Fotbal intern

AC Milan vrea să cumpere un fotbalist român în vârstă de 18 ani! Șeful scouterilor a venit să-l urmărească personal pe jucătorul dorit de FCSB și Craiova

31.03.2019 | 18:47
David Miculescu ar putea ajunge în Serie A, la AC Milan

AC Milan vrea să cumpere un fotbalist român în vârstă de 18 ani! Celebra grupare din Serie A a pus ochii pe un jucător al arădenilor de la UTA. David Miculescu este unul dintre cei mai talentați fotbaliști născuți în anul 2001 și a stârnit prin prestațiile lui interesul mai multor formații puternice din Europa. AC Milan e de departe cea mai insistentă și nu a mai ezitat. Și-a trimis la Arad șeful scouterilor pentru a-l vedea pe jucător.

AC Milan vrea să cumpere un fotbalist român în vârstă de 18 ani!

Cei de la sportarad.ro scriu că David Miculescu a devenit titular incontestabil în echipa mare în ultimele etape. De altfel, despre un posibil transfer al jucătorului s-a vorbit mult și în ultimele zile de mercatto. Două formații din Liga 1 Betano îl vor pe Miculescu. FCSB și Universitatea Craiova se luptă pentru semnătura jucătorului care este însă atras de o aventură în străinătate. Ar putea ajunge chiar în Serie A după ce în tribuna oficială a arenei „Motorul”, la partida dintre UTA și FC Snagov (3-1) a fost prezent șeful scouterilor lui AC Milan.

Ivano Pastore a venit la meci însoțit de un fost jucător al celor de la UTA Arad,  Bogdan Apostu, nimeni altul decât actualul șef al firmei de impresariat Fusion Group Agency, dar și de Dinu Maghici, reprezentantul în zona de vest a țării a companiei, și de un alt italian, Luigi Maione, proprietar al unei faimoase școli de fotbal din Napoli, Real Casarea, premiată chiar de forul internațional.

AC Milan vrea să cumpere un fotbalist român în vârstă de 18 ani! Miculescu
Șeful scouterilor lui AC Milan în tribunele stadionului din Arad

Miculescu are referințe bune

Până să vină șeful Pastore la Arad, AC Milan și-a mai trimis la partidele celor de la UTA și alți doi scouteri. Referințele lor au fost bune și Pastore nu a mai stat o clipă pe gânduri. A luat decizia să meargă să-l vadă personal pe jucătorul care a încântat în acest sezon. A ieșit bine pentru Miculescu – atacantul a făcut un meci bun contra fostului lider. Vârful arădenilor a scos penalty-ul din care Rus a înscris golul de 2-1.

Mai mult de atât, Miculescu s-a aflat și la originea altor faze, dar nu a reușit să termine partida. A părăsit pe targă terenul, fiind înlocuit cu Costin, dar accidentarea sa la șold nu este una gravă și este așteptată acum reacția italienilor.

  • 1,90 metri are David Miculescu, atacantul de care se interesează AC Milan

 

 

Tags: