News

Accident pe Autostrada A1. A fost solicitat elicopterul SMURD. Traficul a fost blocat

Accident pe Autostrada A1. Două persoane au rămas încarcerate într-o mașină care s-a răsturnat. A fost solicitat elicopterul SMURD pentru a interveni la fața locului.
16.11.2021 | 10:52
Accident pe Autostrada A1 A fost solicitat elicopterul SMURD Traficul a fost blocat
ADVERTISEMENT

Un accident a avut loc în dimineața zilei de marți pe Autostrada A1. O mașină s-a răsturnat, iar persoanele care se aflau în vehicul au rămas încarcerate.

Accidentul a avut loc în localitatea Bolintin Vale, județul Giurgiu, la kilometrul 33 al autostrăzii.

ADVERTISEMENT

Două mașini s-au ciocnit, iar una dintre ele s-a răsturnat și a ajuns pe un câmp de lângă șosea.

Elicopter SMURD chemat pentru a inteveni la locul accidentului

Pentru a interveni la acest accident auto a fost chemat și un elicopter SMURD, dar și o descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială de stingere şi două ambulanţe.

ADVERTISEMENT

Bărbatul și femeia care se aflau în mașina răsturnatăpe Autostrada A1 au rămas blocați printre fiarele contorsionate, iar pompierii de la descarcerare au intervenit pentru a-i scoate de acolo.

Ulterior, cele două victime au fost transportate la spital.

Ce a transmis ISU Giurgiu după producerea accidentului

“În această dimineaţă, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pe A1, Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 31, în urma producerii unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, unul dintre acestea fiind răsturnat în afara părţii carosabile.

ADVERTISEMENT

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere, o descarcerare, un echipaj SMURD şi două ambulanţe SAJ.

În sprijin a fost solicitat şi elicopterul SMURD. Un bărbat şi o femeie, ambele persoane conştiente, au fost găsite încarcerate în autoturismul răsturnat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

ADVERTISEMENT

Traficul a fost îngreunat din cauza acestui accident

Centrul Infotrafic al Poliției Române a informat că traficul a fost îngreunat din cauza producerii acestui accident.

Astfel, circulația a fost dirijată doar pe a doua bandă, la kilometrul 31, acolo unde a avut loc accidentul, pe sensul dinspre Pitești spre București.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul se desfășoară dirijat, pe a două  bandă, la kilometrul 31+200 de metri(loc. Bolintin Vale, jud. Giurgiu) pe Autostrada A1 pe sensul Pitești către București, în urma unui accident în care au fost implicate două autoturisme”, a transmis Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Sunt efectuate cercetări în acest caz pentru a stabili cine se face vinovat de producerea acestui accident.

ADVERTISEMENT