Fotbal international

VIDEO. Accidentare horror în Europa League! Ce s-a întâmplat cu căpitanul lui Dinamo Kiev

Domagoj Vida a suferit o accidentare teribilă în partida Dinamo Kiev - Young Boys Berna din Europa League, după ce fundaşul s-a ciocnit cu Moumi Ngamaleu, atacantul echipei oaspete. Ngamaleu şi...
20.10.2017 | 13:39
VIDEO Accidentare horror in Europa League Ce sa intamplat cu capitanul lui Dinamo Kiev

Domagoj Vida a suferit o accidentare teribilă în partida Dinamo Kiev – Young Boys Berna din Europa League, după ce fundaşul s-a ciocnit cu Moumi Ngamaleu, atacantul echipei oaspete. Ngamaleu şi Vida s-au luptat într-un duel aerian la un corner, în minutul 80, cei doi suferind accidentări grave la cap.  VEZI IMAGINILE VIDEO MAI JOS.

Căpitanul lui Dinamo Kiev a avut nevoie de schimbare pe loc, în ciuda faptului că medicii au încercat să îi oprească puternica sângerare pe teren, în timp ce Ngamaleu a fost schimbat de pe teren trei minute mai târziu.Vida, internaţional croat de 28 de ani, este cunoscut de fanii lui Dinamo Kiev ca unul dintre cei mai luptători componenţi ai echipei, dar cu toate astea, lovitura primită la atacantul oaspeţilor i-a provocat o sângerare serioasă.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Garry Cahill a suferit şi el o accidentare horror în Champions League

Fundaşul englez s-a lovit la cap în partida Chelsea – AS Roma 3-3, din grupele Ligii Campionilor, disputată în această săptămână. Cahill a fost şi el bandajat la fel ca şi Vida, însă lovitura i-a permis să continue meciul de pe Stamford Brigde, , însă fanii au avut reacţii amuzante pe Twitter despre bandajul apărătorului de la Chelsea.

Dynamo Kiev este în continuare pe primul loc în Grupa B, după rezultatul de egaltitate, 2-2, înregistrat pe Stadionul Olimpic, echipa lui Ihor Surkis fiind neînvinsă în acest sezon din Europa League cu şapte puncte acumulate.  Roger Assale a punctat de două ori pentru Young Boys în meciul de joi, în timp ce Mykola Moroziuk şi Dieumerci Mbokani au punctat pentru gazde.

Tags: