Fotbal intern

A murit Lucian Știube, unul dintre cei mai promițători arbitri români. Gigi Becali s-a implicat în cazul său

06.03.2019 | 19:13
A murit Lucian Stiube unul dintre cei mai promitatori arbitri romani Gigi Becali sa implicat in cazul sau
A murit Lucian Știube, unul dintre cei mai promițători arbitri români

Lucian Știube, unul dintre cei mai promițători arbitri români, a murit la doar 31 de ani, acesta fiind diagnosticat cu o boală necruțătoare în urmă cu doi ani: cancer. Gigi Becali s-a implicat financiar în cazul său. 

A murit Lucian Știube, unul dintre cei mai promițători arbitri români

Înainte de a-și încerca norocul în arbitraj, Lucian Știube a jucat fotbal pentru două echipe locale din Bihor, la FC Universitatea Oradea și la Cetatea Biharia.

„Suntem şocaţi de vestea primită. Am tot sperat ca Lucian să se facă bine, să îl vedem din nou arbitrând. Simt un mare gol şi nu îmi vine să cred că vorbim de Lucian la timpul trecut. Dumnezeu să-l odihnească în pace şi sincere condoleanţe familiei îndoliate”, transmite Radu Bitea, preşedintele AJF Bihor.

Gigi Becali s-a implicat in cazul arbitriului Lucian Stiube
Gigi Becali s-a implicat in cazul arbitriului Lucian Stiube

Cum a încerca să-l ajute Gigi Becali

Alexandru Boc dezvăluia în urmă cu doar câteva zile că Gigi Becali a încercat să-l ajute pe Lucian Știube, oferindu-i acestuia o sumă importantă de bani pentru tratamentul său. Finanțatorul de la FCSB nu a stat prea mult pe gânduri atunci când Ionuț Luțu i-a transmis cerința lui Alexandru Boc și, după numai două zile, l-a trimis pe acesta cu suma de bani solicitată, spre surprinderea plăcută a tuturor.

„Toți colegii au încercat să-l ajute, au pus bani, după care m-au contactat să-l rog și pe Gigi Becali dacă poate să ajute. Le-am spus să facă o scrisoare către Gigi și să pună acolo și niște acte doveditoare ale bolii. La meciul cu Hermannstadt (n.r. partida a avut loc pe 11 februarie), de pe Arena Națională, m-am dus la Gigi în lojă, i-am spus despre ce este vorba și i-am dat lui Luțu plicul respectiv. Spre surprinderea mea, după doar două zile m-a sunat Luțu și mi-a spus că șeful lui a aprobat. L-a trimis pe Luțu cu un pachet de bani și i-a virat arbitrului o sumă importantă în cont. Vă dați seama reacția lui Lucian, a părinților săi, a colegilor”, a declarat Alexandru Boc zilele trecute pentru Cancan.