Sport

Abang, probleme înainte de FCSB-Astra. S-a trezit cu Poliţia în vestiar!

18.05.2018 | 17:10
Abang probleme inainte de FCSBAstra Sa trezit cu Politia in vestiar
Abang are mari probleme cu Poliţia înainte de FCSB-Astra
ADVERTISEMENT

Abang are mari probleme cu Poliţia înainte de partida FCSB-Astra chiar dacă jucătorul va fi totuşi oprit în lot de Gigi Mulţescu pentru ultimul joc din play-off.

Poliţia s-a deplasat vineri la antrenamentele fostei campioane a României de la Ploieşti acolo unde i-a luat atacantului camerunez primele declaraţii, după ce acesta a fost acuzat de furt de unul dintre fotbaliştii de la echipa a doua.Preşedintele Consiliului de Administraţie al Astrei, Petre Buduru, a vorbit pentru FANATIK.RO despre problemele pe care le are acum cu legea jucătorul echipei lui Gigi Mulţescu.

ADVERTISEMENT

Abang, probleme înainte de FCSB-Astra. S-a trezit cu Poliţia la antrenament!

Petre Buduru a recunoscut că situaţia actuală nu este plăcută nici pentru Abang, dar nici pentru clubul Astra. “Până una alta jucătorul susţine că nu este vinovat, iar noi trebuie să îi acordăm prezumţia de nevinovăţie. Însă situaţia nu este plăcută nici pentu noi, dar nici pentru jucător.

Un jucător de al nostru de la echipa a doua i-a făcut lui Abang o plângere la Poliţie prin care l-a acuzat de furt. Însă acest lucru trebuie dovedit, iar Poliţia deja a trecut la treabă şi a început cercetarea acestui caz. În cursul zilei de vineri Poliţia s-a deplasat la antrenamente la Ploieşti, acolo unde i-a luat lui Abang primele declaraţii. Jucătorul a cerut translator, iar noi i l-am pus la dispoziţie. Situaţia este din păcate foarte neplăcută, deoarece pe acest jucător nu prea îl mai văd eu să aibă viaţă în vestiar după ce fotbaliştii au început să vorbească între ei. Chiar dacă presupusa faptă a fost făcută unui jucător sau unor jucători de la echipa a doua, totuşi îţi dai seama că băieţii de la prima echipă au început să vorbească între ei.

ADVERTISEMENT

În plus, deşi Gigi Mulţescu l-a oprit în lot pentru meciul cu FCSB, noi nu îngrădim dreptul la muncă nimănui, eu nu prea văd cum îi mai stă lui Abang gândul la fotbal când s-a trezit cu Poliţia pe cap, iar el este acuzat de asemenea fapte. Momentan noi nu vom lua nici o măsură împotriva lui, dar vom aştepta terminarea anchetei poliţiştilor, iar apoi vom decide ce este de făcut în funcţie de rezultat. Nu suntem deloc încântaţi de acest eveniment deoarece pe toate site-urile a apărut că un jucător al Astrei e acuzat de furt, iar numele clubului nostru este foarte important. Noi ţinem mult la imagine şi nu am mai trecut niciodată prin aşa ceva. Nu a mai venit niciodată Poliţia la stadion să discute cu fotbaliştii noştri despre astfel de fapte”, a încheiat Buduru.