Se iubeşte cu un politician celebru! A renunţat la burlăcie pentru EA

Tineretea si exuberanta unei eleve de liceu l-au dat peste cap de tot pe Cristian Boureanu. Desi multi credeau ca a bifat doar o idila cu fotomodelul Laura Dinca, iata ca politicianul a profitat ca...
08.02.2015 | 10:42
Se iubeste cu un politician celebru A renuntat la burlacie pentru EA

Tineretea si exuberanta unei eleve de liceu l-au dat peste cap de tot pe Cristian Boureanu. Desi multi credeau ca a bifat doar o idila cu fotomodelul Laura Dinca, iata ca politicianul a profitat ca fata e in vacanta, de la liceu, si a dus-o la munte.

Fostul sot al Valentinei Pelinel nu se poate lauda cu o viata amoroasa prea fericita. Dupa doua casnicii esuate, Cristian Boureanu a inceput sa fie din ce in ce mai vanat de tinere domnisoare care-l percep drept o partida senationala. Daca, pe unele le-a refuzat, cu altele a acceptat sa intre intr-o relatie si nu au fost putine deloc de la divort si pana acum. Cand totul parea ca se linisteste si ca viata lui intra pe un fagas normal, Boureanu a fost fotografiat in compania unei pustoaice de liceu, fapt care a starnit numeroase controverse.

Laura l-a facut sa nu renunte inca la burlacie

Cand toata lumea il vedea pe Cristian casatorit cu Adelina, sosia “Valentinei Pelinel”, lucrurile au luat o intorsatura neasteptata. Paparazzii CANCAN.ro l-au fotografiat in parc, la o plimbare adolescentina chiar cu o… adolescenta! Fotomodelul Laura Dinca l-a facut pe Boureanu sa nu renunte inca la burlacie si sa dea o sansa relatiei cu ea. Desi, in imagini, se vede ca cei doi sunt oarecum retinuti, avand grija sa nu-si arate prea mult afectiunea in public, se pare ca lucrurile sunt mult mai evoluate decat par. Astfel, desi ii desparte o diferenta de varsta de 25 de ani, ea avand 18, iar el 43, Laura si Boureanu par sa fi gasit calea unei comunicari perfecte.

Au plecat impreuna la schi

Desi niciunul dintre ei nu a oficializat relatia si nu au postat pe site-urile de socializare imagini cu ei impreuna, e deja o certitudine ca formeaza un cuplu. Astfel, Boureanu a profitat de faptul ca laura este in vacanta, de la liceu, si au mers impreuna la munte, unde se pare ca politicianul s-a oferit sa-i dea lectii de schi partenerei sale. Mare amator de sporturi de iarna si nu numai, politicianul s-a bucurat nespus cand a aflat ca Laura impartaseste aceleasi pasiuni.

Dupa cum spuneam si anterior, cei doi nu au postat nicio imagine cu ei impreuna, insa intr-o clipa de neatentie, s-au dat de gol cu postari identice, la intervale scurte de timp. Mai exact, pe profilurile de pe un site de socializare, atat Cristian, cat si Laura au postat aceeasi imagine, un peisaj de la munte, poza facuta cu acelasi telefon, cel mai probabil.

A cunoscut-o si pe fiica lui Boureanu

Laura Dinca a venit la Bucuresti cu ajutorul lui Catalin Botezatu. Creatorul de moda a fost impresionat de aspectul ei fizic si de masurile de fotmodel, asa ca i-a propus sa vina la castingul emisiunii pe care o modereaza la un post national de televiziune. Originara din Constanta, tanara s-a acomodat destul de repete cu viata din Capitala. Ce-i drept, s-a invartit doar in cercuri mondene, iar de cand s-a cuplat cu Boureanu a cunoscut si mai multe persoane publice. Pe langa vedetele cu care intra in contact, Laura s-a imprietenit si cu fiica lui Boureanu, Ioana, cu care obisnuieste sa se vada destul de des. Nu de alta, dar intre ele este o diferenta de varsta de numai sase ani, deci e firesc sa se inteleaga.

Sursă: www.cancan.ro