Fotbal international

Adam Johnson, fost jucător la Manchester City, a ieşit din închisoare şi va evolua în Liga a 5-a din Anglia!

23.09.2018 | 18:17
Adam Johnson fost jucator la Manchester City a iesit din inchisoare si va evolua in Liga a 5a din Anglia

Adam Johnson, unul dintre mijlocaşii englezi cu cel mai promiţător viitor în urmă cu 10 ani, a ieşit din închisoare şi  îşi doreşte să revină pe terenul de fotbal. Fostul jucător de la Manchester City şi Sunderland a fost condamnat în 2016 la şase ani de închisoare cu executare, dar a fost eliberat după doar doi ani pentru bună purtare.

Problemele lui Johnson au început după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră. Fotbalistul şi tânăra de doar 14 ani s-au văzut prima dată la un meci al lui Sunderland după care au început să discute pe Whatsapp. Johnson şi tânăra s-au întâlnit la scurt timp în maşina fotbalistului, iar  jucătorul  i-a oferit un tricou. Cei doi şi-au continuat relaţia şi după câteva săptămâni fostul mijlocaş i-ar fi cerut să întreţină relaţii sexuale.

Adam Johnson va reveni în Liga a 5-a

Mijlocaşul s-a menţinut în formă în perioada în care a fost închis şi a anunţat că în momentul în care va fi eliberat îşi va relua activitatea de fotbalist. Fotbalistul englez a avut o ofertă din China, dar a refuzat şi va evolua în Liga a 5-a din Anglia la Hartlepool.

În perioada în care evolua în Premeier League, Johnson câștiga peste 3 milioane de euro pe sezon. El are o fiică pe nume Ayla, cu fosta sa prietenă, Stacey Flounders, alături de care a locuit într-un imobil în valoare de peste 2 milioane de euro.

Adam Johnson are 12 selecții pentru naționala Angliei, pentru care a bifat 12 apariții și 2 goluri, pentru care a debutat în 2010. Englezul are nu mai puțin de 265 de apariții în Premier League, dintre care: 141 pentru Sunderland, 118 pentru Middlesborough și 97 pentru Manchester City.