Fotbal intern

Adi Mutu s-ar întoarce în Ştefan cel Mare: “Aş lucra cu Cristi Borcea la Dinamo! Pentru el, aş veni cu cel mai mare drag!”

09.10.2018 | 16:30
Adi Mutu sar intoarce in Stefan cel Mare As lucra cu Cristi Borcea la Dinamo Pentru el as veni cu cel mai mare drag

Adrian Mutu a vorbit pentru FANATIK.RO despre criza prin care trece Dinamo Bucureşti, fosta sa echipă. Mutu spune că s-ar întoarce în ţară şi ar antrena în Ştefan cel Mare dacă echipa ar fi preluată de Cristi Borcea.

În acest moment, “Briliantul” este antrenor la echipa secundă a celor de la Al Wahda, o experienţă din care spune că a învăţat enorm!

De ce crede Mutu că a ajuns Dinamo în prăpastie: “E blocaj psihic!”

Fostul internaţional român a plecat de la Voluntari în Emirate, la formaţia U23 a celor de la Al Wahda. De acolo, Adrian Mutu analizează situaţia grea a lui Dinamo.

Am urmărit ce se întâmplă în ţară. Din păcate, Dinamo a ajuns într-o zonă periculoasă. Nu cred că a mai fost atât de jos în istoria clubului. Locul 12 nu este ceea ce merită Dinamo. Pe de altă parte, cred că lotul este peste locul din clasament. Nu e vorba doar de valoarea jucătorilor, cred că este, mai degrabă, un blocaj psihic! Claudiu Niculescu are nevoie de timp“, a declarat Adrian Mutu pentru FANATIK.RO.

Adrian Mutu, la Dinamo? Totul depinde de Cristi Borcea

De la distanţă, “Briliantul” vede cu alţi ochi perioada în care a antrenat la Voluntari şi viitorul său: “Poate că m-am grăbit când am preluat echipa, dar, dacă te gândeşti că sunt ultimul antrenor care a avut o victorie cu cei de la Voluntari, poţi spune că am reuşit un miracol că ne-am salvat.
Depinde cum vrei să priveşti lucrurile. Acum, sunt aici la Al Wahda şi experienţa mă va ajuta pe viitor. Tinerii jucători învaţă de la mine, eu învăţ de la ei! Am contract până în vara viitoare şi vreau să îl duc la capăt. Apoi, orice este posibil!“, spune Mutu.

Întrebat dacă ar reveni ca antrenor al lui Dinamo, mai ales că se vorbeşte că familia Borcea vrea să preia clubul de la Ionuţ Negoiţă, fostul fotbalist de la Chelsea şi Juventus a fost extrem de direct: “Da, aş lucra cu Cristi Borcea la Dinamo! Pentru el aş veni cu cel mai mare drag!“, a afirmat Mutu.