News

Accident grav, duminică dimineața. Trei oameni au murit și alți patru au fost răniți

14.07.2019 | 08:27
Accident grav duminica dimineata Trei oameni au murit si alti patru au fost raniti

Un accident grav s-a produs în această dimineață în județul Constanța, între localitățile Lumina și Oituz, în jurul orei 4:50. Trei persoane au murit, iar alte patru au fost rănite.

Accident cumplit în județul Constanța duminică dimineața

Un accident grav a avut loc duminică dimineața pe DN22, între localitățile Lumina și Oituz, din județul Constanța. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu o dubă condusă de un bărbat de 31 de ani. În urma impactului autoutilitara s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Șoferul autoturismului (33 de ani) a murit pe loc. La fel și pasagerul stânga spate din autoturism și pasagerul dreapta față din autoutilitară. În total trei persoane au murit și alte patru au fost rănite grav. Două dintre persoanele transportate în stare gravă la spital sunt în comă.

Potrivit primelor informații 7 persoane sunt implicate în accident. Toate au avut nevoie de descarcerare. Trei persoane au murit în urma impactului, iar patru au suferit leziuni multiple și au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Trei persoane au murit, iar alte patru au fost rănite grav
Trei persoane au murit, iar alte patru au fost rănite grav în urma impactului idntre un autoturism și o autoutilitară pe DN22 duminică dimineața. Sursa foto: observator.tv

Trei morți și patru răniți în urma accidentului de pe DN22

„În urma impactului a rezultat decesul la faţa locului a conducătorului autoturismului, a pasagerului stânga spate din autoturism, precum şi a pasagerului dreapta faţă din autoutilitară, dar şi vătămarea corporală gravă a conducătorului autoutilitarei, a pasagerilor dreapta faţă şi dreapta spate din autoturism, dar şi vătămarea corporală uşoară a pasagerului mijloc din autoturism”, au spun oamenii legii, conform adevarul.ro.

La locul accidentului rutier s-au deplasat două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare grea, 1 ATPVM, 5 SAJ, 1 SMURD C și 1 SMURD B, potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

Circulația fost blocată pe ambele sensuri de mers, dar la această oră se circulă normal, a informat centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.