Fotbal intern

Absenţă importantă la U Craiova pentru meciul cu Sabail din Europa League! S-a rupt în prima etapă din Liga 1

17.07.2019 | 08:30
Absenta importanta la U Craiova pentru meciul cu Sabail din Europa League Sa rupt in prima etapa din Liga 1

U Craiova are parte de o absenţă importnată pentru meciul cu Sabail din Europa League. Manşa retur din turul 1 preliminar se va disputa joi, de la ora 19:00, iar formaţia antrenată porneşte cu prima şansă la calificare după victoria de pe terenul azerilor, scor 3-2.

Absenţă importantă la U Craiova pentru meciul cu Sabail din Europa League. Stephane Acka poate rata şi derby-ul cu Dinamo

Stephane Acka va fi absenţa importantă la U Craiva pentru meciul cu Sabail din turul 1 preliminar din Europa League. Conform site-ului lupamea.ro, fundaşul central s-a accidentat în victoria cu Academica Clinceni, scor 3-2, din prima etapă a noului sezon din Liga 1. Fotbalistul de 28 de ani a resimţit dureri după un duel cu unul dintre adversari, dar a continuat meciul.

Efortul din meciul cu Academica Clinceni l-a scos pe Stephane Acka din planurile lui Corneliu Papură pentru returul cu Sabail. În plus, fundaşul ivorian este incert şi pentru derby-ul cu Dinamo, partidă care se va disputa duminică, de la ora 21:00, în etapa a 2-a din Liga 1.

Absenţă importantă la U Craiova pentru meciul cu Sabail din Europa League. Acka s-a accidentat în meciul cu Academica Clinceni (sursă foto: sportpictures.eu)
Absenţă importantă la U Craiova pentru meciul cu Sabail din Europa League. Acka s-a accidentat în meciul cu Academica Clinceni (sursă foto: sportpictures.eu)

Oltenii vor să facă spectacol cu Sabail: “Sperăm să câştigăm cu 3-0 sau 4-0”

Marţi, cu două zile înainte de meciul U Craiova – Sabail, Ivan Martic le-a vândut bilete fanilor formaţiei antrenate de Corneliu Papură. Fundaşul dreapta de 28 de ani îi aşteaptă pe suporteri în număr cât mai mare la stadion şi a susţinut că îşi doreşte ca el şi colegii lui să obţină o victorie convingătoare împotriva formaţiei din Azerbaidjan.

“Aș face asta oricând, am o relație excelentă cu fanii și îmi face mereu plăcere să mă întâlnesc cu ei. Îi așteptăm la meciul de joi în număr cât mai mare. Vom lua totul în serios, partida începe de la 0-0. Sperăm să facem spectacol, să câștigăm cu 3-0, 4-0, fără discuții”, a declarat Ivan Martic. Dacă va trece de Sabail, U Craiova se va duela în turul 2 cu învingătoarea manşei Honved Budapesta – Zalgiris Vilnius. În tur, maghiarii s-au impus, pe teren propriu, scor 3-1.