Sport

Autocarul Universităţii Craiova, accident înaintea meciului cu Dinamo! Video

U Craiova a început cu stângul meciul cu Dinamo. Autocarul echipei lui Laurențiu Reghecampf a făcut accident chiar când șoferul se pregătea să parcheze la intrarea către vestiare.
10.02.2022 | 19:38
Autocarul Universitatii Craiova accident inaintea meciului cu Dinamo Video
Autocarul U Craiova, în parcarea stadionului Dinamo. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a avut parte de ghinion înaintea derby-ului cu Dinamo. Autocarul oltenilor a lovit o dubiță, ambele vehicule fiind avariate ușor.

„Victima” șoferului de la volanul autocarului echipei lui Laurențiu Reghecampf era o mașină în care dinamoviștii își țineau echipamentul, vitaminele și medicamentele.

ADVERTISEMENT

Autocarul Universității Craiova, accident înaintea derby-ului cu Dinamo

Dinamo și U Craiova sunt adversare în ultimul meci ale etapei a 25-a din Casa Pariurilor Liga 1. Derby-ul din Ștefan cel Mare va începe la ora 19:55. În tur, oltenii și-au spulberat rivala, scor 5-0.

Conducătorul autocarului oltenilor nu a apreciat bine distanța pe care o avea față de duba lângă care voia să parcheze, astfel că nu a mai putut evita coliziunea.

ADVERTISEMENT

Mașina dinamoviștilor are farul spart pe partea dreapta din spate, în timp ce autocarul „leilor din Bănie” vor trebui să își repare caroseria.

Etapă cu ghinion pentru autocare

Autocarul Universității Craiova nu este singurul „vătămat” în această etapă de Liga 1.

Delegația celor de la UTA Arad a avut probleme la Cluj, acolo unde au fost întâmpinată deloc prietenos de către ultrașii celor de la Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT

Fanii „șepcilor roșii”, care au o rivalitate cu susținătorii „textiliștilor”, au vandalizat autocarul echipei lui Ionuț Badea.

„U”-iștii n-au ținut deloc să se ascundă și au lăsat un semn pe autovehiculul arădenilor, numărul 1919, care reprezintă anul înființării echipei ce luptă de ani buni să revină în Liga 1. Conform aradon.ro, autoritățile clujene au demarat deja o anchetă în acest caz.

ADVERTISEMENT

„Suporterii de la U Cluj sunt niște gunoaie!”, „Rușine, rușine, rușine! Se dau mari că sunt civilizați, dar sunt niște gunoaie”, „Nesimțirea nu are margini” sau „Frustrații de la Universitatea, niște ratați”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor arădeni,  după ce au văzut imaginile.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – Universitatea Craiova: 3,60 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT