News

Accident teribil în Eforie. Un tânăr a fost lovit pe trecerea de pietoni și aruncat câțiva metri în aer. A scăpat ca prin minune! VIDEO

17.08.2019 | 15:09
Un tânăr a fost lovit de o mașină chiar pe trecerea de pietoni. Sursa foto - facebook

Un accident teribil s-a petrecut în Eforie Nord acesta fiind surprins de camerele de supraveghere. Astfel, un turist din Republica Moldova în vârstă de 18 ani a fost spulberat, pur și simplu, de o mașină pe o trecere de pietoni. Tânărul a fost lovit în plin de un autoturism și proiectat de câteva ori prin aer înainte de a cădea la câțiva metri de trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs la primele ore ale dimineții, pe strada Traian din Eforie Nord.

Accident teribil în Eforie

Victima, un tânăr de 18 ani, traversa liniștit strada și după cum se vede în imaginile surprinse de o cameră din zonă, din dreapta sa, dinspre Eforie Sud se apropie o mașină. Aceasta nu a încetinit deloc înaintea trecerii de pietoni și l-a lovit pe tânăr în plin. Șoferul a frânat abia după impact. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (IPJ) Constanța, în jurul orei 5.50  a avut loc incidentul rutier.

„Un bărbat de 47 de ani din București conducea un autoturism pe str. Traian din Eforie Nord, pe banda numărul 2, dinspre Eforie Sud către Agigea și ajungând la marcajul pietonal de la intersecția cu str. I.G. Duca a surprins și accidentat ușor un bărbat de 18 ani din Republica Moldova, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal din partea stângă a conducătorului auto”, au spus reprezentanții Poliției.

Sursa video știrileprotv.ro

Un tânăr a fost lovit pe trecerea de pietoni și aruncat câțiva metri în aer

Victima a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la Spitalul Județean Constanța conștientă, colaborant, dar cu traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial și contuzii membru superior drept și umăr. Potrivit oamenilor legii, conducătorul auto nu a avut probleme la proba etilotestului care a arătat că nu a băut deloc. Cu toate acestea, șoferul a fost preluat imediat de un echipaj de Poliție

Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.