News

Accident la Iași. Au fost implicate 4 autoturisme. Sunt 7 victime. FOTO și VIDEO

26.09.2019 | 10:30
Accident grav în județul Iași. Șapte persoane au fost rănite, patru sunt în stare gravă. Sursa foto: ziaruldeiasi.ro

Patru mașini au fost implicate într-un accident grav produs înntr-o localitate din județul Iași. Trei autoturisme marca Volkswagen și unul marca Mercedes s-au lovit în lanț după ce unul dintre șoferi  apierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens. În urma coliziunii în lanț au fost rănite șapte persoane.

Accident în lanț în această dimineață într-o localitate din județul Iași

Un accident grav s-a produs în dimineața zilei de joi, 26 septembrie, pe raza localității Bălțați din județul Iași. Mai exact, accidentul s-a produs la ora 07:20. Patru mașini au fost implicate în accidentul în urma căruia au rezultat șapte victime. Se pare că au fost implicate trei autoturisme marca Volkswagen și un altul marca Mercedes. VEZI FOTO

În urma impactului dintre cele patru autoturisme au fost rănite șapte persoane, iar trei dintre victime au rămas încarcerate între fiarele mașinilor și au avut nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare. Este vorba de două persoane din Passat și șoferul autoutilitarei, un bărbat de 49 de ani, care a intrat în stop cardio-respirator, dar a răspuns la manevrele de resuscitare. Patru dintre cele șapte victime au fost transportate de urgență Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul ”Sfântul Spiridon” în vederea unor investigații medicale amănunțite, potrivit bunaziuaiasi.ro.

Polițiștii investighează accidentul produs pe raza localității Bălțați

Accidentul în lanț s-a produs din vina șoferului care era la volanul mașinii Volkswagen Transporter cu numere de Brașov care transporta canistre goale. Acesta se pare că a adormit la volan, spun persoanele din Mercedes care au asistat la accident. Așadar, șoferul din Brașov pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens intrând în coliziune cu un autoturism marca Volkswagen Polo care a acroșat Mercedesul. În cele din urmă a fost lovit și un Volkswagen Passat, scris bzi.ro.

La fața accidentului s-au deplasat mai multe echipaje de prim ajutor, ambulanțe de la spitalul municipal Iași, dar și polițiști de la rutieră. Circulația în direcția Bălțați – Iași a fost blocată timp de câteva ore bune și s-a desfășoară pe un singur sens de mers, alternativ. De asemenea, polițiștii au deschis dosar penal în vederea stabilirii cauzelor accidentului din județul Iași.