Accident la intrarea în Eforie Sud. O femeie a murit, iar un bărbat a fost rănit după ce i-a lovit un tren

Marţi dimineaţă, la intrarea în staţiunea Eforie Sud, a avut loc un incident soldat cu decesul unei femei, în timp ce un bărbat a fost rănit. Cele două persoane au fost lovite de un tren, la...
01.08.2017 | 11:40
Accident la intrarea in Eforie Sud O femeie a murit iar un barbat a fost ranit dupa ce ia lovit un tren
ADVERTISEMENT

Marţi dimineaţă, la intrarea în staţiunea Eforie Sud, a avut loc un incident soldat cu decesul unei femei, în timp ce un bărbat a fost rănit. Cele două persoane au fost lovite de un tren, la faţa locului deplasându-se imediat mai multe ambulanţe, dar şi un elicopter SMURD. Accidentul s-a petrecut în zona staţiei de epurare din Eforie Sud.

Conform news.ro, cadrele medicale care s-au deplasat la locul accidentului au constat decesul unei femei de 87 de ani. Un bărbat a fost rănit şi a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Traficul froviar pe magistrala 800 Constanţa – Mangalia este oprită în staţia Eforie Sud. Conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, traficul va fi reluat în jurul orei 12:00.

ADVERTISEMENT

Cele două persoane au fost lovite de tren în timp ce încercau să traverseze calea ferată pentru a ajunge la plajă. Poliţiştii au demarat verificări pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut nefericitul eveniment. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Constanţa, cele două victime ar fi turişti veniţi din Bucureşti.

“Două persoane, de aproximativ 87 de ani, au fost surprinse şi accidentate de un tren pe raza staţiunii Eforie Sud. S-au deplasat efective SMURD, SAJ, dar şi un elicopter. La faţa locului, colegii au găsit femeia decedată, iar pentru bărbatul din Bucureşti se aplică manevre de prim ajutor. Este conştient, cooperant şi urmează să fie transportat la spital. În foarte scurt timp, urmează să plece elicopterul cu pacientul”, a declarat Anca Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Constanţa.

ADVERTISEMENT