News

Accident grav în Sectorul 5 din Capitală. O ambulanță cu pacient s-a ciocnit cu o mașină și s-a răsturnat

Ciocnire violentă între o autospecială SMURD și un autoturism în sectorul 5 din Capitală. În salvare se afla și un pacient
31.03.2024 | 18:56
Accident grav in Sectorul 5 din Capitala O ambulanta cu pacient sa ciocnit cu o masina si sa rasturnat
O autospecială SMURD s-a răsturnat în urma unui accident în Capitală. În interior se afla ți un pacient. Sursa foto: Colaj Fanatik / Captură video / Facebook / Stelian Iftimie
ADVERTISEMENT

Un eveniment rutier grav a avut loc în București. O mașină specială SMURD s-a ciocnit cu un autoturism, care s-a soldat cu răsturnarea salvării.

Accident grav în Capitală cu o autospecială SMURD

În momentul impactului, în vehiculul de intervenție se afla un pacient. Mai multe persoane au primit îngrijiri la locul accidentului. Persoana găsită în ambulanța răsturnată a fost transferată cu o altă ambulanță pentru a fi dusă la spital.

ADVERTISEMENT

În total, șapte persoane au fost implicate în evenimentul rutier. Din acestea, trei au fost transportate la spital. Printre ele se numără și șoferul autospecialei SMURD, pacientul aflat în vehicul și un pasager din celălalt autoturism.

„În jurul orei 17:15 s-a produs un accident rutier în care a fost implicată o ambulanță SMURD, în Calea 13 Septembrie intersecție cu bd. Panduri. La momentul producerii accidentului rutier, pacientul din ambulanță (bărbat) era transportat la Spitalul Universitar cu probleme medicale la un braț.

ADVERTISEMENT

În urma evenimentului rutier a fost evaluat medical și prezenta un traumatism cranio-cerebral. De asemenea, paramedicul din compartimentul în care se afla și pacientul prezenta contuzii. Ambii au fost transportați la Spitalul Universitar de 2 ambulanțe SMURD”, potrivit ISU București.

Un copil din mașină a făcut atac de panică

Impactul a fost foarte puternic, iar copilul care se afla în mașină a tras o sperietură zdravănă și a făcut atac de panică. De asemenea, ambii șoferi au fost supuși testării alcoolului, iar rezultatele au fost negative.

ADVERTISEMENT

„Din auto civil, un copil în vârstă de aprox 7 ani prezenta atac de panică și contuzii ușoare, fiind transportat împreună cu mama acestuia la Spitalul Grigore Alexandrescu, de o ambulanță SMURD”, au mai adăugat reprezentanții ISU.

S-au impus restricții de trafic pe Șoseaua Panduri dinspre Calea 13 Septembrie către Str. Dr. Rainer și pe benzile 1 și 2 de pe Calea 13 Septembrie către Sos Progresului.

ADVERTISEMENT

Polițiștii sosiți la fața locului desfășoară o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragicul eveniment și pentru a găsit vinovatul care a dus la impact.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a...
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a Rusiei
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
"M-am întors la el, dar nu a mai zis nimic". Gheorghe a murit sub ochii iubitei, ucis de un capac de canal, în Belgia. Urma să se căsătorească la vară
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani...
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani cu soţia fratelui său. A vrut s-o cucerească şi pe soacra acestuia
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Un loc din România, destinația turistică a anului. Turiștii de aici se cred...
Un loc din România, destinația turistică a anului. Turiștii de aici se cred în Paradis
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată