ultima vreme, Alex Faur bea doar apă plată în club și adoptase un stil de viață sănătos. Făcea foarte mult sport, iar asta chiar a fost și ultima dorință a mamei sale. Vizita în Peru a fost revelatoare pentru Alex Faur, care și-a schimbat viața radical după întâlnirea cu vraciul.