Actuala iubită a ”Prinţului Ţiganilor” s-a iubit cu un fotbalist

Leo de la Strehaia pare să fie extrem de amorezat de noua lui iubită, blonda Mădălina, femeia care l-a făcut să uite definitiv de bruneta alături de care a trăit mai bine de doi ani şi...
07.03.2015 | 08:48
Actuala iubita a Printului Tiganilor sa iubit cu un fotbalist

Leo de la Strehaia pare să fie extrem de amorezat de noua lui iubită, blonda Mădălina, femeia care l-a făcut să uite definitiv de bruneta alături de care a trăit mai bine de doi ani şi jumătate. Cu toate acestea, ceea ce nu ştie ”Prinţul Ţiganilor” este că domnişoara are un trecut amoros foarte agitat, ea fiind iubita unui fotbalist celebru.

Mădălina, blonda care spune că are grijă aşa cum ştie doar ea de inima lui Leo de la Strehaia, are un trecut de-a dreptul…. interesant. Astfel, apetisanta iubită a ”Prinţului Ţiganilor” a avut o poveste amoroasă deosebit de complicată cu un fotbalist care joacă acum la Rapid, Cătălin Doman.

Pe vremea în care între fotbalist şi blondină se consuma dragostea, atât Mădălina, cât şi actualul rapidist locuiau în Piteşti, el jucând pentru FC Argeş. Dragostea lor, spun sursele noastre, una extrem de intensă, nu a încetat nici măcar atunci când fotbalistul, mai mic decât ea cu vreo şase ani, a plecat în Azerbaijan pentru a juca la echipa antrenată de Mircea Rednic, Lankaran.

De altfel, el revenea cât de des putea în ţară pentru a fi alături de tunata blondină şi pentru a-şi petrece timpul cu ea prin cluburile de fiţe la care mergeau cei doi, având, spun gurile rele, grijă ca frumoasei să nu îi lipsească absolut nimic, financiar cel puţin. Relaţia lor s-a desfăşurat între România-Azerbaijan-Italia, ea muncind o perioadă în Peninsulă. În cele din urmă se pare că dragostea lor nu a mai rezistat şi fiecare şi-a văzut de drum.

Acum însă, Mădălina a decis să se mute la Bucureşti pentru a petrece cât mai mult timp în compania lui Leo de la Strehaia şi pentru a-l însoţi pe acesta, seară de seară, la cluburile de manele în care umblă ”Prinţul Ţiganilor”. Iar cum Cătălin Doman locuieşte şi el în Bucureşti, nu ar fi exclus ca, în curând, să se producă vreo întâlnire între fostul şi actualul iubit al Mădălinei.

sursă: spynews.ro

doman 636x499_leo-madalina madalina1(1)