News

A murit Nicu Maharu! Fostul iubit al Simonei Sensual s-a luptat cu o boală cruntă

21.03.2019 | 08:10

A murit Nicu Maharu, fostul iubit al Simonei Sensual. Acesta a pierdut lupta cu cancerul în noaptea de miercuri spre joi. Prietenii și apropiații săi au reacționat pe rețelele de socializare și transmit condoleanțe familiei.

A murit Nicu Maharu! Era de nerecunoscut

„Regele petrecerilor” era grav bolnav încă de anul trecut, foarte slab și fără păr în cap. Continua, totuși, să petreacă alături de prieteni și femei frumoase, așa cum a făcut mereu. Acest stil de viață i-a adus și alte probleme de sănătate, inclusiv un atac cerebral care l-a lasat temporar paralizat.

“Am avut o decădere în urma căreia am paralizat pe partea dreaptă. Am fost foarte rău. Am o tumoră la cap. Cancer!”, spunea Maharu, pe numele său adevărat Nicolae Molea. El a devenit celebru după o relație tensionată cu Simona Sensual, de care s-a despărțit după 7 ani.

Nicu Maharu a murit noaptea trecută
Nicu Maharu a murit noaptea trecută

Val de mesaje pe rețele de socializare

Moartea lui Nicu Maharu a stârnit un val de reacții pe Facebook. „Un bun prieten de al tatălui meu s-a stins din viață. Dumnezeu să te ierte, om bun cu suflet mare”, este doar unul dintre zecile de mesaje postate după decesul fostului iubit al Simonei Sensual.

„Dumnezeu să te odihnească în pace Nicu Maharu! Vei rămâne veșnic în sufletele și amintirile multora! Condoleanțe Florian Molea și întregii familii! Fiecare stea își pierde din intensitate până se stinge… sincere regrete!”, scrie un prieten al lui Maharu.

Simona Sensual și-a refăcut viața după despărțirea de Maharu. „Nu mai cânt. Tot explic de vreo cinci, şase ani că nu mai cânt, nu mai am activitate în showbiz. Normal este să nu mai fiu „Sensual”. Nu vreau să mai apar. (…) A fost un om în viaţa mea care mi-a zis ‘frână’. Mi-a arătat o viaţă mult mai frumoasă şi mai liniştită lângă el. Relaţia a mers mai departe până într-un punct, am luat o pauză”, a povestit ea.