News

Accident teribil în Constanţa! Un camion și un autoturism s-au lovit frontal, apoi au luat foc. FOTO

02.07.2019 | 10:07
Accident teribil in Constanta Un camion si un autoturism sau lovit frontal apoi au luat foc FOTO

Un accident teribil a avut loc în județul Constanţa, acolo unde un camion și un autoturism s-au lovit frontal. Impactul s-a produs în jurul orei 23.00, pe Drumul Judeţean 381 (DJ 381). În urma accidentului, care s-a produs lângă Medgidia, ambele autovehicule au luat foc. Martorii au sunat la numărul de urgență și au anunțat incidentul auto. Aproape imediat au sosit echipajele de intervenție care au acordat primul ajutor.

Accident teribil în Constanţa!

„În urma unui apel primit la 112, am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier urmat de incendiu auto. Au intervenit colegii de la Detașamentul Medgidia, cu o autospecială de stingere şi cu o autospeciala cu modul de descarcerare, plus un echipaj medical SMURD B”, a declarat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea Constanţa.

De remarcat că traficul rutier a fost blocat câteva ore bune la ieşirea din Ciocîrlia spre Valea Dacilor, după ce camionul, care transporta cereale, s-a poziţionat de-a latul drumului în urma impactului. Pentru unul dintre șoferi,accidentul a avut urmări serioase. Conducătorul auto a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale. Cel de-al doilea a refuzat acest lucru, dar a fost evaluat pe loc de cadrele medicale venite la intervenţie.

Accident teribil în Constanţa! Accident
Un șofer a refuzat transportul la spital. Sursa foto – libertatea.ro

Ce spun autoritățile despre impact

„Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate de către şoferul camionului care ar fi ieşit din câmp fără să se asigure, ancheta urmând să stabilească exact circumstanţele şi cauzele în care a avut loc evenimentul rutier din județul Constanța”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanţa, Andreea Munteanu.

La distanță de aproximativ 8 ore, traficul în zona unde a avut loc accidentul este unul normal. Se circulă pe ambele benzi, însă există un echipaj de poliție care supervizează locul și face ultimele verificări ale impactului.