Fotbal international

Accidentatul Neymar, petrecere nebună în Brazilia! Oficialii lui PSG i-au cerut să se întoarcă în Franţa! Video

02.03.2019 | 16:56
Accidentatul Neymar petrecere nebuna in Brazilia Oficialii lui PSG iau cerut sa se intoarca in Franta Video

Neymar se reface după accidentarea suferită la începutul anului, dar a participat la o petrecere nebună în Brazilia. Vedeta lui PSG nu a mai jucat de la mijlocul lui ianuarie, iar oficialii campioanei Franţei aşteaptă ca acesta să revină pe teren, însă până atunci se distrează în ţara natală.

Neymar se reface în Brazilia şi petrece alături de prieteni

Neymar se află în Brazilia de câteva săptămâni bune în Brazilia, unde se reface după accidentarea suferită la începutul anului. Recent, atacantul de 27 de ani a fost fotografiat în timp ce petrecea la Carnavalul de la Bahia. Fotbalistul brazilian a venit alături de prieteni şi a fost apărat de mai multe gărzi de corp. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

În tot acest timp, oficialii lui PSG vor ca Neymar să se întoarcă mai repede la echipă. Conform prognosticului medicilor, atacantul brazilian ar trebui să revină pe teren la mijlocul lunii martie. Cu toate acestea, vedeta campioanei Franţei nu a dat niciun semn că vrea să se întoarcă la Paris prea curând. La petrecere din Bahia, Neymar a fost fotografiat alături de o frumoasă blondă.

 

View this post on Instagram

 

O Carnaval do @neymarjr tá indo MUITO BEM, e o seu? ?? Crédito: Instagram Memes Neymar

A post shared by Esporte Interativo (@esporteinterativo) on

Thomas Tuchel îl aşteaptă la echipă

Thomas Tuchel a vorbit despre situaţia lui Neymar şi a anunţat că-l aşteaptă să fie alături de colegii lui pentru meciul retur din optimile de finală ale Ligii Campionilor. În plus, antrenorul german a declarat că speră ca brazilianul să se poată antrena în zilele premergătoare partidei cu “diavolii”.

“Mereu face o treabă bună când se întoarce acasă, în Brazilia. Este important ca Neymar să se întoarcă înainte de meciul cu Manchester United pentru a fi alături de colegii lui. Speră să revină mai puternic şi că se va antrena alături de echipă înainte de meciul cu United”, a declarat Thomas Tuchel înainte de Caen – PSG, meci care se va disputa în etapa a 27-a din Ligue 1.