Authors

Accidentare gravă pentru un handbalist al Stelei. Stefan Vujic, scos cu targa (Video)

02.05.2018 | 21:25
Accidentare grava pentru un handbalist al Stelei Stefan Vujic scos cu targa Video
Handbalistul Stelei, Stefan Vujic, s-a accidentat în partida cu CSM București

Steaua a jucat în derby-ul etapei cu CSM București, în competiția internă de handbal masculin. La scorul de 2-2, centrul roș-albaștrilor, Stefan Vujic s-a accidentat grav și a ajuns la spital.

Accidentarea lui Stefan Vujic s-a produs după numai 9 minute de la startul meciului Steaua – CSM București. Jucătorul croat al Stelei a pornit pe un contraatac, iar în momentul aruncării, a fost contrat puternic de Ramon Șomlea și Ionuț Ciobanu. În cădere, Vujic s-a lovit cu capul de parchet și nu s-a mai putut ridica. Medicii au intrat rapid te teren și i-au aplicat un guler cervical. Sportivul a fost pus pe targă, scos de pe teren și transportat direct la spital. VEZI VIDEO AICI

Accidentatul Stefan Vujic a jucat și pentru Croația și pentru Serbia

După accidentarea lui Vujic, kocul a fost oprit pentru aproximativ 5 minute, timp în care echipa medicală a intervenit și i-a acordat primele îngrijiri handbalistului croat, care a fost schimbat cu Stavrositu. La nivel internațional, Vujic a evoluat atât pentru naționala Croației, cât și pentru cea a Serbiei, după ce a primit pașaportul sârbesc în toamna trecută. Vujic a jucat pentru sârbi și la Europeanul de anul acesta, care s-a juca în Croația!

„Am luat decizia fără să mă gândesc prea mult la ce fel de reacție ar fi. Am cerut sprijin și înțelegere, am reușit să le găsesc acolo, ceea ce este cel mai important pentru mine. Sunt, mai presus de toate, un sportiv obișnuit care își urmează visele și vrea să fie mai bun din toate punctele de vedere. Cred că merit să-mi dau o șansă. Cine vrea, va înțelege. Cine nu, nu trebuie”, povestea Vujic, pentru site-ul de specialitate handbalvolei.ro.