Sport

Accidentare înfiorătoare la handbal! Ratează Campionatul European după ce și-a rupt mâna. Video şocant

15.11.2018 | 21:01
Ana Maria Țicu era convocată de Ambros Martin în echipa națională a României

Au fost scene cu adevărat înfiorătoare în Sala Sporturilor din Craiova acolo unde o handbalistă din naționala României a suferit o accidentare gravă. Ana Maria Țicu și-a rupt mâna dreaptă în timpul partidei cu Minaur Baia Mare și a devenit indisponibilă mai mult ca sigur pentru Campionatul European din Franța. Astfel, la scorul de 9-5  pentru handbalistele din Craiova, Țicu a încercat o acțiune pe cont propriu. A pătruns pe extrema dreaptă, a aruncat la poartă, dar în cădere mâna i-a rămas sub piciorul portarului Cristina Enache.

Goalkeeperul maramureșencelor plonjase în fața sa încercând să blocheze mingea, însă în ciuda răsucirii, Țicu nu a putut evita accidentarea. Brațul drept i s-a dat peste cap și preț de minute bune, în sală, s-au auzit numai țipetele agonizante ale jucătoarei. Echipa medicală a intervenit de urgență. Doctorii i-au imobilizat brațul lui Țicu și i-au aplicat imediat o mască prin care i-au oferit oxigen pentru a nu leşina din cauza durerii. Centrul formației din Craiova a fost dus până la urmă la spital, acolo unde doctorii au luat decizia de a o opera.

Europeanul de handbal feminin se vede cu streaming online

VEZI VIDEO:

Accidentare înfiorătoare pentru o handbalistă din naționala României!

Sunt vești proaste și pentru selecționerul echipei naționale a României, Ambros Martin care o convocase pe Ana Maria Țicu pentru Trofeul Carpați, de la București, din 23-24 noiembrie! Jucătoarea născută la Caracal, evoluează de 7 sezoane la Craiova, oraș care i-a conferit în acest an titlul de Cetățean de Onoare.

Accidentare înfiorătoare pentru o handbalistă din naționala României!Accidentarea
Ana Maria Ticu sa câștigat Cupa EHF anul acesta alături de SCM Craiova

Țicu a reușit să câștige alături de Craiova, Cupa EHF după o finală disputată în compania norvegiencelor de la Vipers Kristiansand. De altfel, în semifinale, Țicu a făcut un meci mare reușind să marcheze de 7 ori în poarta grupării din Turcia, Kastamonu. Jucătoarea a ajuns la Craiova în 2011 de la Centrul de Excelență în handbalul feminin de la Râmnicu Vâlcea.

  • 5 este poziția pe care o ocupă CSM Craiova în clasamentul Ligii Florilor