Sport

Adrian Mititelu Jr. a făcut spectacol pe litoral. Cum s-a distrat fiul patronului lui FC U Craiova la Mamaia. Foto + Video

03.05.2019 | 12:51
Adrian Mititelu Junior s-a distrat în cluburile de fițe din Mamaia

Adrian Mititelu Jr. este unul craii Olteniei. Fiul patronului lui FC U Craiova a făcut spectacol la Mamaia, în minivacanța de Paști și de 1 Mai. Juniorul a mers cu prietenii pe plajă și a comandat zeci de șampanii la un club de fițe de pe litoral.

Adrian Mititelu Jr. a făcut spectacol la Mamaia

Tânărul fost fotbalist a publicat pe contul său de Instagram mai multe poze și clipuri cu distracția de pe litoral. El a postat și un video în care ospătarii de la un club din Mamaia îi aduc două „piramide” de șampanie.

Gestul său vine la doar o zi după ce petrecuse cu gașca într-un alt club de fițe. Mititelu Jr. și-a făcut acolo încălzirea cu mai multe frapiere de vin, pentru ca apoi să ceară o roabă din cea mai scumpă șampanie.

Adrian Mititelu Jr. a cochetat cu cariera de fotbalist

Fiul patronului FC U Craiova a cochetat și cu o carieră în fotbal. Tânărul a jucat pe postul de atacant. Mititelu Jr. a evoluat în Liga 2 chiar pentru echipa patronată de tatăl său.

Și că veni vorba de olteni, FC U Craiova nu trece printr-o formă prea groază. Formația olteană are șanse tot mai mici la promovare. După 25 de etape, oltenii se află la 9 lungimi de Turris Turnu Măgurele, cu 50 de puncte. Astfel, oltenii mai au doar șanse matematice la promovare, cu cinci etape rămase de jucat din campionat.