News

Accidentul feroviar din Cluj, în care au murit doi oameni, filmat. O altă tragedie a avut loc și în Maramureș

12.07.2019 | 14:02
Accidentul feroviar din Cluj in care au murit doi oameni filmat O alta tragedie a avut loc si in Maramures

Se înmulțesc accidentele în care sunt implicate trenurile și mașinile în România. Două astfel de tragedii au fost semnalate în ultimele 12 ore. Accidentul feroviar din Cluj, în urma căruia au murit doi oameni, a fost surprins de camerele de luat vederi. Impactul, tras la indigo, s-a repetat astăzi  în județul Maramureș.

Accidentul feroviar din Cluj, filmat din tren

Ieri, 11 iulie, un accident feroviar se producea între localitățile Viștea și Gârbău, în jurul orei 16:30, în județul Cluj. În autovehicul se aflau doi bărbați care au trecut pe linia de cale ferată, deși conductorul a claxonat puternic. A fost prea târziu și a intrat în plin în mașină, iar cei care se aflau înăuntru au murit pe loc.

Accidentul a avut loc pe ruta dintre Cluj-Napoca și Oradea, iar mașina era condusă de Radu, un bărbat în vârstă de 46 de ani, tatăl a două fete de 7 și 11 ani. Bărbatul care a condus inconștient locuia la 50 de metri distanță de locul accidentului. Imaginea impactului dintre mașină și tren a fost filmat. Vezi imaginile cu un puternic impact emoțional aici.

Un tânăr de 20 de ani a murit lovit de tren, azi, în Maramureș. Conducea un BMW. Sursa foto: observator.tv

Tragedia s-a repetat la nici 24 de ore, azi, în Maramureș

O tragedie similară, în mai puțin de 24 de ore, s-a produs astăzi în Maramureș. Un tânăr a fost spulberat de un tren în localitatea Fersig. În urma impactului, acesta a fost catapultat din autovehiculul pe care îl conducea. Accidentul a avut loc la ora 07:11. Șoferul nu a oprit la claxonul trenului CFR, care circula pe ruta Baia Mare – București.

Conform observator.tv, victima acestui accident este un tânăr de 20 de ani. Acesta a murit la scurt timp după ce a ajuns în șanțul de lângă linia ferată. Respectiva cale ferată este semnalizată doar cu o cruce și semnale acustice și luminoase. Tânărul era singur în mașină, iar apropiații spun că nu s-a asigurat suficient de bine, mai ales că în jurul orei 07:00 a fost o ceață densă în localitate, ceea ce a perturbat vizibilitatea șoferului.